Перейти до змісту

ТИ ПРЕЗИДЕНТ!

Maskinong

Рекомендовані повідомлення

Проснувся...OOPS :D ТИ президент України!!

Як рулить будем пане ПРЕЗИДЕНТ?Цікаво!!! :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О...Президент...

Поняття не маю де береться державний бюджет, хтось скаже де гроші там з*являються-головне то освіта та вихованість нації, нове обладнання в політех, оновлення його матеріально технічної бази...Заборона куріння, боротьба з підлітковим та молодіжним алкоголізмом..Віндовс 7 на ноутах стає тільки українським...глушилки мобілок в школи......

Ой...убили мене:mellow:

Ледь не забув найголовнішого...поправити Конституцію негайно адже незаконно бути Президентом в моєму віці :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спробую.

Демократію-OFF

Державнв мова одна-українська

ВР-розігнати

Підрив суверенітету-вища міра

Наркоторгівля-вища міра

Згвалтування-вища міра

Доведена корупція-10років

Розкрадання бюджету-10років

Профіцит бюджету-100%

Проституція- поки не чіпати :smoke:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я би забанив назавжди інтелектуалів які створюють такі теми на форумах і ще й на повному серйозі несуть тут чєпуху, а то склав би повноваження.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це поки ще стоїть, так? потім уже можна?  :D

тема "Ти президент" а не "Стурбований Президент" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я би забанив назавжди інтелектуалів які створюють такі теми на форумах і ще й на повному серйозі несуть тут чєпуху, а то склав би повноваження.
:sm128::sm142: :sm142: :sm142: :sm142: :sm142::ban::yesmaster:

агресивненький президент Tolik_lt переймається:

НІ-Кондукторам маршрутки мацати пасажирок :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

агресивненький президент Tolik_lt переймається:

НІ-Кондукторам маршрутки мацати пасажирок :D

ні людей з розумовим розвитком кондуктора в президенти

Профіцит бюджету-100%

от ти це написав. а ти знаєш що це і звідки воно береться?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

тьху, пасматрел на название топика и прочитал "ДИ - ПРЕЗИДЕНТ" мда

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хуле? Я и так президент! Могу избирательные протоколы показать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

о_O Я такі ж знаю!!!

Але спессіально для ВАС ТОЛЮ! :D:duel:

Шо за звер той профіцитонт:

БЮДЖЕТНЫЙ ПРОФИЦИТ — положительное бюджетное сальдо, превышение доходов бюджета над его расходами. Профицит может использоваться на: сокращение привлечения доходов от продажи государственного или муниципального имущества; направление средств на погашение дополнительных обязательств; увеличение расходов, в т. ч. за счет передачи части доходов бюджетам других уровней; уменьшение налоговых доходов путем внесения изменений в налоговое законодательство.

що таке сальдо,муниципальное имущество й налоговое закон- поясню Вам й кондукторам пізніше :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо серйозно.

Як знінити все те що відбувається маючи цуть влади!

Критикувати поводирів легко,давайте спробуєм стати на їх місце.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перше що прийшло в голову це ЛЮСТРАЦІЯ. :angry2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже стільки часу моя підсвідомість чекала цього питання! Я зараз доведу що країні потрібен Я!!!

Короче я би шухеру навів. Але спробую шухер розбити на пункти:

1. Першим ділом зробив би з СБУ та Прокуратури каральний симбіоз для забезпечення моїх так би мовити "реформ".

2. Посприяв би блокуванню верховної ради на днів так 30 щоб потім з легкістю розігнати те шобло некро-педо-кнопкодавів.

3. Віднині законодавчу складову бер на себе, неважно конституційно чи ні, п одокументам щось придумаю, введу своє пряме президентське правління.

4. Першим кроком викорінюю в країні будь-яку недоторканість, ібо потішились і фатіт.

5. Вношу поправки за покарання чиновників будь-яких рівнів, це слуги народу та основа державності, пасєму спрос особий:

взяли з полічним на хабарі - довічне, ніяких поблажок за станом здоровля! хворий - нєфіг лізти до влади. присудили покарання а чиновник раптом хворий - хворіти в цугундер, психіка - відбувати покарання в рубашці, ліки треба - капельницю в каммеру поставимо. Стан здоров’я на строк увязнення ніяк не впливає.

6. З податкової зроблю самий страшний орган контролю. Всі держслужбовці зобовязані декларувати всі доходи та розходи. Те ж саме касається всіх членів їх родин. Приїхав чиновничок на лексусі - будьтє любєзни проаргументувати на які шиши, не вдалося надати доказів наслєдства з Америки - в цугундер! Трохи заповню тюрми елітою, введу декларування розходів і для простих смертних, коли вже побачать на прикладі наслідки життя не по срєдствам. Полюбому від моєї деклараційної реформи на баланс держави поступить трошки маєтків, тут і блачинністю займусь, музеї всякі туди повселяю, дитячі будинки, пансіонати, з пенсіонатами для одиноких престарілих в країні скрута. От поживуть люди на старості літ в панських обійстях. Грошей зекономлених на затратах на розігану Раду з ліхвою вистачить на утримання мережі будинків по всій країні.

