Перейти до змісту

Вибір ноутбука

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне я придивився до деяких моделей. Можливо ви знаєте з кращими характеристиками за таку ж саму ціну?

Ноутбук Acer As 5732Z-432G32Mn (LX.PGU08.005)

15.6" (1366 х 768) / Intel Pentium Dual Core T4300 (2.1 ГГц)

/ 2 ГБ / 320 ГБ / DVD Super Multi / Wi-Fi / веб- камера / 2.7 кг

$584,00

Ноутбук Asus K50AB (K50AB-QL65SCEDWW)

Экран 15,6", 1366x768 / AMD Athlon 64 X2 QL-65 (2,1 ГГц)

/ RAM 2 ГБ / HDD 250 ГБ / ATI Radeon HD4570 512 МБ / DVD Super Multi /

LAN / Wi-Fi / веб-камера / DOS / 2,6 кг

$579,00

Ноутбук Asus K50IN (K50IN-T430SCEDWW)

Экран 15,6", 1366x768 / Intel Dual Core T4300 (2,1 ГГц) / 2 ГБ / 250 ГБ /

nVidia GeForce G102M / DVD Super Multi / LAN / Wi-Fi / веб-камера / DOS/ 2,6 к

$609,00

Ноутбук Asus K50IN (K50IN-T420SCELWW)

Экран 15,6", 1366x768 / Intel Pentium Dual Core T4200 (2,0 ГГц) / 2 ГБ / 250 ГБ /

nVidia GeForce G102M / DVD±RW DL / LAN / Wi-Fi / веб-камера / Linux / 2,6 кг

$599,00

Як думаєте яка модель найкраща? Бюджет до 5000грн. Хто у нас спеціалізується на продажі - вкажіть найкращий)))

Опубліковано

Раджу подивитися ще Самсунг'и

за таку ж ціну комплектація буде трохи покраща

хоча по надійності не можу сказати як вони впорівнянні із Асусами..

Опубліковано

З власного досвіду ремонту нотіків:

1. Ацер не таке гівно як його малюють. За останні паро рочків було всього 7 звернення з ними. Тобто нотіки відпрацьовують своє і нічо більшого. Яка ціна така і робота.

2. Асус, самсунг, фудж і т.п. - яка ціна така і якість. Ломається не так часто, але і не так рідко. тобто або повезло або нє. В ремонті безпроблемні, запчастин купа.

3. НР - ломаються рідко, запчастини є, но то як повезе з моделлю.

4. Делл, Соні, Еппл - ломаються вкрай рідко (хіба який дурень забуде мишко на клаві і кришку закриє, то матрицю стовче, або як горить шо, то зразу видно.) - В ремонті дорогі як зараза, но і відпрацьовують своє теж. Ламаються або від неналежного поводження, або від глупоти, або від долбоєбізма властьімущих (є баблос, магу купіть, но на*уя оно мені я ше не поняв, пасєму як згорить то куплю ше одне і пох на бабки).

Так шо спочатку визначаємось с фінансами, потом з цільовим призанченням і на основі цих двох факторів малюємо то шо хочемо, шоби патом не було мучітєльно больно за власну тупость і патрачене впусту бабло.

ВотЬ!.

Опубліковано

кстати, а почему MSI позабыли? ведь отличные ноуты делают :ok2: и недорого. я своим U230 весьма доволен - платформа AMD Yukon (aka Neo) просто обалденная, Win7 летает

Опубліковано

Экран 15,6", 1366x768 / Intel Pentium Dual Core T4200 (2,0 ГГц) / 2 ГБ / 250 ГБ /

$599,00

:ok2:

Опубліковано

$599,00

:ok2:

А відео нормальне? Там я ще з редеончиком 512 мб на борту підібрав. Так от не можу вирішити. АМД і класне відео Інтел і гірше відео :unsure:

Опубліковано

Аналітики компанії SquareTrade провели дослідження надійності 30 тисяч ноутбуків дев'яти найбільш популярних виробників.

http://tsn.ua/nauka_it/opublikovano-reitin...-noutbukiv.html

Опубліковано

Мені подобаються Toshiba A300. Симпатичні на вигляд. По начинню бувають різні: платформа Intel або AMD, різний об'єм оперативної пам'яті, жорсткого диску (бувають з двома вінтами, але рідко попадаються), різне відео (як інтегроване, так і зовнішнє)...

