Перейти до змісту

Assassins Creed 2

Plum

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 74
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

В попередній версії так само, просто в кожного можуть з'являтися різні глюки.

В мене все прекрасно грало вчора, запустилося з першого разу, сьогодні скачав оновлення values.db через сервер, і прийшов абзац...

Вже всі проги відключав, щоб був вільний 80 порт, прописував в hosts різні адреси, відключав щось там в реєстрі, якусь службу тормозив в сервісах, поки нічого.

З.І. скажеш як враження від того релізу.

Опубліковано

Скачую такий реліз.

Кажуть, що там танців з бубном не потрібно :)

скачал репак от механикофф-пока все норм

якщо є змога, то залий будь ласка

Опубліковано

Граюсь в репак від механіків, глюків нема але якось підозріло мало другорядних квестів (((, фактично лише сюжетна лінія...

З.І. Сподобалась фішка із розвиванням міста дядька Маріо ...:smile-zachot::smile-zachot:

Опубліковано

Чи є бажаючі записати цю "бомбу" на диск зі всіма кряками/ламаками за обумовлену платню та передати десь в місті, оскільки скачавати не маю змоги, а купувати оригінал - дорого.

Опубліковано

Чи є бажаючі записати цю "бомбу" на диск зі всіма кряками/ламаками за обумовлену платню та передати десь в місті, оскільки скачавати не маю змоги, а купувати оригінал - дорого.

Можу записати з понеділка, але самовивіз з Рівненської.

Стукай в асько або ПМ.

2 Alexander47, закидую. Як допише лінк додам.

-= Link DM =-

* Запустити ярлик "AC2 SERVER", натиснути "Запуск гри" (чорне вікно яке з'явитися не закривати) і запустити саму гру з ярлика "Assassin's Creed II"

Опубліковано

Застряв на 12-тому блоці пам"яті, всі 30 кодексів є на руках і розшивровані, але не можу зайти у зал де стіна кодексів - біле світло недає і піше "відсутній фрагмент па"яті". Всі карти облазив, без результатно: може хтось щось підскаже??? Може емулятор криво робить чи щось подібне???

Опубліковано

Застряв на 12-тому блоці пам"яті, всі 30 кодексів є на руках і розшивровані, але не можу зайти у зал де стіна кодексів - біле світло недає і піше "відсутній фрагмент па"яті". Всі карти облазив, без результатно: може хтось щось підскаже??? Може емулятор криво робить чи щось подібне???

в папці "server" що знаходиться в установленій грі є файл "values.db" скільки він в тебе займає?

Опубліковано

венеція здається це 8 чи 9 блок памяті, а їх 14

Тю ... абидна ... я тільки но розжився 200к золота на мілкі розходи, а вже майже фініш :(

Опубліковано

Зкачуйте звідси найсвіжіші values,там вже є доступна вся гра.

ЗІ.виложений тут реліз у мене йде без звуку,тобто,спочатку ,на заставках все гуд,а от сама гра...німа.

Ставив і на ХР й на 7-ку--те саме.У когось таке було?

Опубліковано

Ставив і на ХР й на 7-ку--те саме.У когось таке було?

В мну на 7ці все ок (якщо мова йде про той реліз, що я викладав).

Ковбашу офіцерів "пророка" (сюжет 10 чи 11) - граблів не помічено.

Опубліковано

На жаль, танці з бубном навколо релізу від механіків ні до чого не привели-звуку нема та й хоть ти застрелься,переставляв гру разів 6,пробував різні варіанти на різних ОС...,не допомогло.

В розпачі, качнув Assassin's Creed 2 (2010) | RUS от cdman.

І стало чудо!Гра чудово стала,я успішно вставив туди "німі"збереження,що пройшов їх вглуху(перший рівень) і все чудово запрацювало.Тут і не треба запускати самостійно жодних серверів(хоча він сам і запускається,і прописує усе необхідне)все зводиться до кліка на один ярлик.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...