Перейти до змісту

Що краще для вас?

Maggot

ICQ чи QIP  

117 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я то люблю Квіп, він має гарний інтерфейс, не перегружений банерамиі лишніми функціями. Кароч для мене він кращий!

Опубліковано

Ну, адміни або модери, давайте відредагуйте. А опрос я взагалі створив для того, щоб одному чуваку доказати, що квіп краще. Тому й чекав відповіді або ася, або квіп.

Опубліковано

QIP рулит! аська устарела и вне конкурса... а Shkoder'а не считать!!! миранда по количеству протоколофф рулит(типа аська, MSN & other в одном флаконе), но QIP forver!!!! :woohoo:

Опубліковано

я и раньше говорил. если нужна только аська, то в самом деле лучше юзать QIP или &RQ. юзать миранду только для аськи, это как из пушки по воробьям :woohoo:

btw, на одну деталь я уже давно обратил внимание. в плане новшеств и доработок QIP как правило догоняет миранду, то есть появляется к миранде какой-нить свежий и полезный плагин, проходит пару недель и фича уже есть в QIP :)

Опубліковано

Аська перегружена банерами і різними примочками. Навіщо довго строїти фаєр, щоб закрити порти на рекламу аськи і ставити до неї патчі, коли запустив qip і все нормально.

Колись пользував JAJC він теж розрахований на багатопротокольність, але розробники явно не слідкували за обновленням цих протоколів тому вимушений був відмовитись.

Опубліковано

Голосовал за квип... мирандой и другими почти не пользовалса...

но если выбирать между аськой и квипом то конечно же квип)

• 1 рік потому...
Опубліковано

Криско! :(

А взагалі в чому суть голосування? Що краще - ася чи альтернативні клієнти, чи саме ася чи квіп?

Бо якщо вибирати саме між ICQ і QIP, то відповідь буде одна, а якщо взагалі між клієнтами, то інша.

Опубліковано

Користувався різними клієнтами (причому різних версій) і скажу таке: в кожного є плюси й мінуси. якщо в конкретного користувача не випливає мінус через якісь нюанси (наприклад міранда по кілька раз присилає адресату повідомлення при перевантаженому слабенькому діал-аповському каналі. себто тим у кого нет хороший цей мінус до дупи), це не значить що того мінуса немає. й виходить що за один клієнт одні кричатимуть "круто" інші "фуфло".

так само з плюсами. якщо в клієнті є якась корисна фіча, за яку його любить частина користувачів, то не факт шо інша частина нею користується.

сказати що ліпше - не можна.

можна сказати що кому ліпше підходить!

мені - квіп!

Опубліковано

Міранда. Тому що дуже гнучка в плані налаштувань.+ плагіни...Головний плюс у тому, що підтримує багато протоколів. Доречі, користувачі Квіп змушені були оновити свій клієнт для подальшої роботи...таких незручностей не було у користувачів Міранди. Ось так...

Опубліковано
Доречі, користувачі Квіп змушені були оновити свій клієнт для подальшої роботи...таких незручностей не було у користувачів Міранди. Ось так...

QIP Infium работал без всяких обновлений. Вот так...

Прикольно было когда утром на работу пришел - половина контакт-листа в оффлайне...потом начали слазится :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...