Перейти до змісту

S.t.a.l.k.e.r.

Kondra

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Піратством не займаюся, так чисто для себе вже доходжу першу половину гри gallery_7_30_614.gif

А Сіля вже грає, мало того в відкриту дражниться.

Сіля чекай сьогодні вночі групу захвата на хаті :ok:

Ми вже збираємось :glare:

• Відповідей 598
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
недумаю що багато користувачів купить гру. більша половина буде просто брати один в одного і все :ok:

Якщо гра буде зажигати то куплю однозначно =)

Опубліковано

Я знаю людей в яких це буде 1ю офіційно купленою грою (навіть не то що ліцензією а просто купленою)

Перша повноцінна українська гра з часу виходу 1ї частини "Козакі"в. Перший відчизняний проект такого маштабу.

І взагалі однозначний маст хев.

Схвальні відгукі преси (тої якій вже дісталась копія) що ще вам потрібно щоб придбать ліцензійну копію ?

THQ отримує частку лише з західних копій гри а на території країн СНД прибутки ділить GSC & 1C (хоча трошкі не ясно яким чином тут 1С адже гру мало видавать саме GSC)

ЗІ Покі зустрів лише 2х чи 3х придурків які будуть грать в піратку а не куплятимуть власну копію

Опубліковано

http://www.stalker-game.com/ru/

Бесплатная официальная бета-демо версия мультиплеера доступна для скачивания! Она содержит в себе две карты для игры по LAN (исключительно!) в трех сетевых режимах: deathmatch, team deathmatch и artifact hunt.

Демоверсия доступна для свободного использования в течение трех лет, как частным лицам, так и компьютерным клубам – для этого им всего лишь необходимо разрешение от GSC Game World,

Опубліковано
ЗІ Покі зустрів лише 2х чи 3х придурків які будуть грать в піратку а не куплятимуть власну копію

не ругай и не обруган будешь... шой то ты разошелся сильно. справедливости захотелось на старости лет =)))

ну тогда прошу админов заодно и стереть весь каталог Games, Soft, Music и Kino. все таки надо уважать авторское право!!! круто правда? аж самому смешно =) не в нашей стране и не в наше время...

пс: я куплю. я долго ждал её.

Опубліковано

не ругай и не обруган будешь... шой то ты разошелся сильно. справедливости захотелось на старости лет =)))

ну тогда прошу админов заодно и стереть весь каталог Games, Soft, Music и Kino. все таки надо уважать авторское право!!! круто правда? аж самому смешно =) не в нашей стране и не в наше время...

пс: я куплю. я долго ждал её.

вообще-то разговор идет об отечественном производителе.. просто будет обидно, если наши разработчики пойдут в убыток из-за нас же.. видимо не зря они вели проект аж 5 лет - может им финансов не хватало?? но все таки закончили... и если все ок с продажами - то денег им должно хватит на следующую "революцию" в игровом плане.. желаю им успеха!

я куплю в любом случае..

зы

но вот если игра окажется отстоем - тога уж в следущий раз подумаю, покупать или нет...

Опубліковано

Если игра будет безглючная и такая как описалово на сайтах, то продажи в СНГ будут копейками по сравнению с продажами в Европу.

Опубліковано

Легендарний фалаут продався на заході лише в 100 000 екземплярів що являється на грані провала.

Зато на території снд всі в кого був комп в ті часи грали в піратку і ледь не божатся на нього по цей день :D

Через пару років закрилась не тільки контора яка його робила але і видавець гри :D

Опубліковано

:D Торент - рулить!

Не на ЛМ так на Торенті скачаю! Не на Торенті так у друга візьму :D ! Більше я немаю бажання купляти ліцензійну ігру! Вже раз пошукав! Купляв два рази одну і ту саму! Захотілось мені в інеті поганяти! Ігра глючила, а інета взагалі небачила! Заніс диска назад! Сказали:

- давай квитанцію!

- Німа...

- Щасливої дороги!

Пішов другий раз! Всьо ігра ліцензійна, є ключик для реєстрації, тралі валі... Почав реєструвати... Оп... Ваш ключ вже був зареєстрований!

- Я туди, а вони мені:

- пошукаємо на складі!

- Через пару днів зайшов! Нема на складі - заказали!

Потім захворів і забив болт! Написав тєлєгу на оф. форумі і дали мені ключик :) ! З того часу пропало в мене бажання купляти ліцензійні ігри! Краще я вже скачаю...

:D Торент - рулить!

Опубліковано

:D - вот так і розводять наші недобросовісні продавці клієнтів

Нада знати що ти шукаєш і брати в провірених точках, кароч мати голову на плечах.

Наприклад не брати розпаковану гру.

Опубліковано
...Нада знати що ти шукаєш і брати в провірених точках...

Тепер дві точки провірені! Осталось діло за малим! Провірити всі остальні... :D

Опубліковано

Просто не для кого не секрет что у нас в городе рулит такая фича как прокат дисков)

Зы у мну есть даже пару ключей от лицензии для игры в инете))

Опубліковано

Про що і мова.

Ніколи нічого не купляйте в фірмах де є прокат, бо річ скоріш за все прошла вже пару рук

Опубліковано

Так на лме не будет

там самый последний старфорс а значит сломают не скоро))

Плюс если его брать никто не будет ПЫС ппц будет...

Опубліковано

:D

Ну, понеслась! :D

Сталкери, за роботу! :mdr::mdr::mdr:

Шкода що в мене не піде навіть в виді слайдшоу.

Так що буду грати в Зов Ктулху і заздрити вам ;)

Опубліковано

Гра розрахована саме на Західних покупців, тому на нас бідних східноєвропейцях THQ не збідніє. Ніхто не підкаже, скільки ліцензія буде коштувати, га? Чи може порівняє їхній рівень доходу з нашим?

Тому, якщо вже бути послідовними, то дійсно треба видалити всю халяву з ЛМ. І як можна взивати до патріотизму до нац.виробника, котрий робив гру "на експорт" а не для нас (всі в курсі про танці під дудку THQ коли вирізали майже всі ізюминки гри), та ще й відмовився від випуску української версії, поступивши геть не патріотично?

І повідомлення quark'а в сусідній темі з ссилками на торенти silia дарма видалив. Він я думаю не порушив правил. Все одно той хто схоче ссилки на шари надибає.

п.с. не купляв і купляти не буду. бо в мене не піде.

Опубліковано
Демоверсия доступна для свободного использования в течение трех лет, как частным лицам, так и компьютерным клубам – для этого им всего лишь необходимо разрешение от GSC Game World,

:mdr: :mdr: разрешение... ну а как без него то, не, ну клубы обязательно его возьмут :mdr:

Сорь за офтоп, не сдержался :D

Опубліковано

Зря ржеш.

1 Це свідчення що вони думають про клуби також

2 При наших законах бумажкі не бувають лишніми

Дозвіл іде в виді пдф файлу який спокійно можна зкачати з їхнього сайту і роздрукувати

Опубліковано
2 При наших законах бумажкі не бувають лишніми

думаю нашим клубам ГЛУБОКО наплевать... даже в государственных учреждения лицензионного софта не стоит, а что уж говорить про простых пользователей, или про клубы. Мы в Украине живем :D

Опубліковано
недумаю що багато користувачів купить гру. більша половина буде просто брати один в одного і все :mdr:

угу, попробуй сломать сегодняшнюю защиту, особенно украинскую :mdr: самый новый Алкоголь такое уже не берет :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...