Перейти до змісту

Шукаємо енергійних та комунікабельних людей

bizya

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 82
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Якщо ваше перше оголошення "в корпоративному стилі", то про компанію все зрозуміло - a la AIG Life, читай "піраміда". Якщо це ваш особистий стиль, тоді ви не вмієте говорити із людьми взагалі, вважаєте їх придурками, і тоді вам працювати таки із не надто розумними / втрачаючими розум /недосвіченими людьми - a la школярі і пенсіонери, яких на форумі не густо.

Крім того, ви встряєте в суперечку, кажучи на біле, що то чорне, тим більше виказуючи рівень "директорату компанії". На форумі варто ІМХО було подати оголошення те, яке подано кількома постами вище, і все... А то ...

На місці розумного директора філії за такий провал вас взагалі варто звільнити - за чорний піар або розголошення корпоративної інформації. :smile3: Подумайте на дозвіллі.

проснись дядя тут товар никто не впаривает... и если тебе не интерсно предложение о роботе оставайся при своем мнении, взрослый дядя...... ниразу не убегал и не собираюсь.
Страховка - той же товар, який треба продати. Мережевиків я не б*ю, не викидаю з вікна, не прибиваю на місці, але вони йдуть, просто йдуть... :D .... лісом, полем та іншими околицями... :ban1:
Опубліковано
Якщо ваше перше оголошення "в корпоративному стилі", то про компанію все зрозуміло - a la AIG Life, читай "піраміда". Якщо це ваш особистий стиль, тоді ви не вмієте говорити із людьми взагалі, вважаєте їх придурками, і тоді вам працювати таки із не надто розумними / втрачаючими розум /недосвіченими людьми - a la школярі і пенсіонери, яких на форумі не густо.

Крім того, ви встряєте в суперечку, кажучи на біле, що то чорне, тим більше виказуючи рівень "директорату компанії". На форумі варто ІМХО було подати оголошення те, яке подано кількома постами вище, і все... А то ...

На місці розумного директора філії за такий провал вас взагалі варто звільнити - за чорний піар або розголошення корпоративної інформації. :smile3: Подумайте на дозвіллі.

проснись дядя тут товар никто не впаривает... и если тебе не интерсно предложение о роботе оставайся при своем мнении, взрослый дядя...... ниразу не убегал и не собираюсь.
Страховка - той же товар, який треба продати. Мережевиків я не б*ю, не викидаю з вікна, не прибиваю на місці, але вони йдуть, просто йдуть... :D .... лісом, полем та іншими околицями... :ban1:

Каждый работает своими методами которые дают плоды, перед Вами как писали выше никто склонятся не будет, дело Ваше, кто хочет работать уже работает и с результатами, а с Вами уважаемый я бы хотел встретится увидеть что же Вы в этой жизни добились кроме того как флудить на форуме... кто работал в сетевом бизнесе и проявил себя никогда с него не уйдет, а если Вы далекие и ограничиваетесь на ставке... что я Вам скажу работайте дальше =).

Опубліковано

Дарагой бизя, те, кто работает в сетевом маркетинге находятся в самом низу пищевой цепочки homo sapiens, поэтому все ваши потуги что-либо тут доказать являются сомнительно благими и даже убогими.

Я достаточно вникаю в то, что Вы пишыте и в то, что я пишу, и понимаю, что большинство слов, написанных здесь, Вам не понятны нипанятно , поэтому покорнейше прошу покинуть данную дискуссию во избежание банхаммера.

Опубліковано
те, кто работает в сетевом маркетинге находятся в самом низу пищевой цепочки homo sapiens..........

ай як гарно сказав. супер!!!

Опубліковано
Дарагой бизя, те, кто работает в сетевом маркетинге находятся в самом низу пищевой цепочки homo sapiens, поэтому все ваши потуги что-либо тут доказать являются сомнительно благими и даже убогими.

Я достаточно вникаю в то, что Вы пишыте и в то, что я пишу, и понимаю, что большинство слов, написанных здесь, Вам не понятны нипанятно , поэтому покорнейше прошу покинуть данную дискуссию во избежание банхаммера.

Уважаемый интересно чем же ты занимаешся и кто ты такой вообще что бы делать такие выводы ? по твоих фразах как ты "вникаешь" видно что твой уровень ниже плинтуса а "бан" ничего не изменит... и ваши общие доводы бесполезны.

Опубліковано
те, кто работает в сетевом маркетинге находятся в самом низу пищевой цепочки homo sapiens..........

ай як гарно сказав. супер!!!

