Перейти до змісту

Я тоже хатю сібє атдєльний раздєл!

madkot

Рекомендовані повідомлення

Не 3,14зди. Умнік. З вищою освітою :)

За кухлем пива ти не звіздів шонепопадя. Цікаво чого - боявся схлопотать по морді?:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 205
  • Створено
  • Остання відповідь

ой чт то мы от темы отбились

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нє, тєма ж насправді називається "я звізда" :D так шо ми в руслі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якісь знайомі слова, ні, Forever_Autumn?

Нєд. Я па-руцкєй ні панімаю. Так шо єслі тібя так валнуєд поняла я ілі нєд - то ніразу ніфуя ніпанятна, знаєж?

Дубль два для Пламчєга на бронєпоєздє:

сваі іскрамьотниє камєнти можеш срать там і для тєх, хто відьоцца на твой напускной шармЬ, і ат каво ти нє схлапочєж па мардякє за падобную срань :) Мілий.

:)

ЧМАФ

нє, тєма ж насправді називається "я звізда" :D так шо ми в руслі

млять. точьна!!!! знаток душ форумскіх і тонкій сарказіст ти наш.

шас переіменую :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін. Не переіменую. Соррі :(:(:( Діствітєльна жаль. Ех. Ні судьба.

Пламчег шота пішед іскрамьотнає апять??? Ну-ну. Піши.

Надєюсь після тудея повідомлення від Вашого Святєйшества більше не будуть снісхадіть в мою грішну і недостойну адресу. *каєццо*

Так що раджу наступного разу при зустрічі зробити вигляд, що ми не знайомі вапсчє. Што і трєбовалось даказать.

Амінь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За кухлем пива ти не звіздів шонепопадя. Цікаво чого - боявся схлопотать по морді?:)

Та ж хіба я мав нагоду шось вам сказать, коли ви втекли од мене десь в куток й просиділи там усю гулянку, виходили лишень забить цибака, а мо ше й за вітром сходить.

І простіте мене, я більш не буду тутка прерікатись з вами.

З повагою, ваш старий пердун Plum.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я туда не тікаль. а там ізначально сідєль. не нада.

хам

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ідіть краще в мою тему про літачки сратись =\

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:_21:

Ніінтірєсна - Валі атсюда.Єнто тєма для звізди і а звєздє - забиль?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ідіть краще в мою тему про літачки сратись =\

бєсплатного пєара захатєлась?:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:_21:

Ніінтірєсна - Валі атсюда.Єнто тєма для звізди і а звєздє - забиль?

ви жіночко звіздіть, звіздіть, не зважайте. ви така забавна коли кіпішуєте сама від себе

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Інтірєсна, а каг буквє паказиваюд то, шо хтота кіпішуєд? :)

Ілі енто ваши лічьниє домисли , патсроєнниє на мєгаумнасті, звізлівасті енд другіх замічятєльних качіствах, каторих у вас пално?:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ітаг напомнім нашим гастям, а чьом рєчь :D

Ото впало в око таке новорожденне "чудо" з абсолютно неясною, ніпатнятною та непришийкобиліяйця назвою "Гламур у кожну хату" :huh:

Ну реклама фотостудії - це ясно.

Але нахріна, пардон, нам масло масляне, якщо на Борді вже є окремий розділ спеціально для фотолюбителів, де й фотоки викласти, покритикувати і т.п.?????

І кіко то коштує вмзЮ? ;)

Мля. :blink:

Я тоже трєбоватєльно прашу атдєльний раздєл! :mdr: Я буду туда писать всяку шнягу про квартирники, історії про квартирники, відео-, фото-, аудозвіти... Пачіму би і нєд!? :D:hug:

О. :smile-zachot:

Давайте взагалі кожному зробимо окремий розділ і при3,14здьохаємо до них кострубаті ніразу не в тему назви :)

До прикладу:

• Комсі Комса (про фр. кіноматограф)
  • А Я Упала С Самосвала (тема присвячена суто жіночій косметиці, хоча і під мій персональний розділ тоже пайдьот)
  • Наши Паєзда Самиє Паєздатиє Паєзда В Мірє (розділ проукраїнський, патріотичний)
  • Сєня-Діч! (розділ для обговорення висвітлення проблем полювання у фільмах) і т.п.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А заодно нагадаємо гостям відповідь адмінів, правда в менш флеймогонному топіку:

О, і почьом нинчє раздєли? Я хочу теж купити розділ, назвати його "Беспредел", і встановити в ньому відсутність будь-яких правил. Що для цього треба?

