anahareo Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 13:21 #1 Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 13:21 Багато довкола розмов про жіночність, але ж чоловікам також притаманний певний "джентельменський набір" рис та якостей, що їх можна звести під ярличок "мужності". Когось може й приваблюють Сєрьожа Звєрєв і той, що про космос співає, а мене, наприклад, ні. Поговорімо про мужність (на противагу жіночності);2жінки: які чоловічі риси, суто чоловічі, ви цінуєте в своїх обранцях?2мужчини: які власні риси вам найбільше до вподоби(прохання називати лише те, що жінкам властиво меншою мірою)?
Yuliya Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 15:09 #2 Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 15:09 Найбільше ціную в чоловіках надійність, здатність знаходити рішення в складній ситуації. Слова і вчинки повинні співпадати) Не те щоб С.Звєрєв мені подобається, але він смішний в хорошому розумінні цього слова. Цікаво б було почути думку, хто із знаменитостей є втіленням найкращих чоловічих якостей
MrVes Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 15:26 #3 Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 15:26 Цікаво б було почути думку, хто із знаменитостей є втіленням найкращих чоловічих якостей Прошу вибачення за втручання але знаменитості - це картинка, образ та піар. В житті вони зовсім не такі якими ми їх бачимо. З.І. Я так розумію мова йде не суто про зовнішність?
Yuliya Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 15:34 #4 Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 15:34 Цікаво б було почути думку, хто із знаменитостей є втіленням найкращих чоловічих якостей Прошу вибачення за втручання але знаменитості - це картинка, образ та піар. В житті вони зовсім не такі якими ми їх бачимо. З.І. Я так розумію мова йде не суто про зовнішність? Я маю на увазі внутрішні якості людини, якою вона є в житті, маючи славу і визнання.Зрозуміло, що потрібно знати особисто людину, щоб дізнатися яка вона насправді.Але публічні люди на виду, можна скласти загальне враження про них.
anahareo Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 20:27 Автор #5 Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 20:27 Ми - чоловіки і жінки - дуже різні, і, думаю, щодо цього ніхто сперечатись не стане. Мені, наприклад, здається, що у справжнього чоловіка повинен бути твердий характер. Що далі? Безумовно, надійність. Він повинен бути стриманий, вольовий і впевнений в собі. Ще, щоб видаватись привабливим, повинен бути присутній особливий, чоловічий, шарм, - словами це не описати, воно або є, або нема. Ну от приблизно і є мої критерії... О! Забула важливий момент: мій ідеальний чоловік має неодмінно бути дбайливим, ніжним зі своїми близькими, але не надто настирливим... Тепер, можна сказати, портрет готовий, у загальних рисах
Olesya Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 20:32 #6 Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 20:32 Ми - чоловіки і жінки - дуже різні, і, думаю, щодо цього ніхто сперечатись не стане. Мені, наприклад, здається, що у справжнього чоловіка повинен бути твердий характер. Що далі? Безумовно, надійність. Він повинен бути стриманий, вольовий і впевнений в собі. Ще, щоб видаватись привабливим, повинен бути присутній особливий, чоловічий, шарм, - словами це не описати, воно або є, або нема. Ну от приблизно і є мої критерії... О! Забула важливий момент: мій ідеальний чоловік має неодмінно бути дбайливим, ніжним зі своїми близькими, але не надто настирливим... Тепер, можна сказати, портрет готовий, у загальних рисах Це не просто портрет, це - високий ідеал
Forever Autumn Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 20:35 #7 Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 20:35 Кожна порядна самка Мріє про принца із замку,З блакитними, чіста, очима,Шоб був чемоданчик з грошима.І коник шоб був білосніжний,Шоб принц до неї був ніжний,Жиб мав на поясі шпагу.Прискакав би до неї в общагу,Вона би наморщила писок,І сказала: "Я с мущінамі на уліце нє знакомлюсь..."А принц набухався в сраку,Пропив всьо бабло і коняку,Прийшов серед ночі і гордоНабив би тій мрійниці морду.Та от незадача: у нас на селіПринців немає — одні рагулі.(С)
Tolik_lt Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 20:36 #8 Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 20:36 Це не просто портрет, це - високий ідеал нафіга високому ідєалу лошадь?він же і так високий
anahareo Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 20:37 Автор #9 Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 20:37 Ми - чоловіки і жінки - дуже різні, і, думаю, щодо цього ніхто сперечатись не стане. Мені, наприклад, здається, що у справжнього чоловіка повинен бути твердий характер. Що далі? Безумовно, надійність. Він повинен бути стриманий, вольовий і впевнений в собі. Ще, щоб видаватись привабливим, повинен бути присутній особливий, чоловічий, шарм, - словами це не описати, воно або є, або нема. Ну от приблизно і є мої критерії... О! Забула важливий момент: мій ідеальний чоловік має неодмінно бути дбайливим, ніжним зі своїми близькими, але не надто настирливим... Тепер, можна сказати, портрет готовий, у загальних рисах Це не просто портрет, це - високий ідеал То я про риси, бажані для чоловіків........Хоча зустрічаються екземпляри, що цілком відповідають такому "ідеалу", отже, він все таки досяжний
Olesya Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 20:43 #10 Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 20:43 Це не просто портрет, це - високий ідеал нафіга високому ідєалу лошадь?він же і так високий Ето же принц на канє! Ох, шо ви панімаєті в дєвічьїх грьозах...?
