zaHARE Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 07:24 #51 Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 07:24 то Yuraul:ок,давай без істерик.Візьми "Аріель" наш і німецький і порівняй.Або шоколад Мілка.
Yuraul Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 07:40 #52 Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 07:40 Не маю можливості зараз, тому повірю на слово. Розвивай думкку, який висновок з цього?
DrFaust Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 07:58 #53 Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 07:58 1. Так, я неадекват. ..... Дякую що відпові чесно, в принципі я і так це бачу... Не маю можливості зараз, тому повірю на слово. Розвивай думкку, який висновок з цього? якщо ти немаєш можливості порівнявати товари то не потрібно обзивати всіх ідіотами і підскакувати више своєї голови.. в чому прикол себе обсир...ти ? З.І. В багатьох випадках я також не долюблюю пости Плама.. а за невиправдані в мою сторони бани взагалі недолюблюю людину.. але це не причина обзивати його або всіх підрят на форумі бо мене абідЄлі... 2Осінь : я вот не думаю шо в тебе всі твої теми і пости настільки адекватні щоб агритись по кожному згадувані твого ніка.
Naruto Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 10:05 #54 Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 10:05 В багатьох випадках я також не долюблюю пости Плама.. а за невиправдані в мою сторони бани взагалі недолюблюю людину.. але це не причина обзивати його або всіх підрят на форумі бо мене абідЄлі...Ти не один, тут 98% таких, залишок - "ізбрание" як Нео.
Forever Autumn Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 10:14 #55 Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 10:14 2Осінь : я вот не думаю шо в тебе всі твої теми і пости настільки адекватні щоб агритись по кожному згадувані твого ніка. Це до чого вапсчє було писнуто? Шота я вас ні поняль. На адекватність не претендувала ніколи. До відома. Якщо випадково не знали Як там??? --------------------Все, что выше - стЁб, смайлы забыл поставить. Просто не бачу особисто ніякої проблеми в тому, що якась там кока кола українська гірша від оригінальної. Не подобається- не купляй! А не роздувати проблему. Тьфу. маргінали
Plum Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 10:29 Автор #56 Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 10:29 Просто не бачу особисто ніякої проблеми в тому, що якась там кока кола українська гірша від оригінальної.А я бачу проблему, тому що в мене троє дітей, які реклами надивляться і просять кока-коли, а їм ще не поясниш, що далеко не все таке хороше, як в рекламі по телевізору. Я не купую дітям ніяких газировок, але це не значить, що вони не просять або що не будуть купувати їх самостійно на кишенькові гроші.Не подобається- не купляй! А не роздувати проблему. Тьфу. маргіналиНе подобається -- не читай. Тьфу, зануда.
Forever Autumn Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 10:34 #57 Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 10:34 [censored]Там темно і мокро. І воняє. Да.Моя на рємонтє, так шо соррі *ждьот чергового іскамьотного комента*Реклама....Викинь з хати телевізор блін.Реклама - то гірше єговістів, розумієш? Це те саме зомбування мозку. Викинь!Або продемонструй дітям наглядно те, як КОла, Пепсі, Спрайт і інша срань подібна виїдає жирні масляні плями. (це до речі не жарт... хлопці мої колись випадково на робу з роботи пролили фанту... плями нестало за ніч... кхм..дя). І скажи, що то таке зі шлунком. Зрештою, від всіх негараздів малих не вбережеш. Не всі ростуть в тепличних умовах. І ти це поймеш скоро.
difoto Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 10:38 #58 Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 10:38 Plum привел цитату с самого стебанутого в рунете сайта, а некоторые начинают искать в нем источник мирового заговора и крик жалости. И как вас после этого называть? Вам, как особо избранным, надо писать, где шютка?
Forever Autumn Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 10:40 #59 Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 10:40 Кругом врагі мля!!!!!! *прячєццо в кусти*
Plum Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 10:44 Автор #60 Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 10:44 Plum привел цитату с самого стебанутого в рунете сайта, а некоторые начинают искать в нем источник мирового заговора и крик жалости. И как вас после этого называть? Вам, как особо избранным, надо писать, где шютка? Наступний раз всі цитати з лєпри будуть починатись фразою "ВНІМАНІЄ, ШУТКА ЮМАРА!"
