Перейти до змісту

5 міфів з області сексу


laska

Рекомендовані повідомлення

Прагнення різноманітити своє сексуальне життя притаманне кожному

Попит народжує пропозицію – і скарбничка сексуальних порад може суперничати хіба що з кулінарними книжками. Деякі з рецептів стали вже класикою й обіцяють неземне щастя. Та секс все-таки тонша штука, ніж кулінарія, і тут навіть «залізні» поради вимагають індивідуального підходу. Врахуй нюанси, перш ніж взяти на озброєння одну з найпоширеніших сексуальних порад.

Міф 1. Стриптиз збуджує

Так, але при дотриманні деяких умов:

- умова перша: вміле виконання. Мистецтву стриптизу взагалі-то навчають. И доволі довго. Значення має все: освітлення, форми тіла, нюанси пластики. Незграбні рухи можуть дати протилежний ефект… Тому без підготовки на цей експеримент краще не наважуватись. 

- умова друга: його настрій. Якщо твій милий після важкого трудового дня насилу стримує роздратування, мріючи лише про те, щоб покласти свою втомлену голову на м'яку подушку, твоя танцювальна ініціатива може видатися йому просто неадекватною… Інша справа – після вечері при свічках…

- умова третя: особливості його психіки. Знаєш, у чому секрет успіху стриптиз-клубів? У гостроті відчуттів, які дарують незнайомі дівчата незнайомими чоловікам. І ведуться на це, всупереч поширеній думці, аж ніяк не всі чоловіки, а лише ті, хто схильний до експериментів. Тому, якщо твій милий налаштований на постійне відкриття в тобі родзинок, твій танець, безперечно, буде дуже доречним. Якщо ж він стабільний, як Швейцарський банк, шоу може вибити ґрунт з-під його ніг… На щастя, таких чоловіків небагато. 

Міф 2. Годуйте їх афродизіаками! 

Усе вірно – голодний кінь у запряжку не полізе… Але чим радять годувати чоловіків глянсові журнали й популярні TV-шоу? Почесні призові місця займають дивовижні супчики, найдоступніший з яких – селеровий. Мікроелементи, відповідальні за підвищену збудливість, у такій страві, звісно, є. Але його вигляд і запах… Треба бути французьким кухарем, щоб зуміти із селери приготувати страву, яка веде в спальню, а не у ванну кімнату…

Ескарго (виноградні равлики) – ще один з найпоширеніших рецептів, що підвищують збудливість. Це, звісно ж, краще селери. Та скільки ж це треба заробляти, щоб гарного українського чоловіка нагодувати цими малесенькими равликами?! І знов-таки: є ризик, що шлунок не витримає…

А може бути, не такі вже й дурні були наші бабусі, які зранку годували своїх бравих козаків жирною сметанкою і яєчнею на салі? А ввечері підносили чарочку первачка? Заміни первак хорошим коньяком – кращого афродизіака ще не вигадали. 

Міф 3. Лайка з ніжних вуст

Думка «знавців» однозначна: такий коктейль заведе навіть мертвого. Але оціни свої сили: якщо твоє інтелігентне виховання не дозволяє називати все своїми, широко поширеними, іменами – не насилуй себе! 

У матірних словах справді закладена неймовірна енергетика, але для того, щоб «випустити джина із пляшки», потрібне твоє особисте енергетичне посилання. Невиразний шепіт особи, що згоряє від сорому, виглядатимуть, щонайменше, нерозумно й можуть згасити навіть найпалкішу пристрасть. Пам’ятай: секс – це природність, а не нав'язаний кимось сценарій. 

Міф 4. Еротична білизна

Французькі мережива, звісно, шкоди ще нікому не завдали… А от широко поширена порада про те, як класно зустріти чоловіка, вдягнувшись у латексну білизну й еротично помахуючи хлистиком, прикрашений безліччю цікавих історій. 

Наприклад, нещодавно на сторінках однієї французької газети з'явилося фото переляканої любительки сюрпризів у латексному корсеті і з хлистиком у руках. Вона мерзла на вулиці, поки її милий обшукував вдома шафи у пошуках коханця... 

Папараці, які збіглися на місце події, збентежений чоловік сказав: «У халаті – бачив, з маскою на обличчі – бачив, з ополоником – теж бачив. А із хлистом – не бачив! Що я мав подумати?!» 

Тож будь обережна з експериментами!