да красиво... для тех кто сидит у родителей на шее... хоть он и 33-летний но таков его диагноз...

Опубліковано
продавцы полосатых палочек неунимаются...

ох как их там зомбируют, строителей пирамид....

Зевс видел я тебя в жизни еще за времен сената (к\к) сиди и молчи. И не обижайся твои замечания не умесны.

Опубліковано
поэтому покорнейше прошу покинуть данную дискуссию во избежание банхаммера.

Уважаемый интересно чем же ты занимаешся и кто ты такой вообще что бы делать такие выводы ? по твоих фразах как ты "вникаешь" видно что твой уровень ниже плинтуса а "бан" ничего не изменит... и ваши общие доводы бесполезны.

Бізя, хто такий діфото ми знаєм, так шо своє питання собі задай і відповідь дай, а то нам інтересно стає:)

Опубліковано
поэтому покорнейше прошу покинуть данную дискуссию во избежание банхаммера.

Бізя, хто такий діфото ми знаєм, так шо своє питання собі задай і відповідь дай, а то нам інтересно стає:)

хочешь узнать можем встретится и вопрос спама и флуда решится быстро

Опубліковано

Зевс видел я тебя в жизни еще за времен сената (к\к) сиди и молчи. И не обижайся твои замечания не умесны.

да, я стар, я очень стар, я супер стар

и меня помнят ещё стого времени.... приятно, чёрт побери

Опубліковано
хочешь узнать можем встретится и вопрос спама и флуда решится быстро

і коїм же образом? :D

вот и узнаешь =)

Опубліковано

да, я стар, я очень стар, я супер стар

и меня помнят ещё стого времени.... приятно, чёрт побери

На людей у меня память замечательная и кто зарекомендовал себя человеком я помню, а остальные мне побоку, кто знает меня тоже ничего в мою сторону плохого не скажет (имею ввиду последних 4 года после армии и второго высшего образования).

Опубліковано
так шо своє питання собі задай і відповідь дай, а то нам інтересно стає

Доречі так, автор, тут десь побачив школярів, побачив людей, які сидять у батьків на шиї. Здається мені, що вся ця пиха і пафосність не більше ніж пилюка в очі. Шановний, а ви чого в житті добились? Чи є у вас щось таке, що виділить вас, серед нас - простих форумних школярів, які сидять на шиї у батьків?

Опубліковано
так шо своє питання собі задай і відповідь дай, а то нам інтересно стає

Доречі так, автор, тут десь побачив школярів, побачив людей, які сидять у батьків на шиї. Здається мені, що вся ця пиха і пафосність не більше ніж пилюка в очі. Шановний, а ви чого в житті добились? Чи є у вас щось таке, що виділить вас, серед нас - простих форумних школярів, які сидять на шиї у батьків?

В первую очередь стабильный доход, во вторых не я ищу работу, а меня сами находят, а это уже сам(а) понимаешь неспроста, а за то как я себя зарекомендовал, до этого я работал на гос. службе (тут было с премией 25 % 1100), ушел по одной причине на эту работу оклад 3000 + %, и учился за свои деньги а не за деньги родителей это думаю не каждый после армии сможет, в третьих Вы просто все боитесь сложности в этой жизни переборите страх в себе и у Вас все получится. Лутше спросить что и как, а не создавать проблем из пустого места.

Опубліковано
В первую очередь стабильный доход, во вторых не я ищу работу, а меня сами находят, а это уже сам(а) понимаешь неспроста, а за то как я себя зарекомендовал, до этого я работал на гос. службе (тут было с премией 25 % 1100), ушел по одной причине на эту работу оклад 3000 + %, и учился за свои деньги а не за деньги родителей это раз, в третьих Вы просто все боитесь сложности в этой жизни переборите страх в себе и у Вас все получится. Лутше спросить что и как, а не создавать проблем из пустого места.

молодець!!!

знаєш, у нас ту просто не прийнято піськами мірятись, а ти прийшов, вийняв, махаєш...

а хвалитись то особливо нема чим

Опубліковано
..............во вторых не я ищу работу, а меня сами находят, а это уже сам(а) понимаешь неспроста.........

ти шукаєш не людей на роботу, а людей на яких заробиш. не розповідай казки, що тебе шукають. хоча може й шукають, щоб звіздюлін натуляти.

....... я работал на гос. службе (тут было с премией 25 % 1100), ушел по одной причине на эту работу оклад 3000 + %....

не знаю до чого тут цифри, якщо хочеш пісюнами помірятись, то суми замаленькі. я б за два озвучені тобою оклади й премії в 200-300% не пішов би до тебе працювати.

