Перейти до змісту

Викидання сміття

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

гарно пошутив. тихочеш сказати що половина не платить за ці послуги?

я знаю тільки одне . що платяться КОШТИ за це щоб ВИВОЗИЛОСЬ СМІТТЯ і інше.. послуги не надаються..

що ще треба мені знати?

noven тариф не покриває всього спектру послуг. А якщо ти думаєш що платять всі то ти дуже помиляєшся. Проплата рідко була вище 90%, 10 відсотків щомісяця це скільки?? Тим більше що ще платить місто. Висновок - Жеки такими темпами зовсім "здохнуть", а в часніка не думаю що будуть божескі розценки :D

Все вище сказане є чисто моїм ИМХО (колись займався статистикою).

А цікаво як тільки платникам надавати послуги?? Придумай схему дам прянік

3.ЬІ. Більше я на цю тему дискусії не підтримую. Ви дорослі і якщо не бачите проблеми, то значить не хочете бачити. Такі проблеми всюду не тільки в ЖКП. Просто не помічаєм ми того.

Але ті хто платить мають отримувати те за що заплатили

на неплатників існує суд

Опубліковано

Последний комент :ok:

Новен не будь дитиною!! Я все розжував і в рот поклав.

З точку зору споживачів ви самі проблему бачите, я тільки представив точку зору статиста. Поєднай це і будеш мати повну картину. Якщо влада не повитягує такі галузі, то вже незабаром ми будем мати проблеми, поряд з якими забита камера до 5 поверху дитяча пісочниця :D

(Блін ну і менталітет в наших, забилася десь між 1-2 поверхом, так довечора до 5-го закидали, і кожна С%ка знала)

2georg

Дійсно нам потрібен диктатор, тільки щоб не водив Путінську хороводну мафію, а державою займався.

А то обідно - вдержжаві президент-тряпка, ВР- не те що хотіли і т.д.

Опубліковано

вот, новое слово в выкидывании и переработке специфического мусора : http://antigreen.org/bioreactor/

надо бы и в Луцке такой поставить для всех, кто не может свои отбросы донести до локального трэшбина

Опубліковано
як на точку статиста ти не назвав жодної цифри..

ми (я) цифр незнаємо булоб цікаво..

Мені не зате платили щоб я дані розголошував :)

Опубліковано

Songoku

Ти що, в ЖЕКу працюєш, так їх захищаєш??!! Починати треба з малого, з того ж ЖЕКа, не виконав роботу - нафіг з пляжа, не влаштовує тебе твоя посада начальника ЖЕКа - звільняйся!

Президент винен, що в моєму під’їзді сміття не викидають? Ні, тут є конкретні винуватці, і хай відповідають. Це найперший совковий принцип, коли нема крайного, все колективне. А то, блін, напишуть "в странє бардак, що ж ви обіжаєтесь". Та мені глибоко наплювати на їх фінансування, хай напишуть оголошення "Ми не прибираємо сміття, бо нам не виставчє грошей, допоможіть, нам соромно,але це так!". Звідки я бачу, що в них не вистачає грошей, може в них там запой колективний, всежековський??!?!

Опубліковано

Я просто бачу що винні не вони, а наша д$%$#ьна система.

2kudrom тобі скільки років?? :D Ти розумієш що таке накопичення?? Ти знаєш що в нас за Советів все було колективно і відділити тебе від твого сусіда не можна.

3.ЬІ. Я умиваю руки, задрало пояснювати встретє!! Не січеш - не питай.

Опубліковано

Чому наша дебільна система забрала сміття в будинку Visenka і imp13? ЖЕК- це теж частина системи. Яке ще, блін, накопичення?

Не переходь на особистості питаннями типу "скільки мені років"!

В мене економічна освіта і я прекрасно знаю, що таке бюджет і як він формується.

Питання було в тому, хто за це відповідальний? ЖЕК, міський голова чи може, Уряд і ВР? А з твоєї точки зору, вийшло, що винен Президент, бо він не правильно організував систему і тому я маю ще 3,5 роки чекати поки оберуть нового і в мене викинуть сміття

Опубліковано

забрала - бо ми платимо живими грошима. які є в наявності весь час. а жекам хз як нараховують і з якого бюджету.

Опубліковано

Ну якщо економічна і достатньо дорослий то ось тобі кілька фактів:

- Дебіторська заборгованість в ЖКП вища за кредиторську в кілька раз (як в якому), тобто працюють собі в убиток :blink:

- постійне накопичення не довиплати лягає в дебет;

- щоб нормальні люди працювали в ЖКП а не "алкаши" потрібні нормальні зарплати, а не на рівні мінімалки, як це було 4 роки поспіль. Які ж це кадри прийдуть в ЖЕК??

