Перейти до змісту

Відкрився новий розважальний комплекс

miDas

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Ще місяця не пройшло після відкриття. Треба почекати трохи. Я думаю, що пройде час і все нормально настроїться і задовольнить навіть самих вибагливих

чекати? чого? манни небесної? це вже смахує на політагітацію, коли обіцяють-обіцяють і нічого не роблять.

все має бути нормально з першого дня, бо у нас завжди так. спочатку виправдовуються, що ми ж тільки почали, а далі сподіваються, що народ змириться і буде хавати. це неповага до клієнта. якщо є проблеми - треба було почекати з відкриттям.

Ну то ідіть і скаржіться адміністрації. Яка проблема? Я не чула жодного нарікання ні перед переглядом, ні у момент перегляду, ні після перегляду

• Відповідей 371
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Ггг... А вот и не подеретесь... НУ закинули сюда своих пЕарщиЕгов, так и создайте топег в рекламе и пеартесь. нафига ото народ разводить, типа у нас усе тип-топ, это вы не понимаете нифига в кинематографе. Если одному не нравится, это исключение, если многим - стоит задуматся.

Опубліковано
Ггг... А вот и не подеретесь... НУ закинули сюда своих пЕарщиЕгов, так и создайте топег в рекламе и пеартесь. нафига ото народ разводить, типа у нас усе тип-топ, это вы не понимаете нифига в кинематографе. Если одному не нравится, это исключение, если многим - стоит задуматся.

Це не мої проблеми. Я кажу те, що я знаю.

Просто тут досить багато скарг, але даю 90%, що ніхто до адміністрації навіть не підходив. Якщо було б так багато скарг, то вони б виправляли і,можливо, на деякий час зупинили б деякі сеанси

Опубліковано

Це не мої проблеми. Я кажу те, що я знаю.

Просто тут досить багато скарг, але даю 90%, що ніхто до адміністрації навіть не підходив. Якщо було б так багато скарг, то вони б виправляли і,можливо, на деякий час зупинили б деякі сеанси

Та я підходив до знайомого з адміністрації.

На рахунок звуку підходив-казав - поки не змінили нічого, обіцяють...

На рахунок попкорну підходив - казав, що дуже пересолений - помогло - в неділю менш солений був...

На рахунок поганої якості, місцями дуже, підходив - кажуть, що купують в одніє фірми - перейдуть на іншу, бо та дійсно фуфели пльоночні дала. ЇХ приватніків-перекупшиків до фіга. Найдуть нормального, кажуть буде добре.

Класно вчитись на чужих помилках, але то в мріях так.

От мені не так якісна картінка надо, як якісний звук. Щоб без ехо, задрало воно. Щоб було багато звукового ефекту, а несплошний гул еховський. В 3Д ж змогли зробить...

Опубліковано

Уявімо на секунду ситуацію: відкрили в Луцьку МакДональдс. Фанфари, реклама в пресі типу "Суперсучасне обладнання..." і т.д. і т.п. Ти приходиш в перші дні (з дитиною) і замовляєш, наприклад, гамбургер. Ввічливий персонал приносить тобі не зовсім смачне замовлення: підгоріле тісто, сире м'ясо... Звісно, ти вимагатимеш пояснень. А вони тобі у відповідь: "Вибачте, ми недавно відкрились, ще не навчились робити гамбургери. Приходьте пізніше". Твої дії?

Так, це не найкраще порівняння. Але я веду до того, що я заплатив гроші і хотів би отримати відповідний рівень обслуговування за це.

p.s. Погано віриться у версію "нечесних постачальників". Хіба може керівництво закладу й шукало тільки серед нечесних, але дешевих ;)

Опубліковано
Але я веду до того, що я заплатив гроші і хотів би отримати відповідний рівень обслуговування за це.

p.s. Погано віриться у версію "нечесних постачальників". Хіба може керівництво закладу й шукало тільки серед нечесних, але дешевих ;)

Повністю підтримую на рахунок ціна - якість. Але в мене склалось враження, що на цій хвилі власники просто косять капусту любою

ціною і не задумуються що згодом на таку якість зображення та звуку вони і палкою народ не загонять.

