Orfey Опубліковано 27 Вересня, 2006 в 15:39 #26 Опубліковано 27 Вересня, 2006 в 15:39 гарно пошутив. тихочеш сказати що половина не платить за ці послуги? я знаю тільки одне . що платяться КОШТИ за це щоб ВИВОЗИЛОСЬ СМІТТЯ і інше.. послуги не надаються.. що ще треба мені знати? noven тариф не покриває всього спектру послуг. А якщо ти думаєш що платять всі то ти дуже помиляєшся. Проплата рідко була вище 90%, 10 відсотків щомісяця це скільки?? Тим більше що ще платить місто. Висновок - Жеки такими темпами зовсім "здохнуть", а в часніка не думаю що будуть божескі розценки Все вище сказане є чисто моїм ИМХО (колись займався статистикою). А цікаво як тільки платникам надавати послуги?? Придумай схему дам прянік 3.ЬІ. Більше я на цю тему дискусії не підтримую. Ви дорослі і якщо не бачите проблеми, то значить не хочете бачити. Такі проблеми всюду не тільки в ЖКП. Просто не помічаєм ми того. Але ті хто платить мають отримувати те за що заплатили на неплатників існує суд
noven Опубліковано 27 Вересня, 2006 в 15:49 #27 Опубліковано 27 Вересня, 2006 в 15:49 Сонгоку ..все що поняв від тебе так це те що є проблема.але це я і сам знаю .більше нічого..
Songoku Опубліковано 27 Вересня, 2006 в 20:15 #28 Опубліковано 27 Вересня, 2006 в 20:15 Последний комент Новен не будь дитиною!! Я все розжував і в рот поклав. З точку зору споживачів ви самі проблему бачите, я тільки представив точку зору статиста. Поєднай це і будеш мати повну картину. Якщо влада не повитягує такі галузі, то вже незабаром ми будем мати проблеми, поряд з якими забита камера до 5 поверху дитяча пісочниця (Блін ну і менталітет в наших, забилася десь між 1-2 поверхом, так довечора до 5-го закидали, і кожна С%ка знала) 2georg Дійсно нам потрібен диктатор, тільки щоб не водив Путінську хороводну мафію, а державою займався. А то обідно - вдержжаві президент-тряпка, ВР- не те що хотіли і т.д.
noven Опубліковано 27 Вересня, 2006 в 20:31 #29 Опубліковано 27 Вересня, 2006 в 20:31 як на точку статиста ти не назвав жодної цифри.. ми (я) цифр незнаємо булоб цікаво..
Shkoder Опубліковано 27 Вересня, 2006 в 20:50 #30 Опубліковано 27 Вересня, 2006 в 20:50 вот, новое слово в выкидывании и переработке специфического мусора : http://antigreen.org/bioreactor/ надо бы и в Луцке такой поставить для всех, кто не может свои отбросы донести до локального трэшбина
noven Опубліковано 27 Вересня, 2006 в 20:52 #31 Опубліковано 27 Вересня, 2006 в 20:52 убіл сібя подаріл странє мєтан ) гггагаггаага
Songoku Опубліковано 28 Вересня, 2006 в 07:31 #32 Опубліковано 28 Вересня, 2006 в 07:31 як на точку статиста ти не назвав жодної цифри.. ми (я) цифр незнаємо булоб цікаво.. Мені не зате платили щоб я дані розголошував
O_o Опубліковано 28 Вересня, 2006 в 12:25 #33 Опубліковано 28 Вересня, 2006 в 12:25 Проблема існує але на рівні форума ніх неможна зробити..
kudrom Опубліковано 28 Вересня, 2006 в 13:34 Автор #34 Опубліковано 28 Вересня, 2006 в 13:34 SongokuТи що, в ЖЕКу працюєш, так їх захищаєш??!! Починати треба з малого, з того ж ЖЕКа, не виконав роботу - нафіг з пляжа, не влаштовує тебе твоя посада начальника ЖЕКа - звільняйся!Президент винен, що в моєму під’їзді сміття не викидають? Ні, тут є конкретні винуватці, і хай відповідають. Це найперший совковий принцип, коли нема крайного, все колективне. А то, блін, напишуть "в странє бардак, що ж ви обіжаєтесь". Та мені глибоко наплювати на їх фінансування, хай напишуть оголошення "Ми не прибираємо сміття, бо нам не виставчє грошей, допоможіть, нам соромно,але це так!". Звідки я бачу, що в них не вистачає грошей, може в них там запой колективний, всежековський??!?!
