Перейти до змісту

Продаю смартфон Nokia N97

Plum

Рекомендовані повідомлення

Продаю флагман модельного ряду Nokia -- смартфон Nokia N97, чорного кольору.

nokia_n97_mts_01.jpg

IMG_0259.jpgIMG_0258.jpg

В користуванні два місяці, стан як в нового, на дисплеї ще фабрична плівка (плівка трошки потерта, але ніде не задирається), повний комлпект (коробка, диск з ПЗ, "макулатура", гарнітура з пультом ДУ, стилус на шнурочку, зарядка MicroUSB, перехідник для зарядки з тонкого круглого штекера на MicroUSB, кабель MicroUSB, кабель для TV-Out, тряпочка для протирання). Сертифікований, гарантійний талон чистий. Прошивка остання (20.0.016).

Основні характеристики:

Робота в мережах GSM/3.5G

Операційна система Symbian OS 9.4, інтерфейс S60 5th Edition з підтримкою віджетів на робочому столі

Процесор ARM11 434MHz, оперативна пам'ять 128 Мб

Дисплей сенсорний, 640х360 точок, 3.5"

Вбудованої пам'яті 32 гігабайта + слот для карток пам'яті.

QWERTY-клавіатура (з кирилицею)

Форм-фактор -- боковий слайдер з унікальним механізмом відкривання під кутом і з автодоводкою.

Камера 5 мп з автофокусом і Dual-LED спалахом, оптика Carl Zeiss + фронтальна камера для відеодзвінків (в т.ч. абонентам Skype/Fring можна дзвонити з відео через мережу WiFi або 3G)

GPS (плюс A-GPS, працює з програмами Nokia OVI Maps, Garmin, Google Maps, Yandex Maps і іншими)

Цифровий компас

Bluetooth 2.0 + A2DP

WiFi

USB 2.0

FM-тюнер з RDS

Стерео-динаміки

Батарейка 1500 mAh

Серед переваг смартфона -- шикарний яскравий дисплей (один з кращих), зручна ОС з величезною кількістю доступного програмного забезпечення, зручна робота з інтерфейсом пальцями (я стилусом не користувався ні разу), довгий термін автономної роботи (добу працює в якості mp3-плеєра), одна з кращих камер, зручна клавіатура, величезний об'єм пам'яті, безпроблемне відтворення фільмів з розміром кадру 640х360 з кодеком H.264 (mp4), підтримка великої кількості аудіо і відео форматів, відтворення відео з Youtube, дуже якісний звук в навушниках (на рівні кращих mp3-плеєрів), браузер з підтримкою Flash анімації, можливість роботи з електронними листами в форматі HTML, існують зручні клієнти для Skype, Google Talk, ICQ, Jabber, AIM і інших протоколів, зручна галерея з сортуванням фотографій і відео за альбомами або тегами, можливість зручно читати книги в форматах txt, fb2, pdb (програма ZXReader), підтримка ігрової платформи N-Gage 2, можливість встановлення DOS Box (повноцінний емулятор MS-DOS, народні умільці навіть Windows 98 запускали:)), існує велика кількість емуляторів ігрових приставок (GBA, Nintendo і інших) і т.д.

Ціна -- $650. По Луцьку доставлю особисто в руки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За доплату думаю нормально домовимось :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Обмін не відбувся, апарат все ще продається. $640.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а як на рахунок обміну на n95?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливий обмін на BlackBerry Storm 9530 smartphone

повний комплект!!!Рік гарантії!! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Будь-який обмін не цікавить. Лише продаж.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Яка причина продажу ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хочу Nokia N900 або Motorola Droid, якщо вдасться дістати

Давні "жителі" борди знають, що я міняю телефони дуже часто, в середньому раз в три місяці. Це такі собі "таракани в голові", не можу довго користуватись одним апаратом :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на скільки ж доларів цікаво була завищена початкова ціна цікаво подивитись :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://store.nokia.com/webapp/wcs/stores/s...101_-1_10000033

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво чи ви по такій ціні там купите сертифікований телефон з кирилицею і доставкою на Україну. Якшо не знаєте реальних цін то не пишіть дурниць!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Телефон мій, а не магазинний. І корегується ціна не тому, що завищена, а тому що мені так хочеться. Я можу і за $1 продати, якщо захочу.

Зайди в лююбий магазин і подивись РЕАЛЬНУ ціну в Луцьку, офігієш.

Ну і 3 дні РО за флуд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вітаю з днюхою!!!

і N900 єсть (контрабасний) 700у.ев.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

де і коли можна покрутити в лапах?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Якщо твій телефон в такому стані , як ти описав, то реально пропоную за нього - 4000 грн . Всі нюанси можемо з тобою обговорити по телефону.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую, але за 4000 грн. хай він ще побуде в мене :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...