anahareo Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 21:24 Автор #11 Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 21:24 До речі, спартанський ідеал мужності увійшов в історію таки недаремно... Хоробрість ,витривалість і безстрашність спартанських воїнів вражала ще весь античний світ. та часи змінюються і на перший план виходять інші якості. Хоча... І не заважайте дівчатам дивитись на світ через рожеві окуляри, ви вбиваєте всю романтику
SunSeth Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 21:31 #12 Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 21:31 І не заважайте дівчатам дивитись на світ через рожеві окуляри, ви вбиваєте всю романтику Ага, ми теж любимо романтику
Kusya Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 21:38 #13 Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 21:38 Найбільше ціную в чоловіках надійність, здатність знаходити рішення в складній ситуації.Слова і вчинки повинні співпадати) Не те щоб С.Звєрєв мені подобається, але він смішний в хорошому розумінні цього слова. Цікаво б було почути думку, хто із знаменитостей є втіленням найкращих чоловічих якостей Зі знаменитостей Річард Гір, зовнішні риси це раз ( але зовнішня анотомія не грає ролі, в принципі), а по друге вік(завжди в приваблювали старші чоловіки - це для мене ознака, досвідченості і набутої мудрості), і на екрані він мені виглядає спокійним, стриманним і виваженим, для мене, холерика це просто мрія
Tolik_lt Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 21:42 #14 Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 21:42 Найбільше ціную в чоловіках надійність, здатність знаходити рішення в складній ситуації.Слова і вчинки повинні співпадати) Не те щоб С.Звєрєв мені подобається, але він смішний в хорошому розумінні цього слова. Цікаво б було почути думку, хто із знаменитостей є втіленням найкращих чоловічих якостей Зі знаменитостей Річард Гір, зовнішні риси це раз ( але зовнішня анотомія не грає ролі, в принципі), а по друге вік(завжди в приваблювали старші чоловіки - це для мене ознака, досвідченості і набутої мудрості), і на екрані він мені виглядає спокійним, стриманним і виваженим, для мене, холерика це просто мрія рєкамєндую Дастіна Хоффмана в "Чєловєкє даждя"
Luychi Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 21:47 #15 Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 21:47 рєкамєндую Дастіна Хоффмана в "Чєловєкє даждя"Аутизм це не мрія для холерика. Це діагноз для медицини.
Kusya Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 21:50 #16 Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 21:50 Найбільше ціную в чоловіках надійність, здатність знаходити рішення в складній ситуації.Слова і вчинки повинні співпадати) Не те щоб С.Звєрєв мені подобається, але він смішний в хорошому розумінні цього слова. Цікаво б було почути думку, хто із знаменитостей є втіленням найкращих чоловічих якостей Зі знаменитостей Річард Гір, зовнішні риси це раз ( але зовнішня анотомія не грає ролі, в принципі), а по друге вік(завжди в приваблювали старші чоловіки - це для мене ознака, досвідченості і набутої мудрості), і на екрані він мені виглядає спокійним, стриманним і виваженим, для мене, холерика це просто мрія рєкамєндую Дастіна Хоффмана в "Чєловєкє даждя" Гм то тре було ше дописать, що здоровий Річард Гір це третя риса
SunSeth Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 21:57 #17 Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 21:57 Гм то тре було ше дописать, що здоровий Річард Гір це третя рисаУ нее была только одна хорошая черта - та, которая разделяла ее задницу на две половины © "Смєшниє" СМС.Здоровий - це Коля Валуєв, а Гір так сібє.