Міф 5. Розмір має значення

Асортимент порнографічних фільмів послужив сексуально активній частині населення погану службу: показані там «достоїнства» настільки вражають, що багато чоловіків опинилися на межі комплексу неповноцінності (або отримали його). Жінки теж не у виграші: побачене в кіно для багатьох стало еталоном, а те, що поряд, вже не вражає… 

Слово науці: оргастична манжета (та частина піхви, яка, власне, й відповідальна за задоволення) знаходиться у першій третині піхви, тобто на глибині не більше 5 см. Усе інше – вибачте, антураж… Тобто теоретично чоловіку достатньо мати п’ятисантиметровий пеніс, щоб зуміти зробити жінці приємне. 

Але… Будь-яка жінка скаже: і все-таки з тим, що більше, краще… 

Психологія, чистої води психологія – чоловік з більшим достоїнством видається сильнішим, мужнішим, тому й задоволення неначе більше. Самообман…

                                                                                                                Автор: Лариса Ковальцова

Що думаєте з цього приводу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стриптиз збуджує

Так точно.

Але при умові, що його виконує кохана людина. В такому випадку навіть незграбні рухи справи не псують.

Годуйте їх афродизіаками!

Головне ГОДУЙТЕ! :)

І якщо поряд з гарним шматом м"яса лежатиме пучок петрушки чи селери - то добре :)

Лайка з ніжних вуст

Фе!

В ліжку треба робити те що хочеться, а не те про що пишуть в розумних журналах

Еротична білизна

То ж діло смаку. Може деяких чоловіків заводить латекс і хлист.

Але більшість надають перевагу менш екстремальним і більш естетичним постільним костюмчикам

Розмір має значення

:blush: Ахтозна. Жінкам видніше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за корисні поради :P

Особливо сподобалось про дружину ,яка шокувала коханого латексною білизною))))

2Romich: На рахунок розміру, він правда не має такого велетенського значення, яким його наділяють. Знаменита точкаG, як відомо, розташована десь на глибині 5-6см. До того ж занадто велике достоїнство викличе швидше больові, аніж приємні відчуття :dont: А от об-єм, то інша справа.......

Шановні чоловіки!!! Пам-ятайте, важливо не те, яке у вас знаряддя, а те, як ви з ним управляєтесь ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 8 місяців потому...

Случайно нашла информацию(есть интересные варианты) :blush: А вообще, секс просто любить надо и заниматься им вместо того, чтобы про него разговаривать :rolleyes:

150 горячих секс-советов со всего мира

ШВЕЦИЯ

Соблазни его шоколадным ликером – пусть он сначала слижет его с твоих пальцев, а потом – с сосков.

Когда вы выберетесь куда-то вместе, сделай вид, что вы не знакомы. И пусть он попробует тебя соблазнить.

На день рождения приготовь ему торт, а на своем обнаженном теле напиши пастой для украшения его имя. Отличный получится подарок!

ПОЛЬША

Попробуй мастурбировать у него на глазах на пассажирском кресле в машине, когда поедете вдвоем за город.

Сыграйте в Проститутку и клиента. Поймай его где-нибудь по пути домой, назовись другим именем, обсуди с ним цену и позу. Проведи технично сам акт – без поцелуев или нежных слов. И главное – не забудь взять с него плату в конце.

Пусть он займется с тобой любовью рано утром, пока ты еще спишь. Нарочно не подавай виду, что проснулась, подыграй ему – пусть почувствует, каково это – любить Спящую расавицу.

Разбуди его, нежно целуя шею, плечи, руки. огда доберешься до ягодиц, переверни его на спину и оседлай!

Во время невинного расслабленного воскресного завтрака возьми в рот ложку йогурта, устройся перед ним поудобнее на полу на коленях и подари первоклассную ласку его пенису.

ЮЖНАЯ АФРИКА

Привяжи его руки шарфом к кровати, а сама возьми кусочек льда и порисуй на его теле. огда он достаточно возбудится, развяжи ему одну руку – ей он сможет ласкать твой клитор – и оседлай его, повернувшись к нему спиной. Теперь шарф можно повязать на его пенисе, слегка затягивай и распускай шарф – так кровь будет приливать интенсивнее.

Поза "надевание носка". Он садится на колени и опускается на пятки. Ты ложишься на спину и разводишь ноги. Дальше он притягивает тебя к себе настолько близко, чтобы кончик пениса попадал во влагалище. Он кладет руку на лобок и держит твои половые губы сведенными вместе, медленно вводя и выводя пенис из влагалища. Выделения увлажнят тебя, а такое начало имеет удобное продолжение – закидываешь ноги ему на плечи, он приподнимает тебя за бедра, наклоняется вперед – вуаля!