Songoku Опубліковано 28 Вересня, 2006 в 14:19 #35 Опубліковано 28 Вересня, 2006 в 14:19 Я просто бачу що винні не вони, а наша д$%$#ьна система. 2kudrom тобі скільки років?? Ти розумієш що таке накопичення?? Ти знаєш що в нас за Советів все було колективно і відділити тебе від твого сусіда не можна. 3.ЬІ. Я умиваю руки, задрало пояснювати встретє!! Не січеш - не питай.
kudrom Опубліковано 28 Вересня, 2006 в 15:27 Автор #36 Опубліковано 28 Вересня, 2006 в 15:27 Чому наша дебільна система забрала сміття в будинку Visenka і imp13? ЖЕК- це теж частина системи. Яке ще, блін, накопичення?Не переходь на особистості питаннями типу "скільки мені років"!В мене економічна освіта і я прекрасно знаю, що таке бюджет і як він формується. Питання було в тому, хто за це відповідальний? ЖЕК, міський голова чи може, Уряд і ВР? А з твоєї точки зору, вийшло, що винен Президент, бо він не правильно організував систему і тому я маю ще 3,5 роки чекати поки оберуть нового і в мене викинуть сміття
imp13 Опубліковано 28 Вересня, 2006 в 15:38 #37 Опубліковано 28 Вересня, 2006 в 15:38 забрала - бо ми платимо живими грошима. які є в наявності весь час. а жекам хз як нараховують і з якого бюджету.
Orfey Опубліковано 28 Вересня, 2006 в 15:41 #38 Опубліковано 28 Вересня, 2006 в 15:41 значить один рецепт є - відмовлятись від послуг ЖЕКів
Songoku Опубліковано 28 Вересня, 2006 в 17:29 #39 Опубліковано 28 Вересня, 2006 в 17:29 Ну якщо економічна і достатньо дорослий то ось тобі кілька фактів: - Дебіторська заборгованість в ЖКП вища за кредиторську в кілька раз (як в якому), тобто працюють собі в убиток - постійне накопичення не довиплати лягає в дебет; - щоб нормальні люди працювали в ЖКП а не "алкаши" потрібні нормальні зарплати, а не на рівні мінімалки, як це було 4 роки поспіль. Які ж це кадри прийдуть в ЖЕК?? - Нормальне фінансування зі сторони міста тільки перед виборами і Новим роком, ну і ще коли Президент чи премєр в Луцьк приїзжають. - на ремонт, обслуговування Смітевозок витрачаються шалені гроші, а замінити немає змоги, зарплату нема чим иплачувати а кредит на мусорку А тепер склади все докупи( Все що вище написане в темі) і зрозумій що Жеки в критичному стані і вбивати систему, якій немає заміни, трохи тупо. А Часнік це мабуть класно буде.... 3.ЬІ. Кстаті економіст, а ти хоть на лінії свого підприємства був?? Знаєш що як реально бігає??? 2Orfey Рецепт один ъхати кудись закордон. Бо в нас порядок ой як не скоро буде
Orfey Опубліковано 28 Вересня, 2006 в 18:35 #40 Опубліковано 28 Вересня, 2006 в 18:35 порядок можна побачити вженаприклад в девятиповерховому будинку на Карпенка-Карого біля Мавекса, там ЖЕКу ніколи не було
