Kusya Опубліковано 3 Січня, 2010 в 22:54 #1 Опубліковано 3 Січня, 2010 в 22:54 Останім часом багато думаю про те що міняється у відносинах які лише зародились, де бушує пристрасть і тяга один до одного і відносинами сім"ї, де вже стабільність. Все ж таки, що міняється. Люди знайомляться, закохуються і розуміють, що це саме та людина, а потім все десь зникає, ті два голубки на яких раніше дивились і казали "як ж вони один одному пасують", через деякий проміжок спільного життя терпіть не можуть один одного і тому дуже велика кількість розлучень. Так все ж таки, що міняється, чи то самі люди міняються? Ваша думка. Особливо цікаво думки одружених людей: ваші відносини сильно змінились з момениту першого поцілінку і якшо так, то в яку сторону і в чому причина?
oSs Опубліковано 4 Січня, 2010 в 01:33 #2 Опубліковано 4 Січня, 2010 в 01:33 психологи виділяють кілька стадій почуттів/стосунків. (ті ж пристрасть, стабільність...). крім того є сумістність несумісність характерів. коли якісь трабли в сточунках це грає роль.для стабільного шлюбу варто пройти всі, а потім топати в загС. звідси розлучення...
Romich Опубліковано 4 Січня, 2010 в 06:49 #3 Опубліковано 4 Січня, 2010 в 06:49 Діло не в сумісності, а в помилковому ставленні до шлюбу як такого. Я думаю,що головна причина розлучень - обмануті сподівання. Адже відомо, що частіше всього ми кохаємо не стільки людину а побудований нами у смвоїй свідомості образ.Слід усвідомлювати і бути налаштованим що одруження це остаточна і безповоротна зміна стосункув на гірше. І, виходячи з цього, оцінювати, чи переживуть стосунки таку зміну.Чомусь часто люди (особливо жінки) сподіваються, що "нічого страшного, от коли він на мені жениться - все буде краще, я його виправлю". - НЕ БУДЕ! Люди настільки рідко міняються в кращу (особливо в "кращу" з нашої точки зору) сторону, що всерйоз на це розраховувати може тільки ідіот. Крім того новим чоловіку і дружині тяжко призвичаїтись до нових умов життя і до нових один одного. Адже раніше приходили на побаченння чепурненькі і усміхнені, а тепер по квартирі ходить щось похмуре і неголене в брудній старій майці і примара в старому засаленому халаті і бігудях. Саме відчуття того що шлюб - це щось остаточне, на все життя іноді може справляти гнітюче враження і викликати сумніви. Не найкраще впливає на шлюб і те що після весілля поряд з"являється дуже зручний об"єкт для звинувачень у всіляких негараздах від критичних днів до світової кризи. Навіщо думати "кто виноват и что делать", якщо так зручно всю вину звалити на партнера і, відповідно, вимагати від нього якихось дій. Але я все ж вірю, що в іделі шлюб це союз двох всідомих психологічно здорових і нервово стійких закоханеихіндивідів, які настроєні підтримувати шлюб і один одного, а не тішити своє его.
Gal4on0k Опубліковано 4 Січня, 2010 в 10:05 #4 Опубліковано 4 Січня, 2010 в 10:05 Є взаємовідносини в яких це почуття закоханості переростає в щось нове і сильніше, де кожен з партнерів є основою для розвитку іншого, є тою пружиною яка підштовхує до нових досягнень і перемог заради спільного блага і укріплення свого кохання в новому його прояві. Також є і такі взаємовідносини, в яких це почуття з роками зношується, виснажується і як грязна тряпка викидається за двері, коли Моя думка така- щоб не було варіанту 2 необхідно розвивати і підтримувати своє кохання, і тоді воно буде і до шлюбу і після нього. Нічого просто так в нашому житті нема, а якщо не старатись то мона втратити ВСЕ, навіть богом дане тобі кохання. А шлюб просто виводить пару на новий рівень взаємовідносин, я так думаю, і кохання в ньому вже не те що було до шлюбу, але воно є.
Shura Опубліковано 4 Січня, 2010 в 10:16 #5 Опубліковано 4 Січня, 2010 в 10:16 Так все ж таки, що міняється, чи то самі люди міняються? Ваша думка. Особливо цікаво думки одружених людей: ваші відносини сильно змінились з момениту першого поцілінку і якшо так, то в яку сторону і в чому причина?очень сложный вопрос. у нас, наверное, после свадьбы отношения только укрепились.может, мы уже достаточно взрослыми были на тот момент.иллюзий не строили, туманных образов не рисовали.может просто каждый из нас достаточно реализовался на своем месте в семье. я как добытчик, жена как мать.
