Перейти до змісту

Хто знає як перевірити VIN автомобіля на викрадення?

zzzvalentinxxx

Рекомендовані повідомлення

Власне, надумав купити авто.. Треба перевірити номер кузова на викрадення.. Чи знає хто як це зробити? з мене пиво))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

піти в даі з техпаспортом автомобіля, і там за пару гривень взяти повну розпічятку по автомобілю (коли і ким був поставлений\знятий з обліку, штрафи і тп ). Коштує десь в районі 50 гривень... Якщо ж є тільки ВІН=) то теж думаю можна договоритись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

діло таке: поїду дивитись авто в село яке-ніть, до найближчого даі кілометрів з 30, тоді як?

було б кльово знати когось, хто б міг перевірити по базі... :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

було б кльово знати когось, хто б міг перевірити по базі...

Можливо хтось і відгукнеться такий)

Взагалі то, якщо вже надумаєш остаточно купувти автомобіль, тоді всерівно прийдеться їхати ці кілометри.. тоді і перевіриш)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

було б кльово знати когось, хто б міг перевірити по базі...

Можливо хтось і відгукнеться такий)

Взагалі то, якщо вже надумаєш остаточно купувти автомобіль, тоді всерівно прийдеться їхати ці кілометри.. тоді і перевіриш)

згоден) але як продавав свою стару машину, то було годин 17 та ще й неділя.. будемо надіятись, даїшники цілодобово працюють :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

згоден) але як продавав свою стару машину, то було годин 17 та ще й неділя.. будемо надіятись, даїшники цілодобово працюють :D

Та будеш їхати по трасі, побачиш якихось дайців, то вони і перевірять на місці за яких 20-30 грн. Я так своє авто перевіряв: виїхали з авторинку, найшли перших ліпших дайців, дали їм 20 грн, вони пазванілі по рації "туда", мол зупинили авто, тра-ля-ля, і через 5 хв їм позвонили назад і сказали відповідь. Фсьо!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та будеш їхати по трасі, побачиш якихось дайців, то вони і перевірять на місці за яких 20-30 грн. Я так своє авто перевіряв: виїхали з авторинку, найшли перших ліпших дайців, дали їм 20 грн, вони пазванілі по рації "туда", мол зупинили авто, тра-ля-ля, і через 5 хв їм позвонили назад і сказали відповідь. Фсьо!

Афигенная проверка! :D Купил машину, подьехал к ГАИшникам ------ кхе кхе - дальше не уехал :) или купил второй раз :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори
Афигенная проверка! :D Купил машину, подьехал к ГАИшникам ------ кхе кхе - дальше не уехал :) или купил второй раз :D

Не після покупки, а типу "давай прокатаємся кількасот метрів, подивлюсь на підвісочку" і заодно в дайців перевірити на угон.

Брат брав машину, так ми півлуцька обкатались, 20% ціни зкинули і продавця на ринку так і оставили з пачкою грошей, навіть на поїзд не підвезли(не місцевий він був) :)

Він мабуть був не дуже задоволений.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не після покупки, а типу "давай прокатаємся кількасот метрів, подивлюсь на підвісочку" і заодно в дайців перевірити на угон.

Брат брав машину, так ми півлуцька обкатались, 20% ціни зкинули і продавця на ринку так і оставили з пачкою грошей, навіть на поїзд не підвезли(не місцевий він був) :)

Він мабуть був не дуже задоволений.

Угу, саме так - дали продавцю 200 грн завдатку, і поїхали типу попробувати машинку в ділі :) Але додому ми його таки довезли :D
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

діло таке: поїду дивитись авто в село яке-ніть, до найближчого даі кілометрів з 30, тоді як?

було б кльово знати когось, хто б міг перевірити по базі... :huh:

все просто))) я думаю в продавця є телефон і в тебе є його номер???

дзвониш йому і просиш назвати слухай уважно...)))) номер кузова(VIN).. номер техпаспорта і...обовязково номерні знаки!!!

ідеш в обласне ДАІ на набережній і перевіряєш всі ці номера.. причом обовязково всі...

по касі ця процедура 50 гр. була...

а тоді вже спокійно їдь за машиною тільки там не забуть звірити ці номера :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...