20 у.о./мес

Театр одного актёра? :)

типа таво

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ух як у вас тут спекотно..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ух як у вас тут спекотно..

то роздягнися :)

а вцілому - Руденька, 20у.о. (165 грн) і місяць ми дивимося на твій розділ!! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а вцілому - Руденька, 20у.о. (165 грн) і місяць ми дивимося на твій розділ!! :)

Ми і так на нього дивимось але без вливання реалу. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zheny@

то роздягнися :)

то тут спекотно, а не в мене дома.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гхмм... А в чому смисл відкриття ціє теми.. А? Тож є аж цілий спеціальний розділ http://board.lutsk.ua/index.php?showforum=133

створений аж вхолєру спеціально під таку надважливу тему. Складається враження що в Луцьку ну ніц крім того гламуру в хатах не відбувається. Перенесіть б-ска всі ці ніби обговорення в той спецрозділ, місця там скіко хоч. Бо небачу ніякого сенсу дублювати ці теми. Перенесіть, прошу шоб дарма не пропало стіко написаного, бо завтра видалю. Оффтоп. Типовий флуд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

funfoto, в тому архіважливому розділі може писати лише одна людина - САМЗНАЄШХТО... ну, і ще ті, кому він дає таке право. А якщо бути відвертим - то це ті, хто за проханням САМЗНАЄШКОГО намагаються написати щось "тіпа нейтральне і ні разу не ВізаВіприв'язане", аби виправдати існування розділу. Наприклад, поцікавитися мікроскопом :) Гламурним мікроскопом у кожну хату... Блін, невже тільки мені одному це так бридко виглядає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гхмм... А в чому смисл відкриття ціє теми.. А? Тож є аж цілий спеціальний розділ http://board.lutsk.ua/index.php?showforum=133

створений аж вхолєру спеціально під таку надважливу тему. Складається враження що в Луцьку ну ніц крім того гламуру в хатах не відбувається. Перенесіть б-ска всі ці ніби обговорення в той спецрозділ, місця там скіко хоч. Бо небачу ніякого сенсу дублювати ці теми. Перенесіть, прошу шоб дарма не пропало стіко написаного, бо завтра видалю. Оффтоп. Типовий флуд.

зміст цієї теми у тому щоб обговорити самі фотографії предсталені у розжділі САМЗНАЄШЯКОМУ - я свою думку висловив - цікава думка інших, в інших темах обговорюється сам розділ а не фото 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хіба не правильніше обговорювати фото з одного розділу в тому ж самому розділі? Чомусь ніхто не обговорює ДТП в Лутск.толкс, Привітання - у Хуморі, а Софт - в Залізі. Якщо хтось таке й робить - отримує попередження.

Якщо вже "Глумар..." позиціонує себе як розділ "не-Фото" - то хай і організовується по-своєму. Хай там і оцінюють не фотографії, а гламурність, чи що там мало бути донесене.

ЗІ. Це просто є яскравим прикладом необдуманості: створено рекламний розділ, присвячений фоткам. Причому створено і не в Рекламі, і не в Фотках. В розділі може писати лише одна особа. То хай і пише.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А... Нє ну зовсім друга справа))

Якщо це альтернативне обговорення -то я тількі за)). Але дійсно, можна трохи пообговорювати і лучє за все грохнути к чєртям собачім. Бо нехай воно да, де гламуриться там собі і росте.))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зараз бачу віповідна тема там вже є але  обговорювати бажання якось не має думаю модераторам булоб непогано цю тему перенести у той розділ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...