Це яскравий приклад теперішніх "комерсантів" - давай хапай а то не встигнемо....

А на рахунок клієнтів, то на мою думку вони для них просто лохи, а "без лоха и жизнь плоха..."

Шкода.

Опубліковано

таке враження, що кінотеатр відкривали акурат для випуску "Аватара", на якому трохи загребли грошей і ще збираються, оскільки плануються нові сеанси. ось на ньому зароблять (бо всім цікаво, шо ж так такого назнімав Кемерон), а далі, шо буде то буде <_<

Опубліковано

Якщо я та Наталі піарщіки Адреналіну, тоді Карабас та Алекс - головні замовні чорні піарщики! Вам Промінь судячи з усього платить))))))

Проблеми є і про них усі знають. Бачив як проводили опитування і народ міг спокійно висловити свою позицію. Але, погодьтесь, швидко вирішити можна тільки певні проблеми. Над іншими треба пропрацювати не один тиждень.

Пропоную завершити тему з піарщиками антипіарщиками і перейти до більш цікавих обговорень, наприклад, по фільмах, які планують у Адреналіні показувати. Є згідні?

Опубліковано

та чого Ви гоните?

звичайно не без недоліків, але в порівнянні з Променем взагалі супер.

Тільки б туалетів трохи більше зробили з тим баблом що туди вкинуто, туалет, я думаю, не така вже й проблема ;)

Опубліковано
Пропоную завершити тему з піарщиками антипіарщиками і перейти до більш цікавих обговорень, наприклад, по фільмах, які планують у Адреналіні показувати. Є згідні?

Дійсно це місце не для поділу на прихильників та противників "Адреналіну", тим більше нам нічого ділити. Якщо рівень

послуг зміниться в кращу сторону то мої пости також зміняться, можливо це і є моя мета - відпочивати в Луцьку.

А фільми які будуть показувати в кінотеатрі краще обговорювати у форумі кінотеатру.

Я пропоную обговорювати тут плюси і мінуси саме РК "Адреналін сіті" з метою зменшити кількість незадоволених

пост фактум, тобто після відвідування. Якщо б я не повівся на пост про те, що все виправили, а прочитав би чесну

рецензію про те, що звук на "Книга Ілая" знову лажа тільки інша то і не витратив час з донькою на отримання

негативних емоцій... Описуйте свої враження, а час покаже хто піарщик, а хто відвідувач і від чиїх постів інші

матимуть змогу зробити правильний вибір.

P.S.

Нічого не маю проти РК "Адреналін сіті" і буду тільки радий якщо якість сервісу покращиться та розшириться

спектр послуг. Якщо б мені було всеодно то взагалі мовчав би.

доречі на форумі http://forum.adrenalin.lutsk.ua/viewtopic....5&start=190 один "фрукт" видав перлину:

"Кінотеатр недавно відкрився і намагається зробити все, щоб покращити свою роботу.

Гадаєш, що за місяць можна відгрохати кінокомплекс міжнародного рівня?"

Я так розумію якісне зображення та звук - одразу МІЖНАРОДНИЙ РІВЕНЬ.

Мені це нагадує "ВЕЛИКІ ВАСЮКИ - НОВА СТОЛИЦЯ СССР. Нью Васюки...."

Опубліковано

Шановний alex1973, набридло що ви на обох форумах застосовуєте виключно фрази типу лайно і так далі. Може вас просто свого часу на Адреналін працювати не взяли, що ви з такими емоціями пишите про комплекс?

Я був і десятках кінотеатрів в містах-мільйоннниках, але навжди думав, чому у Луцьку ніхто нічого подібного збудувати не хоче. Нарешті такі люди знайшлись. Це великий плюс місту. І нехай проект ще делекий від ідеального (як хтось написав, МІЖНАРОДНОГО РІВНЯ), але він є і стрімко розвивається!