УКРАИНА

Когда вы не можете заниматься сексом из-за менструации – чистите друг другу уши ватными палочками! Помогает.

Если любимого нет с тобой в постели, положи рядом плюшевого мишку и его мохнатость напомнит тебе грудь любимого.

Собирайте коллекцию собственных эротических снимков! Будет что подарить внукам на свадьбу.

Загадайте каждый по шесть эротических фантазий, которые хотели бы воплотить, и бросайте кости – какое число выпадет, такое желание и просите исполнить.

Назначь ему встречу в ботаническом саду и приди туда одетой только в плащик и чулки. Потом выбери самые симпатичные заросли – и вперед!

РУМЫНИЯ

Приучи своего любимого помогать тебе делать уборку по дому. А потом предложи заняться любовью на стиральной машине, когда она работает. В следующий раз он сам будет собирать по квартире разбросанные вещи и предлагать их срочно постирать.

Подари ему пару специальных трусов, которые носят стриптизеры (их можно снять мгновенно). Не раскрывай ему секрета, что они особенные, пока он не примерит их для тебя.

Поставьте напротив своей кровати большое зеркало. И вы сможете каждую ночь смотреть бесплатный эротический фильм с собой в главных ролях.

Купи крем с добавлением мяты и натри им его пенис. И его, и тебя ждут очень свежие впечатления.

Купи в секс-шопе для похода на вечеринку съедобные трусики, уединись где-нибудь с любимым и попроси его съесть их прямо на тебе.

Попробуй положить в презерватив немного слегка разогретой овсяной каши.

Сходи с любимым на стриптиз. Пусть он закажет для тебя приватный танец и понаблюдает за тем, как перед тобой раздевается другой мужчина!

Если хочешь сделать из своего мужчины специалиста по оральным ласкам – приучи его тренироваться на леденцах, облизывая их со всех сторон, пока не растаят.

150 гррячих секс-советов со всего мира. Читай часть № 2!

Источник: www.newca.com

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Україна

Собирайте коллекцию собственных эротических снимков! Будет что подарить внукам на свадьбу.

дивна порада. бідні внуки :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за корисні поради :P

Особливо сподобалось про дружину ,яка шокувала коханого латексною білизною))))

2Romich: На рахунок розміру, він правда не має такого велетенського значення, яким його наділяють. Знаменита точкаG, як відомо, розташована десь на глибині 5-6см. До того ж занадто велике достоїнство викличе швидше больові, аніж приємні відчуття :dont: А от об-єм, то інша справа.......

Шановні чоловіки!!! Пам-ятайте, важливо не те, яке у вас знаряддя, а те, як ви з ним управляєтесь ^_^

Як раз пригадались вислови:

- маленький, да удаленький

- мал золотник да дорог

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 місяця потому...

Про розмір- п..дьож. Як кажуть "Главное- не размер, а умение им пользоваться". Але не всі то поймуть. Тільки ті, хто на собі перевіряв.

Батоги... :blink: Огидно. Майже так само, як відбірний мат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але не всі то поймуть.

а ми так ждали, коли ж прийде хтось просвітлений у сєкасі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особенно "понравился" третий миф :) ...

Представляете? Приходит жена или ваша девушка и говорит "Ну что, ПИ..РЮГА - секс то сёдня будет?" :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мальчік взрослий, а матом пользоваться нє умєєш:) мат не для образ використовується, а для емоційної окраски.

наприклад, коли з шаленими, невидючими від задоволення очима дєвушко кричить: бл*!! так, так ї*и!!ще! ти просто ох*їтєльний!!:D

домашнє порно, нє?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мальчік взрослий, а матом пользоваться нє умєєш:) мат не для образ використовується, а для емоційної окраски.

наприклад, коли з шаленими, невидючими від задоволення очима дєвушко кричить: бл*!! так, так ї*и!!ще! ти просто ох*їтєльний!!:D

домашнє порно, нє?

Ну нифига себе!!! :D Надо записаться в школу, где учат им пользоваться :) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але не всі то поймуть.

а ми так ждали, коли ж прийде хтось просвітлений у сєкасі...

Н-да, прикинь- і тут появилась я, така просвітлена.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Н-да, прикинь- і тут появилась я, така просвітлена.

предоставьте копию удостоверения, пожалуйста. с фото в полный рост.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...