Перейти до змісту

mozilla

fred

Рекомендовані повідомлення

підскажіть будь ласка чи є якісь плагін для мозіли шоб при вході в сам браузер вискакувала табличка з вводом паролю, шот типу вапше не пускало в браузер без паролю?, є таке?

дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підскажіть будь ласка чи є якісь плагін для мозіли шоб при вході в сам браузер вискакувала табличка з вводом паролю, шот типу вапше не пускало в браузер без паролю?, є таке?

дякую

у мну тож таке було. Робили увсякі професіні люди і не зробили. Почала користуватись оперою, а потім переставила віндовс. То якийсь вірус напевно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шось напевно ви мене не понявли або неуважно прочитали мій пост)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шось напевно ви мене не понявли або неуважно прочитали мій пост)))

В мене було так, відкриваєш мазілу і вискакувала табличка, введіть пароль. Кажу мені сказали шо це вірус гуляє.

Лана, сорі, не лізу я просто від того далека.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене не вискакуэ таблика !! я хочу зробити вход в мозілу тільки по паролю! тобто шоб ніхто інших крім мене не міг зайти в мій браузер в якому качу закладок і ше всякого добра! вот так вот

читайте уважано пост!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Віка, я так зрозумів що fred якраз і хоче добитись, щоб така "табличка вискакувала" :)

fred, а в чому високий сенс блокування браузера? ІМХО блокувати краще всю систему (Win+L), а для інших користувачів завести інший екаунт на компі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вот в мене нароботі стоїть комп, я вот допустим взяв відгул і сижу собі дома, а мої співробітники так сказать зайшли в мій браузер і типу там шось шукають собі, бо відітелі їх опера і іе не влаштовує

блокувати систему - там ітак пас стоїть, а створити новий обліковий запис це не проходить як варіант... ну бо просто не проходить і все (тут без пояснень)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Удали ярлык Фирефокса с Рабочего стола/Панели быстрого запуска/Меню Программы: если твои "співробітники" имеют компьютерные познания типа твоих, то этого будет достаточно, если побольше - то тут "пароль" не спасет... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да уж нормальне рышеніє.... :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так я так поняв значить нема такого аддона для фф? да?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ці дві версії шо там пише це для старих файрфоксів

дл янових а типу 3,5,6 нема :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є ось така штука для локу під пароль будь-якого софта, який хоче ломитись в інет. Особисто я не користувався, бо ставлю лок на свого користувача в вінді, Win+L коли встаю з місця це вже стабільно звичний жест :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оуууу .... єєєє..... то шо доктор прописав))) то шо надо якраз)) круто... дякую і + в репу ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ці дві версії шо там пише це для старих файрфоксів

дл янових а типу 3,5,6 нема :(

пройди по першому посиланню в топіку форума мозілли і в самий низ - там для фаєрфокса. Просте як двері :ok2: Вже встановив і при нагоді користуюсь :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...