Перейти до змісту

BenQ-Siemens EF81

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне є сабж BenQ-Siemens EF81 час від часу він не ловить мережі(може ловити мережу 10хв а потім знову не бачити її) пробував на різних сімках. майстер по ремонту моб. тел. каже що із антенною все норм. допоможіть розібратись із даною проблемою може хтось стикався із таким!

• 2 місяця потому...
Опубліковано

перешити ...... бажано на 58 прошивку ...... як перешивати і що для цього потрібно є на оллсімені та сіменсклабі ......в мене еф81 на цій прошивці уже півтори роки працює (куплявся б/у) глюків небачу ..... тільки батарею треба поміняти або уже вбив))))

Опубліковано

Просте оновлення ПЗ в цьому випадку навряд чи допоможе. Треба прошити з підміною brt. Тільки не забудь надійно забекапити рідний.

• 4 тижня потому...
Опубліковано
Просте оновлення ПЗ в цьому випадку навряд чи допоможе. Треба прошити з підміною brt. Тільки не забудь надійно забекапити рідний.

Заміна brt та items може допомогти, хоча не факт!

Якщо ще є потреба можу спробувати вирішити проблему...

Опубліковано

в мене аналогічна проблема. прошивка 58 простояла півроку, все було супер. потім періодично стала пропадати мережа. а тепер взагалі мережу бачить, вхідні приймає-а на вихідні завжди пише "виклик не пройшов". абсолютно завжди. вхідні приймає нормально.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

в мене є досить хороше вирішення цієї проблеми просто викиньте телефон у смітник і не буде ніяких глюків !!!

з такими рішеннями тобі нема чого робити, а тут люди стараються допомогти одне одному, а якщо у твоїй "геніальній" голові немає що запропонувати то просто вийди із теми і непотрібно писати всякі гадості :angry2:

по темі 58 прошивка нічого недала, мережу ловить час від часу. будуть ще якісь пропозиції

Опубліковано

Ти просто оновив програмне забезпечення чи прошивав з підміною brt?

Також варто пам'ятати, що не всі несправності усуваються прошивкою. Можливо телефон має апаратні неполадки :-(

Опубліковано

просто прошив. а що таке brt? в першому пості я описав що телефон давався майстру по ремонту моб. тел він сказав що з антенною все добре, хіба що якась інша апаратна причина яка повязана із мережею

Опубліковано

sergmaestro почитай тут або Faq по прошивці там і зрозумієш шо то таке brt. А майстри різні бувають якщо то попроси в Олександра щоб допоміг, він в цьому добре розуміється ;)

Опубліковано

в мене були такі проблеми з 4 Нокіями і 2 Сіменсами вирішувалося перепайкою стіклях, треба під мікроскопом дивитися чи не має на платі мікротріщин і ще чогось - так мені майстер говорив. Займався моїми телефонами майстер по ремонту моб.телефонів з форума Alexbasf

Опубліковано

в мене були такі проблеми з 4 Нокіями і 2 Сіменсами вирішувалося перепайкою стіклях, треба під мікроскопом дивитися чи не має на платі мікротріщин і ще чогось - так мені майстер говорив. Займався моїми телефонами майстер по ремонту моб.телефонів з форума Alexbasf

Я звичайно вибачаюсь, але щось не пам"ятаю я в радiотрактi Nokia "стіклях" Тим бiльше в Siemens-ax...

Опубліковано

Мда! Напомнило анекдот .....

Солнечная Грузия. По середине пустыни стоит дерево, на нем сидит Гоги, к нему подходит Вано:

- Эй Гоги, ты зачэм туда залэз?

- Да нэ знаю, Вано, залэз, а слезть не могу.

- Слушай Гоги, я тебе помогу, лови веревку.

Гоги ловит веревку, Вано как дернет - Гоги падает на землю:

- Вай, Вай, что же так больно-то?

- Слушай Гоги, я не знаю почэму тебе так больно, меня так год назад из колодца вытаскивали. Мине нэбило болно.

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...