Перейти до змісту

Рейтинг найбезглуздіших сексуальних досліджень


vrm

Рекомендовані повідомлення

Авторитетне видання FOX News склало рейтинг найбезглуздіших досліджень на тему сексу. Ось що у нього вийшло.

1 місце: Техаський університет проводив опитування, чому люди займаються сексом. І отримав від респондентів (студентів коледжів), природно, такі відповіді: для того, щоб отримати фізичне задоволення, з-за привабливості партнера, або просто тому, що секс - це добре. Мабуть, єдиним трагічним моментом є той факт, що Техаський університет витратив 5 років і гроші з власних фондів, щоб почути до смішного звичайні причини для занять сексом.

2 місце: Психолог Джон Готтман 30 років витрачав гроші на серйозну роботу з вивчення взаємин у парі і з'ясував, що жінки швидше за все збуджуються від оральних ласк. Однак, практично кожна жінка може підтвердити це і без втручання фахівців.

3 місце: Сни "пов'язані з сексуальною діяльністю" - дослідження під таким заголовком розглядалося на щорічних зборах Associated Professional Sleep Societies. Дослідження проводилося, щоб визначити природу і зміст снів чоловіків і жінок. Як з'ясували дослідники з Університету Монреаля, лише 8% снів пов'язані з сексом. Провівши опитування, які еротичні сни найчастіше сняться представникам обох статей, вони одержали, що не дивно, більш ніж очевидні відповіді: заняття любов'ю, поцілунки, мастурбація і т.д.

4 місце: Чоловіки та жінки - з однієї планети. Дослідження Флоридського університету підтвердило, що представників обох статей не варто порівнювати з Марсом і Венерою, коли справа доходить до близьких відносин. Вчені виявили, що чоловіки не так вже і схильні до полігамії, а жінки хотіли б займатися сексом частіше і більше, ніж можуть собі це дозволити.

5 місце: Сексуальна дисфункція є гормональною проблемою. Італійські дослідники в Університеті Анкони і Агульї з'ясували, що гормони можуть погіршити якість сексу. Враховуючи, що гормони прямо або побічно регулюють усі сексуальні функції в організмі: від бажання і збудження до оргазму, чи є відкриттям те, що певний рівень гормонів в крові впливає на фізичні, медичні або психологічні проблеми, пов'язані з сексуальною дисфункцією, сумнівно.

6 місце: Оральний секс примушує дівчат-підлітків відчувати себе використаними. Дослідження виявило, що оральні ласки найчастіше змушують підлітків жалкувати про скоєне, вважати себе жертвами маніпуляції і випробувати почуття провини. При цьому дівчата в два рази більше юнаків переживають з приводу правильності своєї поведінки.

Джерело: ТСН

...Ось чим займаються науковці...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вважати себе жертвами маніпуляції і випробувати почуття провини.

переклад — :_20:

испытывать чувсто - це не випробувати, ще б тестувати написали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Більшість цих досліджень можна було б безкоштовно і в дуже короткий термін закінчити, створивши відповідний топік на board.lutsk.ua :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Більшість цих досліджень можна було б безкоштовно і в дуже короткий термін закінчити, створивши відповідний топік на board.lutsk.ua :)

я навіть більше скажу, в нас тут навіть такі дослідження проведені що тим вченим ще тре досліджувати і досліджувати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та шо говорити - он в сусідньому топіку якісь ботаніки досліджують наскільки "досвідченою" повинна бути половина...

Там не досліджують - там галасують... тобто гОлОсують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...