Перейти до змісту

Питання по SSD

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Маю ноутбук, Hewlett Packard. Core2Duo P8600@2,4GHz, 2 гіга оперативки, вінт - Fujitsu MHZ2250BH G2.

На ноуті стоїть Віста, буде стояти Віндовс 7. Крім того, активно використовується база даних по законодавству, розмір якої біля 7 гігабайт.

ПИТАННЯ: яким (виробник, ціна, модель) має бути SSD-диск, щоб я відчув істотні переваги в продуктивності (запуск програм, пошук в БД, старт/стоп/сон операційної системи) та в енергозбереженні, і на скільки я їх зможу відчути?

Крім того, планується покупка комп'ютера, який відіграватиме роль невеличкого сервера (доступ до бази даних), і в нього також хочу поставити SSD-диск - так як обсяг бази, що на ньому стоятиме, буде біля 20 гігабайт. Тому цікавить швидкий, ефективний пошук і тиха робота. Розмір - другорядний.

ПИТАННЯ: чи доцільно в такого плану сервер ставити SSD-диск?

Хто зможе дати відповіді на питання?

Опубліковано

Дійсно, в свій час був вражений швидкістю завантаження ОС та відкриття віконець в EEE PC. Але наскільки мені відомо, там 2 типа SSD - швидкий 12-16 мб. для системи і відносно повільний 20-30 мб. для даних. Як пишуть тут тест швидкого SSD - 37 Mbps на читання і 20 мегабайт на запис (підозрюю, що ще й в пару потоків, бо мій seagate barracuda може 31 mbps, а EEE явно швидший при майже в 2 рази повільнішому проці).  Тому на на все, що швидше за 37 думаю і варто орієнтуватись :) 

Випускає SSD для EEE-шок http://www.mydigitaldiscount.com/

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...