kudrom Опубліковано 28 Вересня, 2006 в 19:13 Автор #41 Опубліковано 28 Вересня, 2006 в 19:13 SongokuЩо за звичка постійно переходити на особистості? В стилі: "да шо ти бачив? ти хоть в Києві був? а я був! два рази. А ще в мене батя начальник ЖЕКА і це круто!"Можливо, тобі і невідомо, але підприємства бувають не лише виробничими, а й транспортними, торговими чи навіть сфери послуг (відкриваю тобі велику сенсацію, там нема ЛІНІЙ!!!)Їхати за кордон із-за того, що ЖЕК не працює - це по-моєму абсолютна дурниця! Мені і тут подобається.Так що я згоден з Orfey-м - треба поступово відмовлятися від послуг комунальних ЖЕКів. От же ж я нормальний приклад - кооперативний будинок, відповідає голова кооперативу, все зрозуміло і порядок є!А дурнувату совківську систему треба РУЙНУВАТИ. Коли будують новий будинок стару халабуду тупо зносять. Так само треба знести нафіг цю ЖЕКівську систему. Якщо я плачу - я хочу бачити за що. Комунальна послуга - це той же товар, мені не подобається пиво одного виробника - пішов, купив інше. А той, що не справляється, хай курить бамбук.
Songoku Опубліковано 28 Вересня, 2006 в 19:53 #42 Опубліковано 28 Вересня, 2006 в 19:53 Лінія на жаргоні Технаря - це виробнтцтво, тобішь будівництво, виготовлення, надання поослуг (ті самі транспортні послуги).Їхати за кордон - бо нема нормальних умов для життя, праці і відпочинку.Щодо пива, хто заважає створити кооператив, наняти часніка чи просто організувати своє прибирання в стилі піонерів по очереді. Що нікому зайнятися??2kudrom Якщо ти досі не зрозумів, я тобі хотів донести за всі ці пости в якому стані наші ЖКП, наші дороги, наші "безкоштовні" школи, лікарні і взагалі вся система. Якщо ти і після цього не вїхав, то я вже тобі не допоможу. Скажу тільки одне - максимум через 5-10 років в деяких будинках полетять комунікації, всю розводку теплотраси пора міняти поголовно і т.д. І думаєш на це є гроші.Ще раз щодо "Лінії" - є принципова різниця, між людиною яка працює тільки з бумагами ака бухгалтер, і людиною яка знає механізми які ті бумажки регулюють.3.ЬІ. Ми ходимо кругами - ти не хочеш слухати мене, я тебе. Тема є нерозкрита.Люди мають голову на плечах, і думаю самі зроблять висновки - куплять колонки, поставлять на все лічильники і т.д.
imp13 Опубліковано 29 Вересня, 2006 в 08:09 #43 Опубліковано 29 Вересня, 2006 в 08:09 2Orfey Рецепт один ъхати кудись закордон. Бо в нас порядок ой як не скоро буде а без нас його нікому буде робити. а прийти на готовеньке... тебе просто пошлють куди подалі
vacancy Опубліковано 30 Вересня, 2006 в 16:53 #44 Опубліковано 30 Вересня, 2006 в 16:53 Якщо хтось рахує, що в будинку не можна навести елементарний порядок, то він помиляється. Перше. це те, що від кожного в домі залежить стан під"їзду, сміттєзбірника, теріторії і т.і. Від культури чоловіка і його поведінки в суспільстві може бути результат, як позитивний та і ні. Завдяки нашому вихованню в колишні радянські часи можна стверджувати, що більшість вихована в дусі підтримки чистоти та акуратності в житті. Але зараз, нажаль, дивишся і дивуєшся тому, як люди "ненавидять" своє помешкання, викидаючи сміття де завгодно, в під"їзді, на площадці, перед домом. Таке враження, що приїхали з чорт знає звідки, з якоїсь "дири - тумба-юмби" і не уявляють собі цивілізованого життя. Такі вони самі і дітей своїх навчають. Село!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.