Luychi Опубліковано 4 Січня, 2010 в 18:58 #1 Опубліковано 4 Січня, 2010 в 18:58 Смачний і корисний. В ньому купа вітамінів і мінералів. Але головним його достоїнством я вважаю,те що якраз всі ці корисності в ньому присутні цілий рік. Тоді як наші місцеві овочі і фрукти в кінці зими перестають бути корисними. А рання капуста,помідори, огірки - є скоріш небезпечними для організму. З авокодо можна робити різноманітні салати. А можна просто мазати на бутерброди виколупуючи м'якоть ложечкою (авокадо на них треба вибирати помірно м'яке, без чорних плям, або дати полежати в темному прохолодному місці). Такий бутер посипають перцем, сіллю, збризкують лимонним соком. Можна наверх покласти ще шаток помідора. Дуже актуальні цей рецепт у період посту. Простий, смачний, ситний. У святковому варіанті (на свят-вечір зроблю, "голодну кутю"), авокадо (пом'якше) - розрізати наполовину, вийняти кісточку і у виїмку покласти червону ікру. Їсти ложечкою разом з авокадо. Запивати холодним шампанським. Бажано "Артемівським", або КЗШВ брют, або сухим. Спробуйте.
Scabiosa Опубліковано 16 Січня, 2010 в 13:46 #2 Опубліковано 16 Січня, 2010 в 13:46 На "голодну кутю" страву запивати вином? Ще послухає хто....
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.