Перейти до змісту

А на форумі є Java програмісти?

ZloY

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Думаю серед відвідувачів форуму знайдеться кілька людей які в цьому шарять. Проблема така:

Є сайт радіо . Там є посилання типу "Слушать радіо". В ідеалі мало б бути так що клацаєш по посиланню, відкривається програма і починає грати радіо. Все б так, якби не одне НО, трансляція ведеться в форматі ААС+, завдяки цьому формату досягається висока якість звучання при відносно низькому бітрейті, і цей формат підтримують далеко не всі плеєри (з тих що я знаю це АІМР, Вінамп, Фубар). і не дивлячись на те що написано на сайті, що радіо грає тільки в цих плеєрахлюди клацають по посиланню, відкривається віконце і вони автоматично натискають "открить", і браузер починає качати радіопотік, при цьому не відтворюючи його, і дивлячись статистику виходить що із 150 слухачів 30-40 тупо качають потік, потім пишуть що воно не грає чи ще щось.

Тепер до діла, що я хочу зробити: потрібно щоб після кліка по посиланню "слушать радіо" вискакував алерт Java скрипту, в якому б писало що "радіо грає в таких то і таких плеєрах, у вас встановлений хочаб один з цих плеєрів", і можливість вибору двох опцій "так" і "ні", якщо вибираєш так - посилання передається в браузер і далі вже відкривається плеєром, якщо ж ні, - відбувається редірект на сторінку з якої можна було б завантажити і встановити плеєр.

Суть проблеми описав, чекаю підказок :)

Опубліковано

А що заважає написати на сторінці попередження, що радіо грає тільки на плеєрах, і якщо у вас вискакує така байда, то зробіть таке-то, або обновіть ваш плеєр і т.д.

А в неті таких скриптів, коли вискакують повідомлення полним-полно.

Опубліковано
А що заважає написати на сторінці попередження, що радіо грає тільки на плеєрах, і якщо у вас вискакує така байда, то зробіть таке-то, або обновіть ваш плеєр і т.д.

А в неті таких скриптів, коли вискакують повідомлення полним-полно.

На сайті все написано і описано, але як показує практика - читати щось дня сучасних юзерів річ надзвичайно тяжка, ним би давай клацати по чомусь. А коли вже вискакує повідомлення схоже на помилку, от тоді вже звертають увагу.

Простий алерт скрипт поставити не проблема, мені потрібен саме такий як я описав в першому пості. :)

В подальшому прошу не флудити, а залишати тільки корисні меседжі.

Опубліковано

Взагалі сам скрипт, який би випльовував юзеру повідомлення з запитанням і подальшим редіректом, написати зовсім просто, для цього навіть яваскрипт не потрібно знати. Але, як було сказано постом вище це не вирішить проблеми. Хомяків в інтернеті дуже багато - це так. Думаю тобі краще поставити який небудь флеш-радіо-плеєр

Опубліковано

лІгко, в хідері пишем:

<script type="text/javascript">
function DoIt(vol)
{
var ok=confirm("ТЕКСТ ПОВІДОМЛЕННЯ")
if(ok)
location= vol
}
</script>

В посиланні:

<a href='#' onclick='DoIt(\"ПОСИЛАННЯ\")'>ТЕКСТ ЛІНКА</a>

насолоджуйтесь)

З.І. Не Java а Javascript

Опубліковано

Приклад

Код приклада. В мене паше...

<html>
<head>
<script type="text/javascript">
function DoIt(vol)
{
var ok=confirm("Перейти по ссилко?")
if(ok)
location= vol
}
</script>
</head>
<body>
<a href='#' onclick='DoIt("http://oss-studio.com.ua")'>Ссилко</a>
</body>
</html>

Опубліковано

Дяку, фунциклює, трошки не те що треба, але і це сайдьот. Хотілось би ще як нажимаєш "Відмінити" то щоб переходило на сторінку завантаження плеєра)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...