Перейти до змісту

До уваги пасажирів!

ursa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні їхав на пари в маршрутці №10; водій вперше (на моїй пам'яті) сказав, щоб пасажири брали білетики. Певний прогрес :) Хоча може це тільки в цій маршрутці так

• Відповідей 62
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Та відірваних купа.

Але найчастіше є така ситуація: заходиш в маршрутку і всього 3 вільних місця на 5ьох тільки що зайшовших людей, кидаєш ті 2 гривні та летиш на вільне місце :))))))))))))))))

Опубліковано
кидаєш ті 2 гривні та летиш на вільне місце

Вот таких хватає і даже недивляться на кого пруть тількі шоб вмостити свою "гепу" на крісло, хоч мона і постояти якихось там 10-15хв нічого такого страшного нестанеться.

Опубліковано
кидаєш ті 2 гривні та летиш на вільне місце

Вот таких хватає і даже недивляться на кого пруть тількі шоб вмостити свою "гепу" на крісло, хоч мона і постояти якихось там 10-15хв нічого такого страшного нестанеться.

хм... ну я вотось наприклад на роботу їжюїзджу маршруткою "Луцьк-Рожище" і тому подоібне, тобто через набережну.

Якщо я не сяду десь спередіу то мене запхають в кінець, а коли виходити треба буде то ФІГ пролізеш!!!

Це ще нічого.. а коли впреться, вмоститься і "передайте на проїзд", то це вершина наглості :)

Ну а вотот(ось), наприклад, коли потрібно обидві руки, щоб витягнути гаманець і дістати грощші? а маршрутка їде?

З,І, (в мене нема гаманця я тільки навів приклад) :rolleyes:

Опубліковано

Хтось когось перевіряв? чи все лишилося тільки на бумазі?

я б за те щоб перевіряли. тоді буде очевидно скільки доходу приносять маршрутки і станясно чи обгрунтовані нові ціни чи ні.

але навіть якщо доведуть необгрунтованість я щось сумніваюся що ціни на проїзд знизять :)

Опубліковано

Вчора їдучи додому читав в маршрутні різні страшилки про контроль, тільки от в нашій країні можуть тільки церкуляри випускати, а за виконанням їх ніхто не слідкує. Держава може собі дозволити утримувати чиновника а контролера утримувати зараз дуже накладно.

Опубліковано

там міська рада вже давно хоче впровадити нову систему розрахунків по електроних карточках , хай би впроваджували, і контролювали, хто скільки їздить, у кожного була б відмітка про те що саме він був у тому транспорті, і які матршрутнікі скільки заробляють. Правда половину депутатів міськради мають свої маршрутки, то наврядчи таке рішення приймуть. Хоча в мене таке відчуття, що Луцька влада, це окрема республіка., що хочуть те й ворочать. Проїзд антимонопольний комітет прийняв спустити до 1,50 - і всі кинулися:) Комунальні послуги, теж одні з найдорощих в Україні....

За те наше місто "стає все класцим:) і класцим:)"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...