7. Автопром український дуже просто відродити. Всі іномарки перебуваючі на балансі державних - на аукціон. На виручені кошти проінвестувати Автозаз на випуск нормальної національної машини. І всі чиновники без виключення їздити лише на національній машині. Не подобається? проблеми міністерства транспорту зробити якісну престижну українську машину. Виключення лише представницький транспорт для закордонних гостей.

8. КРУ доручу просканувати всі підприємства роздані/продані/проінвестовані капіталом, нема дотримання умов договору - націоналізувати. А по-новому приватизовувати уже з драконівськими умовами для держави, соцпакети, гідні умови оплати, недотримання - конфіскація.

9. Податкову реформу якусь замучу, щоб чим вищу зарплату виплачує роботодавець, тим менші нарахування на це нараховувались. Трошки з оподаткуванням гайки відпущу щоб з тіні максимально економіку вивести. Для тих хто виробляє якісь матеріальні блага - податкові преференції, країна має виробляти а не лише проїдати. Тим хто продається за кордоном, суттєвіші преференції.

Короче обіріть мене і буде весело - оставшиєся в живих завдоватимуть мьортвим :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Візовий режим для країн Євросоюзу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так ти ж написав про проституцію, а не я - то хто стурбований?

тебе хтось за руку про неї писати тягнув?

а у мене і амбіцій то таких "президентських" на разі немає... і навіть фантазій теж...

а оці всі мрії про "сильну руку" - в північну корею поїдь і потішся -

усе як у твоїх фантазіях...

ще достоєвський геніально описав "домохазяйку, которая управляет государством"...

ти для початку хоча би двома-трьома людьми покерувати спробуй - потім десятком -

на багато іллюзій очі відкриються..

і амбіцій і навіть фантазій НЕМАЄ!!! :0016::0002: :0002:

Для початку керував колективом в 47 чоловік й твій типаж людей знайомий. :0012::0014::0012:

Той фак що ти чув про Фе́дора Миха́йловича Достоє́вського приємно дивує!!! :D :D :D :

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давай по темі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже стільки часу моя підсвідомість чекала цього питання! Я зараз доведу що країні потрібен Я!!!

Здається країні дійсно потрібна людина з функціоналом Вашого нікнейма ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перше що б зробив це ЛЮСТРАЦІЯ :mdr::mdr::mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

только не забудь, как президент, ессно, ответить на вопрос "а судьи кто?". Потому как людям которые никогда никем не управляли, легко судить о чем либо вообще, а с ответственностью как то не складывается.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Одна зміна, судова система, вибираються судді людьми по місцю проживання і судять тільки місцевих, а все інше зміниться автоматично, і закони будуть виконуватись. Але не одна с*** такого навідь не обіцяє, їм не треба такі суди. Мажоритарна система самособою.

Давно вже маю таку думку зробити сайт по нашим суддям, де люди не згодні з рішенням можуть викласти документи надані суду і порівнюючм їх з тим рішенням можна зрозуміти що за суддя перед нами, але тут треба знати закони і судову практику. Тут на форумі є такі люди, візьміться за це і відсійте непотріб.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

только не забудь, как президент, ессно, ответить на вопрос "а судьи кто?". Потому как людям которые никогда никем не управляли, легко судить о чем либо вообще, а с ответственностью как то не складывается.

хотілось би від Вас почути , щоб Ви зробили проснувшись зранку на посаді Президента. :0011:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mammoth-Просим!Проcим! :_35: :_35: :0011:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

..........а я продав би наших теперешніх правителів куди небуть в рабство , а тих хто невдався мозгами/рилами чи іншим посадив би в резервації чи типу того нехай займаються соціально корисними справами, декого розстріляв/повісив ........... а на вилучені гроші з продажу покрив би дефіцит бюджету та підняв би соц виплати........ ДІСТАЛИ!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Змінила б графік робочих днів: 5 днів працюєш - 5 відпочиваєш... В той час коли половина населення відпочиває - інша працює. Тоді б народ не втомлювалась, а економіка не зупинялась... Можна ще розділити по віковій категорії...

А ще............. ввела б примусовий закон, щоб в кожному офісі мав обовязково бути невеличкий спортзальчик, де народ міг би розімятись., пострибати, :0119: помедитувати.. от

Отаке)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дам прессконференцію, куплю нову мобілку, кофтинку і машинку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...