Перейти до змісту

Краща радіостанція в Луцьку

ArtemNeba[KISS-FM]

В якої радіостанції найкраща музика?  

520 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 271
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А мені подобається Хіт-ФМ, дужеее гарна музика, багато шедеврів!

А оскільки в голосувалці, чомусь, немає, вибрала наш рідний Луцьк ФМ.

Опубліковано

в машині слухаю пластінки! ) а за компом Польську станцію радейок - аби переслухав та смаків хватило)) формат аас+ , якість супер, а трафік мізерний!

часом для душі Чіпльдук )

Опубліковано

Слушаю радио NRJ (ru)онлайн, а в Луцке с выбором скудновато. Shono за наводку на поляков СПАСИБО!!!!

Опубліковано

Слушаю радио NRJ (ru)онлайн, а в Луцке с выбором скудновато. Shono за наводку на поляков СПАСИБО!!!!

Візьміть тут послухайте!!! Особисто я слухаю Pure.FM :smile-zachot: Рекомендую! :) Чекаю "сенків" :P

Опубліковано

Когда был в Москве поймал там радио с музыкой для мужиков-без всяки трансов шмансов,ударь и басс,попсы,шансона,без всякой клубятины и прочей голубятины...Реальное радио с чистым металлом и роком.название не помню..сейчас ищу.

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Я за Люкс FM!! :ok: Люкс FM - РУЛИТ!!!

Люкс - це туфта!!! Тупа туфта

Ну навіщо ж так категорично?

На колір та смак, як кажуть... Треба вміти поважати чужу точку зору, навіть коли її не сприймаєш...

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Давно цікавить питання - чому  Сід Фм в ефірі частотному чергується саме з "близьким по духу" радіо Мелодія?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Давно цікавить питання - чому  Сід Фм в ефірі частотному чергується саме з "близьким по духу" радіо Мелодія?

А там ліцензія НР № 2452 з 22 грудня 2005 р. - по 23 квітня 2013 р. Час трансляції-12 год/добу.Ось і маємо непонятно що.

Доречі скоро в Луцьку зявиться ще три нових радіостанції:

- 88.7 Мгц Радіо 24 Потужність_0.5кВт Місце передавача-Підгайці (Луцького району)щогла ВФКРРТ

- 89.8 Мгц FM Галичина Потужність_0.25кВт Місце передавача-Підгайці (Луцького району)щогла ВФКРРТ

- 90.6 Мгц Super Radio Потужність_0.5кВт Місце передавача-Підгайці (Луцького району)щогла ВФКРРТ

Опубліковано

Слухаю радіо Люкс, оскільки альтернативи ще не знайшла, або вона у нас просто не тяне...

Опубліковано

Хочу слухати радіо Рокс, бо пошлі жарти і недоукраїнська мова на Люксах, Кіссах і іншій срані господній вже задовбали.

Але в нас його і нема. Ібо незомбуюче радіо, і посєму невигідне.

Опубліковано

На Люксу можна послухати ранкові розважальні програми, далі тупо крутять одні і ті ж пісні, про ретро я взагалі мовчу - не люблю старйо. На MyRadio можна вибрати ту хвилю яка тобі довподоби по стилю.

Опубліковано

за логікою жанру голосування, варто було б додати варіант "проти всіх", за який би я і віддав свій голос : ну нема радіостанції, що дійсно тримала б мою увагу.

Підтримую!!!

Як не гом..к Белла то заРетро новити, як не наша реклама на Нашому то СіД фігню "штовхає" - одним словом брєд.

Опубліковано

В онлайні завжди слухаю російську фм станцію "ПіонєрФМ" - музика моєї молодості.

А на сайті голосував за радіо Трек , хотя зараз її в Ковелі не чути , тільки тоді чути , як ретранслятор на профілактиці, але я її памятаю ще з 1996 року коли вона мовила в УКВ діапазоні кілька годин на добу, коли передачі вів Віталій Гайдукевич (зараз ведучий ТСН на 1+1 ).Мій SHARP 777 з режиму запису тоді не вимикався . А як вони були всі ошарашені коли я до них позвонив в студію , і сказав звідки я ,і що зараз слухаю їхню хвилю, зразу вони мені не повірили, але коли перезвонили , навіть пустили в прямий ефір мій дозвон ,в програмі поздоровлень,а в подарунок прислали аудіокасету, яку вони тоді випустили "Хіти РадіоТрек".

• 2 місяця потому...
Опубліковано
радіо 24 або ФМ Галичина інколи можна натрапити на гарну добірку музики на 107.3, а решта це комерційні радіостанції, які корисного нічого не несуть.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...