Перейти до змісту

Зброя для самооборони

Optimal

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Наприклад пневматичний пістолет чи щось для захисту від бродячих тварин? Щоб купити пневматичний пістолет, наскільки я знаю треба пройти навчання 2 місяці.

• Відповідей 61
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Да, цікава цікава штука :) Особливо:

Еще раз напоминаем, что все товары, представленные здесь, не требуют для приобретения и владения никаких разрешений и сопровождаются справкой со ссылкой на документы МВД Украины.

Доречі, знайшов також "чюдопрібор" под назвою "ультразвуковой отпугиватель собак", хто знає що за штука? А то інколи гуляю з сестричкою і собакі деколи надокучають.

Опубліковано

Це напевно був "тонкий" натяк на те що цей "чюдопрібор" лохотрон, тільки от абсолютно непонятно, з чого ви це взяли? Ось пару відео на цю тему, якщо скажете що і відео развод, то прошу зразу чимось підкрипляти свою думку, ато прости Господи, просто шоб не виглядати балаболом:

http://www.youtube.com/watch?v=9nrSgcOQNWU

http://www.youtube.com/watch?v=k-yHEltNUzE

http://www.youtube.com/watch?v=UFr9Btv7Nsc

Опубліковано

Загалом, почитав інет і дехто пише шо краще лопату, чи пітарди, краще ніж цей УОС і що на натренованих службових собак, можливо навіть, просто великих за розмірами(чи я може не так зрозумів) він може діяти навіть навпаки, а дехто що користається вже декілька років і діє чудово :) Іще електрошоки знайшов, кажуть собаки боятся його шо капец, да і від гопоти одіночок можна отбитись. :_33:

pay19

Мала пісталєтів!)) Якщо серйозно, думаю стоїть по дивитись :)

Опубліковано

Проблема бродячих собак для Луцька зараз є дуже актуальною. Після морозів та снігу цим тварюкам не має що їсти і вони почали проявляти агресію до людей... Будьте огбережні

Опубліковано

Самый нормальный вариант против собак,это флобер,т.к.пневматика рано или поздно начинает травить и в самый не подходящий момент подведет,не эфективна в мороз.Но не стоит надеятся и на флобер,большую или бойцовую собаку он не остановит,их и с боевого макарова трудно уложить,разве что напугает звуком выстрела,тем более не следует применять его против людей,даже в целях самообороны,только разозлите.Про ултразвук ничего не скажу,не доверяю.

Опубліковано

Для того щоб порадити де купити потрібно зясувати -яка саме зброя й для чого тобі потрібна?.

Якщо мова йде про відлякування собак й гопоти достатньо-Терен 4,дуже дієва штука.А разі потреби забезпечити більш високий рівень активного захисту це-вогнепальна травматична зброя(не флобер),це певні види холодної зброї ,це шокер й ну твоє особисте вміння травмувати.

Потреби в більш професійних спецзасобах активної самооборони в тебе я сподіваюсь немає?

Опубліковано

Думаю тема доволі актуальна буде і для велосипедистів з весни. Ультразвук від собак дуже добре допомагає, головне щоб в приборі було достатня потужність. Мав колись саморобний приборчик від собак з рег. частоти, запчастин на копійки от тільки п"єзик трохи слабуватий був, треба були підсилювача доробити. Але потім його закинув. Схема десь валяється на компі. На гопоті прибор не тестувався, на собаках ефект приблизно 2-3метри.

Опубліковано

Maskinong

Ну, я і так знаю де знаходяться магазини зброї, правда давно там не був, та і якщо магазин вже продає зброю то там по ідеї має бути все необхідне. Мінус болончиків в тому що якщо ворог вже встиг напасти то при використувуванні можна і самому нехіло отгребти, да і витрачаются вони швидко, принаймні я так читав.

Потреби в більш професійних спецзасобах активної самооборони в тебе я сподіваюсь немає?

Ага АК47 для повного щастя не помішав би :D Мрія параноїка :)

Techniker

Да ультразвук на гопоту врядлі подіє :) Доречі, спитав на другому сайті спеціаліст собаковод сказав, що проти дворових\бездомних собак - дієвий, але наприклад проти домашніх вже не факт.