Вже знято з виробництва.

Опубліковано

Ось ще знайшов одну модель, що про неї можете сказати?

ASUS X5EAC (X5EAC-RM75SEGDWW)

Характеристики экрана

Диагональ экрана, дюймов 15,6

Разрешение экрана 1366x768

Процессор

Тип процессора AMD Turion X2 RM-75

Частота, GHz 2,2

Физические параметры

Масса, кг 2,6

Габариты, мм 370x256x31-35

Оснащение

Чипсет AMD 780G

Объем оперативной памяти (стандарт/максимум) 3072/4096

Жесткий диск, GB 320

Встроенные накопители DVD-RW Super Multi

Графический адаптер, объем памяти ATI Mobility Radeon HD 3200

Внешние порты 4xUSB, VGA, HDMI, speaker out, mic-In, line-in

Форматы поддерживаемых флэш-карт SD, MMC, MS, MSPro

WEB-камера +

Проводные коммуникации

Сетевой адаптер 10/100/1000

Модем 56К +

Беспроводные коммуникации

Wi-Fi +

Bluetooth +

3G модем -

IrDA -

Батарея

Емкость батареи, мА.ч н.д.

Напряжение батареи, В н.д.

599 $ • 4854 грн.

• 1 місяць потому...
Опубліковано
Ось ще знайшов одну модель, що про неї можете сказати?

ASUS X5EAC (X5EAC-RM75SEGDWW)

Характеристики экрана

Диагональ экрана, дюймов 15,6

Разрешение экрана 1366x768

Процессор

Тип процессора AMD Turion X2 RM-75

Частота, GHz 2,2

Физические параметры

Масса, кг 2,6

Габариты, мм 370x256x31-35

Оснащение

Чипсет AMD 780G

Объем оперативной памяти (стандарт/максимум) 3072/4096

Жесткий диск, GB 320

Встроенные накопители DVD-RW Super Multi

Графический адаптер, объем памяти ATI Mobility Radeon HD 3200

Внешние порты 4xUSB, VGA, HDMI, speaker out, mic-In, line-in

Форматы поддерживаемых флэш-карт SD, MMC, MS, MSPro

WEB-камера +

Проводные коммуникации

Сетевой адаптер 10/100/1000

Модем 56К +

Беспроводные коммуникации

Wi-Fi +

Bluetooth +

3G модем -

IrDA -

Батарея

Емкость батареи, мА.ч н.д.

Напряжение батареи, В н.д.

599 $ • 4854 грн.

А щось схоже тiльки з 17" ?

Опубліковано
З власного досвіду ремонту нотіків:

1. Ацер не таке гівно як його малюють. За останні паро рочків було всього 7 звернення з ними. Тобто нотіки відпрацьовують своє і нічо більшого. Яка ціна така і робота.

2. Асус, самсунг, фудж і т.п. - яка ціна така і якість. Ломається не так часто, але і не так рідко. тобто або повезло або нє. В ремонті безпроблемні, запчастин купа.

3. НР - ломаються рідко, запчастини є, но то як повезе з моделлю.

4. Делл, Соні, Еппл - ломаються вкрай рідко (хіба який дурень забуде мишко на клаві і кришку закриє, то матрицю стовче, або як горить шо, то зразу видно.) - В ремонті дорогі як зараза, но і відпрацьовують своє теж. Ламаються або від неналежного поводження, або від глупоти, або від долбоєбізма властьімущих (є баблос, магу купіть, но на*уя оно мені я ше не поняв, пасєму як згорить то куплю ше одне і пох на бабки).