Kusya Опубліковано 4 Січня, 2010 в 10:50 Автор #6 Опубліковано 4 Січня, 2010 в 10:50 В моєму розуміні, я звичайно можеу помилятись, так як практики одруження не маю, що кожні відносини потрібно будувати:цеглинка за цеглинкою, врешті решт буває, що в тебе терпіння не вистачає стільки працювать і ти здаєшся, але ті хто все таки повернувся до будівництва мають великий теплий будинок. І чим більше ти в нього вкладаєш зусилля тим, цей будинок є для тебе комфортнішим, гарнішим.
mix_forever Опубліковано 4 Січня, 2010 в 11:24 #7 Опубліковано 4 Січня, 2010 в 11:24 В нас після одруження стосунки стали більш міцнішими... Вже 8 років разом і не набридає )
Gal4on0k Опубліковано 4 Січня, 2010 в 13:05 #8 Опубліковано 4 Січня, 2010 в 13:05 В моєму розуміні, я звичайно можеу помилятись, так як практики одруження не маю, що кожні відносини потрібно будувати:цеглинка за цеглинкою, врешті решт буває, що в тебе терпіння не вистачає стільки працювать і ти здаєшся, але ті хто все таки повернувся до будівництва мають великий теплий будинок. І чим більше ти в нього вкладаєш зусилля тим, цей будинок є для тебе комфортнішим, гарнішим. я так розумію, ти повернулась до "такого будівництва"? Бажаю успіху. А зараз я вже точно знаю, що на чужих руїнах свого щастя не построїш, скільки б не повертався і не терпів.
Kusya Опубліковано 4 Січня, 2010 в 14:22 Автор #9 Опубліковано 4 Січня, 2010 в 14:22 В моєму розуміні, я звичайно можеу помилятись, так як практики одруження не маю, що кожні відносини потрібно будувати:цеглинка за цеглинкою, врешті решт буває, що в тебе терпіння не вистачає стільки працювать і ти здаєшся, але ті хто все таки повернувся до будівництва мають великий теплий будинок. І чим більше ти в нього вкладаєш зусилля тим, цей будинок є для тебе комфортнішим, гарнішим. я так розумію, ти повернулась до "такого будівництва"? Бажаю успіху. А зараз я вже точно знаю, що на чужих руїнах свого щастя не построїш, скільки б не повертався і не терпів. Дякую, але я лише починаю будувать.......
Gal4on0k Опубліковано 4 Січня, 2010 в 14:32 #10 Опубліковано 4 Січня, 2010 в 14:32 В моєму розуміні, я звичайно можеу помилятись, так як практики одруження не маю, що кожні відносини потрібно будувати:цеглинка за цеглинкою, врешті решт буває, що в тебе терпіння не вистачає стільки працювать і ти здаєшся, але ті хто все таки повернувся до будівництва мають великий теплий будинок. І чим більше ти в нього вкладаєш зусилля тим, цей будинок є для тебе комфортнішим, гарнішим. я так розумію, ти повернулась до "такого будівництва"? Бажаю успіху. А зараз я вже точно знаю, що на чужих руїнах свого щастя не построїш, скільки б не повертався і не терпів. Дякую, але я лише починаю будувать....... Ну....,тоді в такому разі бажаю добудувати свій "великий тепленький будиночок" до "квітки". Удачі і вірного взаємного кохання і до і підчас і після шлюбу
zaHARE Опубліковано 4 Січня, 2010 в 14:34 #11 Опубліковано 4 Січня, 2010 в 14:34 Сори,но эта темка ближе все-таки к разделу "Сім'я,дім і т.п."
Sloop Опубліковано 4 Січня, 2010 в 14:37 #12 Опубліковано 4 Січня, 2010 в 14:37 чи то самі люди міняються? Ваша думка. Люди со временем не меняются, а открывают свою реальную сущность... Кстати на аве Ваше реальное фото или нет ?
Kusya Опубліковано 4 Січня, 2010 в 14:39 Автор #13 Опубліковано 4 Січня, 2010 в 14:39 Сори,но эта темка ближе все-таки к разделу "Сім'я,дім і т.п." я думала туди її помістити чи туди. І все таки я хочу почути думки і аналіз відносин, то все ж таки до психології чи то самі люди міняються? Ваша думка. Люди со временем не меняются, а открывают свою реальную сущность... Кстати на аве Ваше реальное фото или нет ? ну, а шо таке?
Sloop Опубліковано 4 Січня, 2010 в 14:43 #14 Опубліковано 4 Січня, 2010 в 14:43 ну, а шо таке? Не Вы так сильно не напрягайтесь... Вам большой респект .
Kusya Опубліковано 4 Січня, 2010 в 14:44 Автор #15 Опубліковано 4 Січня, 2010 в 14:44 ну, а шо таке? Не Вы так сильно не напрягайтесь... Вам большой респект . а за шо респект.
Zeuss Опубліковано 4 Січня, 2010 в 15:04 #16 Опубліковано 4 Січня, 2010 в 15:04 Kykysya5 респект тобі за аватарку, або за те, що ти тут у нас на форумі А тема дійсно більше для розділу "Сім'я і т.д."