Опубліковано

DACH, я взагалі в Промені був едак роки 3 тому. до даного кінотеатру взагалі ніякого відношення не маю

я дивлюсь реально на речі і мої слова - це суб"єктивна думка, яка склалась після відвідування кінотеатру. мені є з чим порівнювати, от я порівняв і зробив висновки. не подобаються - не читайте, не звертайте на них увагу, ігноруйте, але нема чого казати, що я антипіарщик і виправдовувати, шо мол кінотеатр тільки відкрився і проблеми вирішуються. для цього треба готуватись до відкриття так, щоб їх не було, а якщо б і були, то не такі кричущі. дуже гарно з цього приводу висловився aburvalg

Опубліковано
DACH, я взагалі в Промені був едак роки 3 тому. до даного кінотеатру взагалі ніякого відношення не маю

я дивлюсь реально на речі і мої слова - це суб"єктивна думка, яка склалась після відвідування кінотеатру. мені є з чим порівнювати, от я порівняв і зробив висновки. не подобаються - не читайте, не звертайте на них увагу, ігноруйте, але нема чого казати, що я антипіарщик і виправдовувати, шо мол кінотеатр тільки відкрився і проблеми вирішуються. для цього треба готуватись до відкриття так, щоб їх не було, а якщо б і були, то не такі кричущі. дуже гарно з цього приводу висловився aburvalg

Пропоную припинити обливання брудом один одного і перейти до більш приємних справ - обговорення комплексу.

Опубліковано

DACH, не треба плутати конструктивну критику з обливанням брудом. тут, здається, саме те і роблять, що обговорюють комплекс, але Вам дане обговорення не подобається

Опубліковано
DACH, не треба плутати конструктивну критику з обливанням брудом. тут, здається, саме те і роблять, що обговорюють комплекс, але Вам дане обговорення не подобається

Конструктивна критика зі словами типу ЛАЙНО??? Дуже смішно! Конструктивизму в ваших постах жодного. Тільки ненависть!

Опубліковано

Конструктивна критика зі словами типу ЛАЙНО??? Дуже смішно! Конструктивизму в ваших постах жодного. Тільки ненависть!

вкажіть мені будь ласка пост, в якому моя критика супроводжувалась словом "лайно" <_<

Опубліковано

тут почали обговорювати тільки кінотеатр і все. Я дуже давно не бачила постів про сам розважальний комплекс.

Опубліковано

тут почали обговорювати тільки кінотеатр і все. Я дуже давно не бачила постів про сам розважальний комплекс.

кінотеатр до комплексу має відношення? - має. тоді які можуть бути питання?

якщо зараз увага в більшій мірі приділяється кінотеатру, значить це питання актуальне.

Опубліковано

DACH, а як це він(кінотеатр) "стрімко розвивається"?

Осоромився на АВАТАРІ, нічого не змінив...

Опубліковано

до модератора даного розділу

в користувача DACH всі його повідомлення тільки про АДРЕНАЛІН. Реально реклама.

Підтвердження моїх слів: " http://board.lutsk.ua/index.php?act=Search...sult_type=posts

Хоче писати про це - хай летить звідси в розділ РЕКЛАМА і не мішає форумчанам обговорювати тему, а тут постерати всі його пости...

DACH -1

Опубліковано

Нормальне слово, саме воно максимально відображає моє обурення.

Відносно якості обслуговування і самого інтер'єру кінотеатру

претензій набагато менше, скоріше більше + і тому я про них взагалі не згадав,

але, для мене, кінотеатр - зображення+звук! І якщо вони не витримують ніякої критики

тоді я виливаю всі свої ємоціїї саме так як це відбувається в форумах.

Надіюсь це дасть більше приводу для представників Адреналіну

для того щоб щось змінювати в кращу сторону ніж Ваші оди

про те які вони молодці... або давайте більше ходити в Адреналін...

Опубліковано

то мне не идти с дочкой в "Адреналин"?

Я, чесно говоря, последний раз был в "Промине"... только тогда он назывался кинотеатр "Москва"...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...