Так шо спочатку визначаємось с фінансами, потом з цільовим призанченням і на основі цих двох факторів малюємо то шо хочемо, шоби патом не було мучітєльно больно за власну тупость і патрачене впусту бабло.

ВотЬ!.

100% згоден з вищесказаним, а з того що викладено радив би зупинитись на Ноутбук Asus K50IN (K50IN-T420SCELWW)

в продовження теми, а як по надійності ноути від Lenovo? хто зможе підказати?

різні бувають випадки, проте по дизайну ці машини нагадуть пластикові калькулятори, говорю з досвіду продаж.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Люба техніка в руках ІНДЕЙЦА сам знаєш

але в мене самсунг R40 четвертий рік пішов ,

і за цей термін батареї практично капець прийшов,

і це всі поломки!!!!!, незнаю може пофортило и в китайця

що збирав руки були не криві :D, Я сам розбирав чистив систему

охолодження, то навіть термопаста була там де треба а не там де мажуть,

а от на сучасних ноутах проектанти кажуть що

замість термопасти хватиає алюмінієвої прокладочки!!!!!! прикинь як буде

охолоджувати проц і відео, так що тут уже як пофортить.

ЦІНА не ГОЛОВНЕ!!!!! і РОЗДУТІ бренди теж Вибирай холоднокровним РОЗРАХУНКОМ!!!!

Опубліковано

Повне ге!!!!!

і зовсім не погоджуюсь на рахунок ге. 4-й рік юзаємо Lenovo T та R серій на роботі: в даний час у мене i Patrick'a T61 - бізнес лінійка, строгий мушчинський дизайн, абсолютна безшумність навіть при великих навантаженнях, правда за майже три роки батарейки підсіли, тримають по 30-40 хв. Приємна ергоноіка, не царапається, нічого не брязкає, не відвалюється і тп. Потужність пречудова, сапорт драйверів на сайті супер, даунгрейд з вісти на ХР, апгрейд на 7 - любе. Моя оцінка бізнес лінійкам Lenovo 5 з 5.

Опубліковано

Ноутбуки Lenovo -- це бувші ноутбуки IBM, які у всі часи вважались одними з найкращих в бізнес-серії. Мало в яких моделях є "гламурні рюшечки", зате надійність і ергономіка -- на висоті.

Опубліковано

Повне ге!!!!!

і зовсім не погоджуюсь на рахунок ге. 4-й рік юзаємо Lenovo T та R серій на роботі: в даний час у мене i Patrick'a T61 - бізнес лінійка, строгий мушчинський дизайн, абсолютна безшумність навіть при великих навантаженнях, правда за майже три роки батарейки підсіли, тримають по 30-40 хв. Приємна ергоноіка, не царапається, нічого не брязкає, не відвалюється і тп. Потужність пречудова, сапорт драйверів на сайті супер, даунгрейд з вісти на ХР, апгрейд на 7 - любе. Моя оцінка бізнес лінійкам Lenovo 5 з 5.

Правельно!!!! 4тий рік, а зараз як вони їх клепають то питання :) на удачу .

Опубліковано

Serg20279, попередження за порушень наступних пунктів правил:

2.3. В форумі Забороняється вживати нецензурні вислови, особисті образи інших учасників або повідомлення, що містять в собі провокацію (наприклад "Intel ацтой, інтеловоди лохі" тощо).

3.7. Забороняється багаторівневе цитування (overquoting), тобто "цитата цитати", за винятком випадків, коли без багаторівневого цитування втрачається зміст або хід думок. І взагалі, при цитуванні саму цитату потрібно максимально скорочувати, лишаючи в ній саме необхідне, без чого втратиться хід думок. Не лінуйтесь, це полегшить читання повідомлення і розуміння ходу Ваших думок, а також зменшить кількість непотрібного тексту на сторінці.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...