Перейти до змісту

Відкрився новий розважальний комплекс

miDas

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 371
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Кіт в ЗД мені теж сподобався. Звук у червоній залі зробили і тепер просто супер. До речі, планує на Книгу Ілая сходити. Досить цікавий фільм, якщо вірити трейлеру. Тільки дівчину або дружину краще з собою не брати)))) Справжній чоловічій фільм!!!! Для дівчат також будуть пару фільмів - наприклад, Як все заплутано з Меріл Стріп та Алеком Болдуіном.

Опубліковано
хто був на сеансах останні день-два, як справи зі звуком?

Вчора водив друзів на Аватар. Зі звуком вже ніяких проблем. Чекаємо на Книгу Ілая та Чорну блискавку.

Опубліковано

на сайті Адреналіна нічого про "Книгу Ілая". до того ж з відгуків зробив висновок, що фільм зовсім не для кінотеатру, а скоріше для домашнього перегляду. от шо би дуже хотів побачити в кінотеатрі, так це "Шерлока Холмса" Гая Рітчі :)

Опубліковано
на сайті Адреналіна нічого про "Книгу Ілая". до того ж з відгуків зробив висновок, що фільм зовсім не для кінотеатру, а скоріше для домашнього перегляду. от шо би дуже хотів побачити в кінотеатрі, так це "Шерлока Холмса" Гая Рітчі :)

Вже трейлери на нього (Книга Ілая) запустили у холі. А ось за словами адміністрації "Шерлока Холмса" нажаль не буде........

Опубліковано

Вже трейлери на нього (Книга Ілая) запустили у холі. А ось за словами адміністрації "Шерлока Холмса" нажаль не буде........

а дарма. кіно має бути ще те :)

доречі, що представники кінотеатру кажуть про майбутні релізи, які плани розвитку. також дуже цікавить питання показів фільмів у 3Д залі

Опубліковано

Чув, що будуватимуть ще один зал.

Щодо 3Д, то кажуть, що ведуть переговори, шукають...

Опубліковано
одні слухи і ніякої конкретики. якось все неорганізовано по-моєму <_<

спробую отримати інформацію з перших рук тоді відразу повідомлю)))))

Опубліковано
одні слухи і ніякої конкретики. якось все неорганізовано по-моєму <_<

спробую отримати інформацію з перших рук тоді відразу повідомлю)))))

Є інформація на форуме на сайті Адреналін Сіті

http://forum.adrenalin.lutsk.ua/viewtopic....&p=282#p282

Опубліковано

Квиток з кінокомплексу «Адреналін» = 30% знижка на картинг

1. Купуй квиток на перегляд будь-якого фільму у кінокомплексі «Адреналін»

2. Пред‘яви його у картинг-центрі адміністратору

3. Отримай 30% знижки за будь-який заїзд з понеділка по п'ятницю включно

Деталі у адміністратора кінокомплексу та картинг-центру

Акція діє з 20.01 до 10.02.2010 р. Знижка 30% можлива тільки у будні дні,

1 квиток=1 заїзд зі знижкою

Опубліковано

Ітак, по результатам другого походу на Аватар. Баси зявились, пропала членораздельная речь виразність мови. Тобто звук реально став гіршим, народ матюкався - пів фільму не зрозуміли бо нічого не було чути. На екрані різкість паршива (текстів ніфіга не видно)... Складається враження що обладнання б/у. Одним словом спопсилися зі старту :(

Опубліковано
Ітак, по результатам другого походу на Аватар. Баси зявились, пропала членораздельная речь виразність мови. Тобто звук реально став гіршим, народ матюкався - пів фільму не зрозуміли бо нічого не було чути. На екрані різкість паршива (текстів ніфіга не видно)... Складається враження що обладнання б/у. Одним словом спопсилися зі старту :(

бачу керівництво кінотеатру не проводить роботи над помилками. український менталітет робити аби як дається взнаки <_<

Опубліковано

А коли ви були? Особисто я була в суботу на останньому сеансі і зі звуком, і з зображенням все було просто супер

Опубліковано

Таке відчуття, що ви ходили в інший кінотеатр. Від жодного з друзів про це не почув! Усі задоволені та готові йти на Чорну блискавку та Книгу Ілая.

Опубліковано

Таке відчуття, що ви ходили в інший кінотеатр. Від жодного з друзів про це не почув! Усі задоволені та готові йти на Чорну блискавку та Книгу Ілая.

Коли я ходив (на відкриття), то теж були проблеми з зображенням, текст не читався, різкості не було взагалі. В декого аж очі розболілися, не було на чому сфокусуватися. Зі звуком теж були деякі неприємності. Я не задоволений, але йти ще готовий, в надії що виправлять. Різні люди просто різного очікували, і все залежить від того, чи є з чим порівнювати... Думаю тому такі відгуки різні...

Опубліковано

Коли я ходив (на відкриття), то теж були проблеми з зображенням, текст не читався, різкості не було взагалі. В декого аж очі розболілися, не було на чому сфокусуватися. Зі звуком теж були деякі неприємності. Я не задоволений, але йти ще готовий, в надії що виправлять. Різні люди просто різного очікували, і все залежить від того, чи є з чим порівнювати... Думаю тому такі відгуки різні...

Згоден. Але вже у неділю все було добре. Я був наступного дня і залишився задоволеним. Чого і вам бажаю!

Опубліковано

БУв в неділю на сеансі в 12 год. (єдиний сидів в залі в рубашці, якось так стрёмно дивились на мене) все було в нормі. Тільки коли був переход з барабана на барабан (чи як там правильно) то було помітно, більше ніяких візуальних і звукових глюків не юудл.

Опубліковано

а як ситуація з обігрівом кінотеатру?

при -20 на вулиці - в залах тепло чи треба сидіти в кожусі?

Опубліковано
а як ситуація з обігрівом кінотеатру?

при -20 на вулиці - в залах тепло чи треба сидіти в кожусі?

всі сиділи у верхньому одязі....крім мене

Опубліковано

висловлю і я свої думки.

Звук: задовільно, хоча справді озвучка трохи неякісна, але можливо це проблема відтворювального пристрою або ж касети, а не колонок

Зображення: як тільки зайшов в зал і зайняв своє місце, то відразу почав відчувати візуальний дискомфорт, так як зображення здавалося дуже розмитим і не сфокусованим на екран. Через 5хв. трохм почали навіть очі боліти. Але з часом привик (або цю проблему оперативно усунули) і в подальшому на зображення нарікань не виникало. Ну окрім як вже згадувалось вище проблем з плівкою/диском, і деякими поміхами.

Комфорт: тут з Променем навіть рівняти не хочеться.. набагато краще! Хоче і не так ідеально, як би це могло бути за 40грн. Помітив "полосатість" екрану, шви якого дещо мішають перегляду фільму у світлих епізодах. Ну і звичнайно найбільший мінус - це ХОЛОД !

Взагальному враження двоякі. З одної сторони приємно що це вже не рівень Променя, з другої, розумію що до Кінопалацу тут ой як далеко... Будемо надіятись на позитивні висновки керівництва і на подальші виправлення всіх сказаних недоліків при оптимальній, не монопольній, ціні за перегляд :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...