Перейти до змісту

Безпровідний інтернет в селі???

Рекомендовані повідомлення

Порадьте будь - ласка, якого оператора вибрати, село находиться по трасі Луцьк - Львів, до 30 км. від луцька.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо до м. Горохів недалеко, то Інтертелеком! Там їх БС стоїть.

Зайти в Луцьку в ЦОК, що на пр. Волі, 14. Запитати там за покриття та обладнання Якщо пощастить, можливо буде і 3G!!!

Карту і тарифи подивитись можна на їх сайті:

http://intertelecom.ua/ru/aboutcompany/cmap/vl

http://intertelecom.ua/ru/tariffs/internet...iffs/ReVolution

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Погоджуюсь. Правда доведеться додатково викласти +250-350 грн. за антену, але при наявності прямих рук можна і самому зробити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я взнавав за Intertelecom,без додаткової антени тягнути покищо не буде, знайомий в Маяках теж намагався підключити Intertelecom, але дуже слабкий сигнал, хоча в Рожищах сигнал хороший

Як на вашу думку Kyivstar 3G варто підключати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я купував одним людям в село, яке знаходиться також за 30 км від Луцька, тільки по Ковельській трасі. В селі стоїть Київстарівська вишка. Так там і 2G не сильно швидкий, а 3G, я щось на 90% впевнений, що взагалі немає, ІМХО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Kyivstar 3G використовує мережу Utel, тестуй Utel"овське покриття

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В цьому селі (с. Шклінь) теж є київстарівська вишка, через те й питаю може хтось знає чи може ловити сигнал 3g.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вроді десь читав, що Utel використовує білайнівську мережу.

Чи в нього своє 3G покриття?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навпаки. Якщо мова про 3G. Якщо 2G, то ти правий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В цьому селі (с. Шклінь) теж є київстарівська вишка, через те й питаю може хтось знає чи може ловити сигнал 3g.

Йопта, земляк, ти хто? :))) Я на інтертелекомі, купив антену - ні в шо не дую, літає. :) Без антени тоже тягне, але як коли і як де. З антеною - нормально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навпаки. Якщо мова про 3G. Якщо 2G, то ти правий.

Утел в Шкліні тільки по білайні тяне, не 3G і не кругом. Білайн тут фіговий, і іннет буде мєлкий, точніш - його не буде. Київстар - дорогий. Мтс - 25кб/с буде, але мтс - підтримка - жесть, пару раз з ними скандалив.... Інтертелеком поки що в нас єдиний нормальний 3G інтернет дає. Ще діалап можеш спробувати, ))) як екстрим. Я сидів колись пів року. мав безліміт, але 3кб/с =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на сьогодны 3Г вишки є тільки в обл центрах, так шо або антекнки напркаілені, або просто едж...

якшо едж чи той же 2Г то або кс або мтс, інтертелеком та утел напевне буде паршивенько працевати...

я в основному якшо не по наземній лінії,то користуюсь едж чи жсм від мтс, для інету, пошти і простих інет зєднань хватає в досталь, але дороговато (3 грн за сутки + 5 коп за мб)...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на сьогодны 3Г вишки є тільки в обл центрах, так шо або антекнки напркаілені, або просто едж...

якшо едж чи той же 2Г то або кс або мтс, інтертелеком та утел напевне буде паршивенько працевати...

я в основному якшо не по наземній лінії,то користуюсь едж чи жсм від мтс, для інету, пошти і простих інет зєднань хватає в досталь, але дороговато (3 грн за сутки + 5 коп за мб)...

антена направлена, на Луцьк. В тому то і й прикол шо з Луцька іннет черпаю, а не з Горохова. Так шо - 3G :)

Вот , архівчик качнув, для тесту: http://clip2net.com/clip/m30997/1263769790...scrot-430kb.png ,.. буває і за 300. Рідше, але буває. Плачу 95 грн в місяць. Маю місяць - два гіга, міцяць - чотири. Так як на роботі безлім і я на ноуті - то вистачає, з головою. Є в них безлімітний тариф. від 300 грн, вроді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...