Kusya Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 22:03 #18 Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 22:03 Гм то тре було ше дописать, що здоровий Річард Гір це третя рисаУ нее была только одна хорошая черта - та, которая разделяла ее задницу на две половины © "Смєшниє" СМС.Здоровий - це Коля Валуєв, а Гір так сібє.Фе, той дядя завеликий
Yuliya Опубліковано 24 Грудня, 2009 в 07:08 #19 Опубліковано 24 Грудня, 2009 в 07:08 Найбільше ціную в чоловіках надійність, здатність знаходити рішення в складній ситуації.Слова і вчинки повинні співпадати) Не те щоб С.Звєрєв мені подобається, але він смішний в хорошому розумінні цього слова. Цікаво б було почути думку, хто із знаменитостей є втіленням найкращих чоловічих якостей Зі знаменитостей Річард Гір, зовнішні риси це раз ( але зовнішня анотомія не грає ролі, в принципі), а по друге вік(завжди в приваблювали старші чоловіки - це для мене ознака, досвідченості і набутої мудрості), і на екрані він мені виглядає спокійним, стриманним і виваженим, для мене, холерика це просто мрія Врівноваженість- необхідна риса "високого ідеалу"))))))
Ayame Опубліковано 14 Січня, 2010 в 20:22 #20 Опубліковано 14 Січня, 2010 в 20:22 Про єталони мужності можна говорити безкінечно, вони для кожної жінки різні, але кожна чекає чомусь саме принца або лицаря, ще й на білому коні... але ж дівчата! лицарство перевелось тоді коли жінки перестали бачити в своїх синах майбутніх чоловіків! може я знаю мало мам, але жодна не навчає сина елементарним правилам етикету в присутності жінки. тепер чоловіки відвертаються навідь від дуже гарних жінок коли їдуть з ними в громадському транспорті. справедливі дуелі перетворились на бійки п"яного бидла ( не хочу сказати що чоловіки просто зобов"язані битись за кожне криве слово, але колись чоловіча гідність важила для них набагато більше ніж тепер). якби мами не охкали над побитим колінком сина а навчили що життя це біль, до нього треба звикати, якби вчили відповідальності з малку, якби мами вкладали в синів чоловічі риси з пелюшок то питання про пошук принца чи лицаря відпало б більш як в половини жінок. дівчата подумайте про те яким ви бачите справжнього чоловіка, за цим прикладом виховуйте сина чоловіком не шкодуючи за кожну подряпину чи образу, навчіть його достойному відношенню до жінок і тоді невістка вам все життя буде вдячна за свого принца! може й не прямим втручанням... але саме жінки завжди були причинами великих подій, і саме жінки роблять чоловіків такими які вони є тепер!
Shura Опубліковано 14 Січня, 2010 в 20:32 #21 Опубліковано 14 Січня, 2010 в 20:32 але кожна чекає чомусь саме принца або лицаря, ще й на білому коні...кожна?може я знаю мало мам, але жодна не навчає сина елементарним правилам етикету в присутності жінки.дійсно, мало знаеш.тепер чоловіки відвертаються навідь від дуже гарних жінок коли їдуть з ними в громадському транспорті.чому відвертаються? інколи навіть заглядаються. навіть одружені.справедливі дуелі перетворились на бійки п"яного бидлане ходи по шалманах - не будеш бачити п'яних бійокколись чоловіча гідність важила для них набагато більше ніж теперколись - це коли?якби мами не охкали над побитим колінком сина а навчили що життя це біль, до нього треба звикати, якби вчили відповідальності з малкунавіщо вчити дитину, що життя - це біль? мазохізм?і тоді невістка вам все життя буде вдячна за свого принца!невістка вдячна - це з якоїсь мрії.
Tolik_lt Опубліковано 14 Січня, 2010 в 20:37 #22 Опубліковано 14 Січня, 2010 в 20:37 Ayame, ше шось про виховання справжніх жінок і принцес нашараш, а то для кого мами мають принців ростити
Ayame Опубліковано 14 Січня, 2010 в 21:03 #23 Опубліковано 14 Січня, 2010 в 21:03 а ви не вважаєте що ті риси які в нас є, закладаються з дитинства батьками? Tolik_lt принцес ходить пів міста :-))) а бути справжньою жінкою це дар так само як і бути справжнім чоловіком, але я вважаю що навчати треба, і чим раніше тим краще. і справа не в мазохізмі Shura, а в тому щоб навчити достойно переносити невдачі й негаразди...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.