Опубліковано

Балончик актуален только против человека,но действует он не моментально и у нападающего будет секунд 20 чтобы расправится с вами,травматические пистолет и револьверы не панацея,вопервых для получения разрешения надо иметь принадлежность к спец категории,во вторых имеющиеся в продаже сертифицированые патроны совершено не эфективны.

Опубліковано
Балончик актуален только против человека,но действует он не моментально и у нападающего будет секунд 20 чтобы расправится с вами,травматические пистолет и револьверы не панацея,вопервых для получения разрешения надо иметь принадлежность к спец категории,во вторых имеющиеся в продаже сертифицированые патроны совершено не эфективны.

Саме Терен4 -:D :Dа краще 4м,дія МИТТЕВА й на людей,й на собак,й на гопоту на все що рухається.Щоб уникнути голослівної полеміки,спробуйте)

Що до,травмата.Так,отримання дозволу на використання, доволі нудна процедура але якщо людина реально переймається своєю безпекою вона його отримає.Ну й про сертифіковані набої для оного пістолета,в якості експеремента ми провели тестову стрільбу з генеральського ПМ,використовуючи майже легально доступні набої.Результат більш ніж задовільний,в разі прямого попадання в шкіряне взуття (дистанція1м) пробиває на вильот!!!

P.S

Ефективність використання засобів активної самооборони в першу чергу залежить від дій самої людини,що захищається.Якщо людина вирішила використовувати пістолет його треба використовувати а не махати перед мордой-ліца нападаючого.Теж стосується Терена4 й будь-яких інших примочок.

Опубліковано

Не эфективны говоришь :) ... Ну это как сказать -- смотря куда попадёшь. Во-первых в экстренной ситуации ты целиться не будешь (боясь попасть в глаз), к тому же , стреляя в корпус нет гарантии что нападающий присядет например :) . Во вторых зависит от типа пистолета. Как говорил Борис Бритва (или Борис Хрен Попадёшь) " Дезиртигл - это надёжность , если кончатся патроны - можно дать им по голове".

ЗЫ. Ну а если купишь пукалку - то сразу спиливай мушку :)

Опубліковано
Ага АК47 для повного щастя не помішав би :D Мрія параноїка :)

ну так ось же вони - цілком доступно :D

"..Карабины охотничьи (АКМС-МФ,Сайга)самозарядные калибра 7.62 мм под охотничий патрон 7.62х39 предназначены для промышленной охоты на среднего и крупного зверя в районах с умеренным и холодным климатом..." в населеному пункті носити з собою в зібраному з зарядженому вигляді ЗАБОРОНЕНО.

Опубліковано

Кто реально пробовал на человеке действие травмата?Не пишите бред,ботинок и рядом не валялся с человеком,разрешеная дистанция применения травмата 5 м,интернет пестрит видео тестового отстрела на добровольцах,я сам на себе пробовал,все это фуфло.По поводу теренов,например 4М продается только СМ,и владение им есть не законно. Эфективность любого газа снижается в разы употреблением алкоголя,наркотиков.www.gunmagazine.com.ua зайдите на форум и почита

Опубліковано
Кто реально пробовал на человеке действие травмата?Не пишите бред,ботинок и рядом не валялся с человеком,разрешеная дистанция применения травмата 5 м,интернет пестрит видео тестового отстрела на добровольцах,я сам на себе пробовал,все это фуфло.По поводу теренов,например 4М продается только СМ,и владение им есть не законно. Эфективность любого газа снижается в разы употреблением алкоголя,наркотиков.www.gunmagazine.com.ua зайдите на форум и почита

Ось так потрібно назви сайтів писати, що б по прямій ссилці туди можна було б потрапити:

http://www.gunmagazine.com

Опубліковано

Профанаційна маячня.

P.S

Я реально пробував на "людях".

...пестрит антирнет...тут.. ще один вумнай мачо на сябе пробавал

Опубліковано

Гаразд,тіште себе ілюзіями,життя розставить всі крапкі.

Порада-спиляйте мушку.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...