Xpert Опубліковано 25 Листопада, 2009 в 15:34 Поділитися #1 Опубліковано 25 Листопада, 2009 в 15:34 Ось, наткнувся в нетах...))) Якось син до тата йде, Почина розмову: «Тату, шо воно таке - Уркаїнська мова?» Тато дунув косячок, Шоб не пухли вуха, І сказав йому: «Синок, Розкажу. Послухай». Якщо довго реготав, Щелепа одвисла - Пишеш: «Афтар, ну ти дав! Я аж гепнув з крісла!» А побачиш далі ще Фішки та приколи - То тоді пиши «Пече! Просто зпопідстолу...» Ти від сміху плакав так, Шо аж текст не видко? Це вже: «Вбивпаскудонах! Ти пекельний дідько!» Всі приколи «непіццтул», Сто разів пробиті? Напиши: «То ти гуцул? Граєш на трембіті!» А якщо гидке воно, Наче ті кислички - «Криотиф, пиши, гімно! Афтара - допічки!» Хочеться послати н*х Чухаються руки? «Вчи москальську! Незарах! В Жидачів, тварюки!» Афтар збоченець і псих? Є у нас в народі Слово влучнеє для них: «Пісюнковий злодій». А якщо чиїсь слова Не звучать ефектно, Напиши: «Твій дім - Москва, Кобзо ти діхфектно!» Щоб читати чийсь накат, Треба водки літр? Коментуй його: «Під кат! Забагацько літер!» Хай народ товстий роман В каментах малює, Ми ж напишемо: «Їблан. Ф сотні й не хвилює...» А щоб плюнути в мурло, Злістному одміну, Пишеш: «Встрель себе, мудло, З ходу та об стіну!» Там про тебе хтось створив Тему злу та люту? Напиши: «Опісюнів! Афтар, пий отруту!» Спілкування шось не йде, Наче всіх прибито? То спитай: «А цицьки де? Тему не розкрито!» Придовбається якщо Демагог кульгавий, Наша відповідь: «І що? Цьом тебе, плюгавий!» Щоб запалені мізки Вмить охолодити - «Ктулху фхтагн, хлопаки! Прошу не будити!» Якщо дурні гнуть «Під кат!» Щось смішне та нове - Кинь: «Писако, так тримать! Не труїть, панове». Якщо дівка дуже зла, Їй на всіх начхати: «Ти, доярко, із села? А з якої хати?» А якщо вона коли Скаже добре слово - То одразу похвали «Кицю, гламурово!» ...Всіх приколів ти допер, Можеш вийти в люди... Укрнет тебе тепер Поважати буде! «Хоч у тебе в голові Замість мозку - дуля! Абісцятись, дайте дві!» - Відповів синуля. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Plum Опубліковано 25 Листопада, 2009 в 16:06 Поділитися #2 Опубліковано 25 Листопада, 2009 в 16:06 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Forever Autumn Опубліковано 25 Листопада, 2009 в 16:13 Поділитися #3 Опубліковано 25 Листопада, 2009 в 16:13 не читала такого ні разу. тому не можу погодитись, що баян.але краще б не читала взагалі. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Plum Опубліковано 25 Листопада, 2009 в 16:19 Поділитися #4 Опубліковано 25 Листопада, 2009 в 16:19 не читала такого ні разу. тому не можу погодитись, що баян. рухуємо разом 1. рас 2. два рас 3. три рас Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Forever Autumn Опубліковано 25 Листопада, 2009 в 16:22 Поділитися #5 Опубліковано 25 Листопада, 2009 в 16:22 підрахуй не підрахуй. все одно туфта суцільна Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Plum Опубліковано 25 Листопада, 2009 в 16:22 Поділитися #6 Опубліковано 25 Листопада, 2009 в 16:22 да я зануда, ну й шо? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 25 Листопада, 2009 в 20:33 Поділитися #7 Опубліковано 25 Листопада, 2009 в 20:33 я тему створював без віршика. типу "Пекельний дідько".. "печеш/смалиш" ... іт.д. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.