ariman Опубліковано 15 Січня, 2010 в 18:31 #1 Опубліковано 15 Січня, 2010 в 18:31 Хлопці хто має тюнери і може позичити на день шоб настроїти гітару, з мене пиво!!!
Yuraul Опубліковано 15 Січня, 2010 в 18:52 #2 Опубліковано 15 Січня, 2010 в 18:52 Комп маєш? Мікрофон маєш? AP Tuner.
Karabasbarabas Опубліковано 15 Січня, 2010 в 21:07 #3 Опубліковано 15 Січня, 2010 в 21:07 Комп маєш? Мікрофон маєш? AP Tuner. компутерний мікрофон лажає. стаціонарний тюнер краще. а ще краще розвивати слух, чого я і не зробив і закинув гітару
Yuraul Опубліковано 15 Січня, 2010 в 21:38 #4 Опубліковано 15 Січня, 2010 в 21:38 Хотів тобі написати гнівне заперечення, але потім згадав, що в мене за мікрофон. =)Частково ти правий. Ну, він не лажає, але дешевий мікрофон треба ледь не всередину запхнути (а то і всередину, а тоді тюнер точно буде фігню показувати), словом, трохи геморно. Але то самий простий вихід.Ну, в мене є тюнер взагалі, але він зараз не в мене і я точно не можу сказати, коли буде, тому поки не можу обіцяти, коли дам. Може, вже неактуально буде до того часу.Хоча, якщо гітара електрична, тоді ця проблема відпадає і все буде чудово настроюватись.
ariman Опубліковано 16 Січня, 2010 в 09:00 Автор #5 Опубліковано 16 Січня, 2010 в 09:00 Хотів тобі написати гнівне заперечення, але потім згадав, що в мене за мікрофон. =)Частково ти правий. Ну, він не лажає, але дешевий мікрофон треба ледь не всередину запхнути (а то і всередину, а тоді тюнер точно буде фігню показувати), словом, трохи геморно. Але то самий простий вихід.Ну, в мене є тюнер взагалі, але він зараз не в мене і я точно не можу сказати, коли буде, тому поки не можу обіцяти, коли дам. Може, вже неактуально буде до того часу.Хоча, якщо гітара електрична, тоді ця проблема відпадає і все буде чудово настроюватись.та гітара не електрична, акустична звичайна 6-струнка, ну напишеш як буде а там побачимо чи треба буде чи ні
ursa Опубліковано 16 Січня, 2010 в 09:31 #6 Опубліковано 16 Січня, 2010 в 09:31 Да купи себе камертон обычный.
ariman Опубліковано 16 Січня, 2010 в 09:33 Автор #7 Опубліковано 16 Січня, 2010 в 09:33 Хотів тобі написати гнівне заперечення, але потім згадав, що в мене за мікрофон. =)Частково ти правий. Ну, він не лажає, але дешевий мікрофон треба ледь не всередину запхнути (а то і всередину, а тоді тюнер точно буде фігню показувати), словом, трохи геморно. Але то самий простий вихід.Ну, в мене є тюнер взагалі, але він зараз не в мене і я точно не можу сказати, коли буде, тому поки не можу обіцяти, коли дам. Може, вже неактуально буде до того часу.Хоча, якщо гітара електрична, тоді ця проблема відпадає і все буде чудово настроюватись.Гітара не електрична а звичайна акустична 6-струнка, ти напиши коли буде тюнер як що буде актуально то добре а ні то вже шо буде))
VICLIS Опубліковано 16 Січня, 2010 в 10:22 #8 Опубліковано 16 Січня, 2010 в 10:22 Комп маєш? Мікрофон маєш? AP Tuner. спробував цю програмку.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.