.... Вы просто все боитесь сложности в этой жизни переборите страх в себе и у Вас все получится...

йо-йо-йой. всі прям тут складностей бояться :D а може, щоб не мати складностей, люди думають. а подумавши всім зрозуміло, що за фуфло ти пропонуєш.

Лутше спросить что и как, а не создавать проблем из пустого места.

а в кого питати, що і як??? difoto вже висловив правильну думку про мережевий маркетинг. сенсу в тебе щось питати? щоб почути від тебе 20-30 заучених фраз?

Опубліковано
В первую очередь стабильный доход, во вторых не я ищу работу, а меня сами находят, а это уже сам(а) понимаешь неспроста, а за то как я себя зарекомендовал, до этого я работал на гос. службе (тут было с премией 25 % 1100), ушел по одной причине на эту работу оклад 3000 + %, и учился за свои деньги а не за деньги родителей это раз, в третьих Вы просто все боитесь сложности в этой жизни переборите страх в себе и у Вас все получится. Лутше спросить что и как, а не создавать проблем из пустого места.

молодець!!!

знаєш, у нас ту просто не прийнято піськами мірятись, а ти прийшов, вийняв, махаєш...

а хвалитись то особливо нема чим

О да ))) тебе наверное проще сказать слово "дай", а у меня увы совсем другое воспитание сам предпочитаю родителям помочь. А про остальное что я добился просто не щитаю нужным выхвалятся.

Опубліковано
..............во вторых не я ищу работу, а меня сами находят, а это уже сам(а) понимаешь неспроста.........

ти шукаєш не людей на роботу, а людей на яких заробиш. не розповідай казки, що тебе шукають. хоча може й шукають, щоб звіздюлін натуляти. - можешь быть первым телефон мой висит на первой странице и офис знаешь где.

....... я работал на гос. службе (тут было с премией 25 % 1100), ушел по одной причине на эту работу оклад 3000 + %....

не знаю до чого тут цифри, якщо хочеш пісюнами помірятись, то суми замаленькі. я б за два озвучені тобою оклади й премії в 200-300% не пішов би до тебе працювати. - твоя головоная боль

.... Вы просто все боитесь сложности в этой жизни переборите страх в себе и у Вас все получится...

йо-йо-йой. всі прям тут складностей бояться :D а може, щоб не мати складностей, люди думають. а подумавши всім зрозуміло, що за фуфло ти пропонуєш. - это твое мнение и оставайся при нем, и тебя факт чтобы никто и не взял.

Лутше спросить что и как, а не создавать проблем из пустого места.

а в кого питати, що і як??? difoto вже висловив правильну думку про мережевий маркетинг. сенсу в тебе щось питати? щоб почути від тебе 20-30 заучених фраз? - ниочем.

Опубліковано

Взагалі така зацикленість автора топіка на школярах, сидінні на шиї у батьків і на матеріальній незабезпеченості дає певні теми для роздумів. Скажіть шановний, це вас на курсах учать, що всі бидло, а ви - еліта? Абсолютна більшість людей, яку ви обізвали школярами, що кляньчать гроші в батьків є самостійними, сформованими особистостями, які давно ні в кого на шиї не сидять, в багатьох є діти. Всі люди, що відписались в даному топіку, на скільки я знаю нормально заробляють, де в кого навіть є свій бізнес. А вам, шановний, я можу сказати, що саме завдяки таким особинам як ви, у більшості адекватних людей саме таке, як ви мали змогу побачити вище, негативне ставлення до мережевого маркетингу вцілому і до його представників зокрема. Можливо слід змінити, як мінімум відношення до спору і опонентів, можливо слід задуматись над методами донесення інформації? Можливо слід все таки зберегти норми здорових людських відносин і як мінімум попросити вибачення в тих, кого ви образили?

Опубліковано
можешь быть первым телефон мой висит на первой странице и офис знаешь где.

а мені нафік? я з тобою справ не мав.

твоя головоная боль

враховуючи, що людей вербуєш ти, а не я, то головний біль твій.

это твое мнение и оставайся при нем, и тебя факт чтобы никто и не взял.

а мене й не треба брати. я сам людей наймаю, і плачу не якісь умовні "відсотко-бонуси", а нормальну, достойну зарплату.

в мене в дружини водії на маршрутках більше отримують ніж ти, але вчиш тут всіх жити й не сидіти в батьків на шиї. єсть підозра, що ти якраз на батьківській шиї й сидиш, а зараз дорзався до з/п у цілих 3-4 тисячі й кришу знесло.

ниочем.

а ось це якраз про твій бізнес.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...