Перейти до змісту

УУ МТС не работает (((

Рекомендовані повідомлення

Я живу на Кравчука уже час нет связи (но сеть есть ) позвонить никуда нельзя !!! Что за еренда???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У кого еще так ??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене теж було таке.... в ніч з суботи на неділю десь з 24.00 до 2.30 ..... Живу на Федорова :angry:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і в мене на грушевського здох ненадовго...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У меня дома регулярно пропадает связь. И что? :) Постоянство - это хороший признак, значит всё работает :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оператори вночі зазвичай проводять якісь профілактичні роботи з біллінговою системою, в такому випадку можливі випадки недозвону (мережу бачить а звонити нізя). таке є у всіх операторів, так що дивуватись не варто.

Особливо прикольний глюк у лайфа, коли вони проводять профілактичні роботи, включається резервна система, яка юдлкує передачу інтернет трафіку, але голосові дзвінки проходять, потім з них знімаються гроші.

В момент коли увімкнена резервна система можна телефонувати будь-куди по україні навіть з номера, на якому зовсім немає грошей :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У меня дома регулярно пропадает связь. И что? :) Постоянство - это хороший признак, значит всё работает :D

в мну контракт від МТС все працює стабільно за те як був на Life це неоператор це викон суцільні глюки (анти реклама) ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене 22го числа вперше за пів року на контракті пропала мережа :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...