ZLOvSmetane Опубліковано 4 Січня, 2010 в 17:23 #17 Опубліковано 4 Січня, 2010 в 17:23 если б было все так хорошо как кажеться..сначала конфетно букетный период а потом обычная бытовуха, если не поддержывать жизнь каким то разнообразием..а это кто как может
difoto Опубліковано 4 Січня, 2010 в 17:42 #18 Опубліковано 4 Січня, 2010 в 17:42 бытовуха - это когда у супругов отсутствуют общие интересы либо один из них категорически не переваривает интересов другого.У меня супруга вполне адекватно смотрит на мои велоорганизационные дела и даже помогает в домашних условиях. Это ли не любовь?
allvex Опубліковано 4 Січня, 2010 в 17:52 #19 Опубліковано 4 Січня, 2010 в 17:52 ІМХО, люди просто дуже велику ставку роблять на шлюб, "от одружимся і все буде по-іншому" або щось подібне...От від цього і виникають всі негаразди і розлучення...Просто багато людей чекають шлюбу як "щось", що врятує їх стосунки. В результаті або просто терплять один одного після шлюбу, або розлучаються...Для мене, наприклад, шлюб - це лише ще одна загальноприйнята формальність... Якщо між людьми справжні стосунки - вони все переживуть разом... Якщо ж з самого початку все не складається, то марно від цих відносин щось чекати путнього...
pyta Опубліковано 4 Січня, 2010 в 18:37 #20 Опубліковано 4 Січня, 2010 в 18:37 Нє, як на мене, задумуватись ще до того - це правильно)Якщо обоє люблять - по-моєму, все буде кльово і до того, і після, але багато хто справді ставиться до шлюбу як до засобу проти самотності, або дитину хоче, а стосунки - то вже таке, і т.д., от тоді дійсно можливі проблеми...Треба дійсно своє кохане подружжя приймати з усіма його тарганами, та й усе. От у мене тарганів ніби троха є, а дивись ти - знає, і любить, як є, і взаємно)
Stealth Опубліковано 4 Січня, 2010 в 18:42 #21 Опубліковано 4 Січня, 2010 в 18:42 Сразу, я так мыслю, бывает сложно рассмотреть настоящую натуру человека, для этого по-любому надо пережить что-то, чтоб понять: стоит или нет.
Luychi Опубліковано 4 Січня, 2010 в 18:43 #22 Опубліковано 4 Січня, 2010 в 18:43 Історія із життя.Подружня пара прожила разом багато років. В один із ранків, дружина готує на сніданок бутерброди із маленьких булочок, ставляє на стіл, простягає руку до одного з них і думає:"Влаштую сьогодні собі свято. Візьму бутерброд із нижньої половини булки. Він набагато смачніший, а я завжди віддаю цю частину своєму чоловіку, щоб йому було добре." Так і зробила. Але трохи все ж мучилась сумлінням, що вчинила негаразд. А чоловік взявши бутерброд з іншої половини, сказав радісно: "Я завжди любив верхушку булки, але віддавав її тобі, бо вона смачніша." Я вважаю, що в сім'ї якраз і є головне віддавати краще другій свої половині і тоді обом буде добре. Пристрасть проходить. Взаємоповага, почуття турботи і відповідальності за свою половину залишається.
Stealth Опубліковано 4 Січня, 2010 в 18:49 #23 Опубліковано 4 Січня, 2010 в 18:49 головне віддавати краще другій свої половині і тоді обом буде добре.или определиться, что кому лучше
Natasha Опубліковано 4 Січня, 2010 в 19:40 #24 Опубліковано 4 Січня, 2010 в 19:40 2 Luychi: Все ж на скільки я пам’ятаю, це все відбулося тому, що подружжя не мало діалога і віддавало цінніше для себе ))). А з другого боку навіщо ці "жертви", якщо кожен міг їсти те що хоче і радіти з цього? Не потрібно пересилювати себе, якщо дійсно чогось не хочеш)))). Ніхто від цього не виграє... Один вважатиме себе неоціненим, а другий не розумітиме пригніченість настрою іншого. Чому є різниця? Взагалі то люди рідко міняються, вони просто перестають намагатись відповідати ідеалам . Чіткіше бачаться недоліки))), навіть в громадянському шлюбі не одразу показують все нехороше, що є, але я впевнена, що справжнє кохання аж ніяк не може пропасти від побуту . Скоріше за все звичні проблеми роблять "з мухи слона". Багато в чому згідна з Romich, це дуже поширений випадок у пар, які мало знають один одного. Відносини змінилися достатньо)))). Раніше бачилися тільки факти, а зараз видно і мотиви. Стали більше розуміти одне одного і стали ближчими, ріднішими .
SunSeth Опубліковано 4 Січня, 2010 в 19:47 #25 Опубліковано 4 Січня, 2010 в 19:47 ставляє на стіл якби вона "ставляла" - вбив би
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.