Перейти до змісту

Я тоже хатю сібє атдєльний раздєл!

madkot

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 205
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ото впало в око таке новорожденне "чудо" з абсолютно неясною, ніпатнятною та непришийкобиліяйця назвою "Гламур у кожну хату" :huh:

Ну реклама фотостудії - це ясно.

Але нахріна, пардон, нам масло масляне, якщо на Борді вже є окремий розділ спеціально для фотолюбителів, де й фотоки викласти, покритикувати і т.п.?????

І кіко то коштує вмзЮ? ;)

Мля. :blink:

Я тоже трєбоватєльно прашу атдєльний раздєл! :mdr: Я буду туда писать всяку шнягу про квартирники, історії про квартирники, відео-, фото-, аудозвіти... Пачіму би і нєд!? :D:hug:

О. :smile-zachot:

Давайте взагалі кожному зробимо окремий розділ і при3,14здьохаємо до них кострубаті ніразу не в тему назви :)

До прикладу:

• Комсі Комса (про фр. кіноматограф)
  • А Я Упала С Самосвала (тема присвячена суто жіночій косметиці, хоча і під мій персональний розділ тоже пайдьот)
  • Наши Паєзда Самиє Паєздатиє Паєзда В Мірє (розділ проукраїнський, патріотичний)
  • Сєня-Діч! (розділ для обговорення висвітлення проблем полювання у фільмах) і т.п.

Опубліковано

О. Бачу, Сансет смотрід...

Ну тобі щось типу "Нєржавєйка" - де буде обговорюватись міталл,а?:)

Розділ Пьонзлік - для обговорення проблем суржика, безграмотності і т.п.

Опубліковано
WMZ кошелек t0rik`а фсегда открыт для новый предложений :)

хм..Тобі відкриємо підрозділ "Стелла Артуа"

Прикольно буде!! :):):) Засрем форум непанятними фразо-підрозділами. Ура :)

Скідиваємсо ВМЗю:)

Опубліковано
Давайте взагалі кожному зробимо окремий розділ і при3,14здьохаємо до них кострубаті ніразу не в тему назви :)

угу и у каждого к 2001-му году будет свой трёхгиговый раздел....

Опубліковано

не зважаючи на повагу до реалізації творчих дей у гарних художніх фото вважаю цей розділ банальним і піаром. вважаю за  необхідним винести цю тему у відповідний розділ

Опубліковано

Согласен вчера тоже смотрел че за фигня там пишется в том разделе. Я не против пусть будет только скажите как настроить форум чтобы можно было отключить т.е. вообще не видеть отдельный подраздел и чтобы при проверке новых месаг можно было его (в моем случае ГЛАМУР У КОЖНУ ХАТУ) игнорировать.

Опубліковано

А в темі про гаджети окремі підрозділи для любителів Нокій, СЕ і інших моделей телефонів. І поназиваємо їх мегатупо.

А в Луцьк токс теж ще щось напридумуємо з неумісними назвами і без коментарів.

Хай здогадуються, про що ми будемо там писати,пра?:)

І обов*язково у флеймі наробити купу підрозділів. Можна й тих, котрі вказані у першому пості :)

Головне - скинутись баблом. Вєдь бабло пабєждаєд зло:)

Я вважаю, буде круто.

:)

Опубліковано

та нє...

дуже боюсь, що якщо я почну ТАК пєаритися то пєар боком вилізе :D

до речі - інтернет-аукціон теж дуже змістовний розділ, який користується великою популярністю форумчан...

Ну да Каляки-маляки у кожну хату....бббгггг

Опубліковано

фігня, ви ще не знаєте про останню фішку, з Нового Року Борда щомісяця буде мати нову назву, залежно від того, хто дає більше ВМЗ :)

Опубліковано
щомісяця буде мати нову назву, залежно від того, хто дає більше ВМЗ

Бляха так не чесно. А якщо хтось запропонує більше ВМЗ на протязі місяця, або припустим раз на тиждень. Дайош дєрьмакратію, нова назва борді кожен день!!!11!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...