- Нормальне фінансування зі сторони міста тільки перед виборами і Новим роком, ну і ще коли Президент чи премєр в Луцьк приїзжають.

- на ремонт, обслуговування Смітевозок витрачаються шалені гроші, а замінити немає змоги, зарплату нема чим иплачувати а кредит на мусорку :D

А тепер склади все докупи( Все що вище написане в темі) і зрозумій що Жеки в критичному стані і вбивати систему, якій немає заміни, трохи тупо. А Часнік це мабуть класно буде....

3.ЬІ. Кстаті економіст, а ти хоть на лінії свого підприємства був?? Знаєш що як реально бігає??? :)

2Orfey Рецепт один ъхати кудись закордон. Бо в нас порядок ой як не скоро буде :)

Опубліковано

порядок можна побачити вже

наприклад в девятиповерховому будинку на Карпенка-Карого біля Мавекса, там ЖЕКу ніколи не було

Опубліковано

Songoku

Що за звичка постійно переходити на особистості? В стилі: "да шо ти бачив? ти хоть в Києві був? а я був! два рази. А ще в мене батя начальник ЖЕКА і це круто!"

Можливо, тобі і невідомо, але підприємства бувають не лише виробничими, а й транспортними, торговими чи навіть сфери послуг (відкриваю тобі велику сенсацію, там нема ЛІНІЙ!!!)

Їхати за кордон із-за того, що ЖЕК не працює - це по-моєму абсолютна дурниця! Мені і тут подобається.

Так що я згоден з Orfey-м - треба поступово відмовлятися від послуг комунальних ЖЕКів. От же ж я нормальний приклад - кооперативний будинок, відповідає голова кооперативу, все зрозуміло і порядок є!

А дурнувату совківську систему треба РУЙНУВАТИ. Коли будують новий будинок стару халабуду тупо зносять. Так само треба знести нафіг цю ЖЕКівську систему. Якщо я плачу - я хочу бачити за що.

Комунальна послуга - це той же товар, мені не подобається пиво одного виробника - пішов, купив інше. А той, що не справляється, хай курить бамбук.

Опубліковано

Лінія на жаргоні Технаря - це виробнтцтво, тобішь будівництво, виготовлення, надання поослуг (ті самі транспортні послуги).

Їхати за кордон - бо нема нормальних умов для життя, праці і відпочинку.

Щодо пива, хто заважає створити кооператив, наняти часніка чи просто організувати своє прибирання в стилі піонерів по очереді. Що нікому зайнятися??

2kudrom Якщо ти досі не зрозумів, я тобі хотів донести за всі ці пости в якому стані наші ЖКП, наші дороги, наші "безкоштовні" школи, лікарні і взагалі вся система. Якщо ти і після цього не вїхав, то я вже тобі не допоможу. Скажу тільки одне - максимум через 5-10 років в деяких будинках полетять комунікації, всю розводку теплотраси пора міняти поголовно і т.д. І думаєш на це є гроші.

Ще раз щодо "Лінії" - є принципова різниця, між людиною яка працює тільки з бумагами ака бухгалтер, і людиною яка знає механізми які ті бумажки регулюють.

3.ЬІ. Ми ходимо кругами - ти не хочеш слухати мене, я тебе. Тема є нерозкрита.

Люди мають голову на плечах, і думаю самі зроблять висновки - куплять колонки, поставлять на все лічильники і т.д.

Опубліковано
2Orfey Рецепт один ъхати кудись закордон. Бо в нас порядок ой як не скоро буде :D

а без нас його нікому буде робити. а прийти на готовеньке... тебе просто пошлють куди подалі :P

Опубліковано

Якщо хтось рахує, що в будинку не можна навести елементарний порядок, то він помиляється. Перше. це те, що від кожного в домі залежить стан під"їзду, сміттєзбірника, теріторії і т.і. Від культури чоловіка і його поведінки в суспільстві може бути результат, як позитивний та і ні. Завдяки нашому вихованню в колишні радянські часи можна стверджувати, що більшість вихована в дусі підтримки чистоти та акуратності в житті. Але зараз, нажаль, дивишся і дивуєшся тому, як люди "ненавидять" своє помешкання, викидаючи сміття де завгодно, в під"їзді, на площадці, перед домом. Таке враження, що приїхали з чорт знає звідки, з якоїсь "дири - тумба-юмби" і не уявляють собі цивілізованого життя. Такі вони самі і дітей своїх навчають. Село! :P

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...