fenmix Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 10:44 #61 Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 10:44 Над кока-колою експерименти ставлять, а не п'ють. Ви ще заценіть різницю буржуйського і "нашого" ментоса. Не забирайте новорічного настрою. Тут пів теми оффтопік. Предущий пост не исключение і мой тоже Так що давайте жить мирно
Forever Autumn Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 11:12 #62 Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 11:12 Plum привел цитату с самого стебанутого в рунете сайта, а некоторые начинают искать в нем источник мирового заговора и крик жалости. И как вас после этого называть? Вам, как особо избранным, надо писать, где шютка? Наступний раз всі цитати з лєпри будуть починатись фразою "ВНІМАНІЄ, ШУТКА ЮМАРА!" Атмазалісь і зробили дібілів зі всіх. крім себе. малацци Два умніка мля. А все астальниє - тупиєєє ой тупиєєєє
fenmix Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 11:17 #63 Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 11:17 А оффтопик не униваэ
Forever Autumn Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 11:20 #64 Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 11:20 для підтримання актуальності теми ***пробєгаєт с таблічко "Кока Кола" под пєсню "ОООЛВЕЕЕЙЗ КОКА ККОООУЛЕ"***
difoto Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 11:21 #65 Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 11:21 Два умніка мля. А все астальниє - тупиєєє ой тупиєєєє Ну пачіму фсє? Тока асоба адарьонние. Я для ніх спіцатільна подпісь прідумал! Так шо нінада!
Tolik_lt Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 11:22 #66 Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 11:22 мейбі, лучче пад пєсєнко "Святонаближаєццясвятонаближаєццясвятонаближаєцця"?
Forever Autumn Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 11:23 #67 Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 11:23 мейбі, лучче пад пєсєнко "Святонаближаєццясвятонаближаєццясвятонаближаєцця"?ето скока ж грузавікоф нада ти шо!
Tolik_lt Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 11:24 #68 Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 11:24 мейбі, лучче пад пєсєнко "Святонаближаєццясвятонаближаєццясвятонаближаєцця"?ето скока ж грузавікоф нада ти шо!та зачєм? санки і 10 раз взад-фпірьод
Yuraul Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 11:24 #69 Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 11:24 Апять сорак два! Я вас молю, ну не треба писати цей маразм про феноменальну ядовитість коли. Я ще не бачив ні одного адекватного, логічного, науково обргунтованого ствердження чи хоча б припущення на цю тему. Подобається вам вдома розводити паніку - будь ласка. А нащо людям псувати апетит? Власне, це і викликало мою бурхиву реакцію, а ви знову... Ех...Це одвічне бажання щирого українця похизуватись своїми примітивними знаннями перед тими, хто про це взагалі нічого не знає... І починається. Ааааа, кола, ааа там кіслата, вона все розїдає, ааааа, і шлунок теж. Ааа, ми всє умрьом... Давайте знімемо черговий фільм, як Україна почала експортувати свою колу у всі країни світу і всі від неї здехли.
Forever Autumn Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 11:28 #70 Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 11:28 *снєг* "Святонаближаєццясвятонаближаєццясвятонаближаєцця" "Святонаближаєццясвятонаближаєццясвятонаближаєцця" "Святонаближаєццясвятонаближаєццясвятонаближаєцця" "Святонаближаєццясвятонаближаєццясвятонаближаєцця" *йолкє* "Святонаближаєццясвятонаближаєццясвятонаближаєцця" "Святонаближаєццясвятонаближаєццясвятонаближаєцця" "Святонаближаєццясвятонаближаєццясвятонаближаєцця" *опьять йолкє і снєх* Апять сорак два! Я вас молю, ну не треба писати цей маразм про феноменальну ядовитість коли. Я ще не бачив ні одного адекватного, логічного, науково обргунтованого ствердження чи хоча б припущення на цю тему. Подобається вам вдома розводити паніку - будь ласка. А нащо людям псувати апетит? Власне, це і викликало мою бурхиву реакцію, а ви знову... Ех... іди атсюда. трахтуром задавід
difoto Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 11:28 #71 Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 11:28 Та йома народ! Хто? Де пише про ядовитість???Осінь писнула, шо пятна виводе - це фахт, вєрю. Плам написав, шо ваще тую воду з бульбашками не п"є і не купляє. Хдє маразми???
Yuraul Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 11:31 #72 Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 11:31 Ді, і шо з того, шо пятна виводить? Це має якесь відношення до корисності/некорисності?А якщо не пє, то навіщо взагалі цю тему створив?
Forever Autumn Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 11:33 #73 Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 11:33 Трактор в полі (кокаколя) дир дир дирМи за дружбу, ми за мир!(С) Тичина
Yuraul Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 11:35 #74 Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 11:35 (не забудьте ще згадати про коку, хоча вже згадували, але треба ще раз, щоб усім дойшло; а ще можна про жучків-червячків, доооо) Шановні, це комплекс неповноцінності нації. Перефразовуючи: только в нашей стране на корпусе отечественного компьютера слово Patriot написано по-английски. Ото саме тому.
Forever Autumn Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 11:39 #75 Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 11:39 (не забудьте ще згадати про коку, хоча вже згадували, але треба ще раз, щоб усім дойшло; а ще можна про жучків-червячків, доооо) Шановні, це комплекс неповноцінності нації. Перефразовуючи: только в нашей стране на корпусе отечественного компьютера слово Patriot написано по-английски. Ото саме тому. Інтєрєсна, а єслі висушидь кока колу і пакурідь - так же таращідь будєд?....
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.