Перейти до змісту

Куплю сис. блок (комплектуючі)

KILLER

Рекомендовані повідомлення

бюджет 2000-2500

потрібен:

процесор (athlon)

сис. плата (asus, gigabyte, MSI, ам2, ам3)

відеокарта (asus, radeon 3850 - gеforce 8800)

озу (800-1066)

корпус + блок (якісний блок 300-400ВТ)

Жорсткий диск вже присутній (sata2)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Могу продать системник AMD Sempron 3200+ 64bit, ASUS M2N-MX SE PLUS, DDR2 1gb(2x512), корпус + бж250вт, DVD-ROM, CD-RW, без винта

1350грн. + торг

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ні, трохи слабенький конфіг...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

AMD Athlon64 5200 X2 (2,7GHz, DualCore, 1024KB cach, sAM2) box 74

MB Biostar A740G M2+ (AMD 740G / SB700, sAM2, FSB2000, 4*DualDDRII_1066-533, VC, 1*PCI16x, 2*PCI1x, 3*PCI, 1*ATA133, 6*SATAII, SB6Ch, 7*USB2.0,LAN) mATX 56

DIMM 1024Mb DDR2 PC2-6400 Patriot orig 24

DIMM 1024Mb DDR2 PC2-6400 Patriot orig 24

VC Asus ATI Radeon HD3850, 1024Mb/256bit DDR2, 670MHz(core)/990GHz, DVI, D-Sub, HDMI, HDTV, HDCP, TV-out 74

DELUX DLC-376, ATX 400W, USB, audio, Black/Silver (метал 0,5мм) 35

Це все нове з гарантією від 12 -36 місяців, ціни в доларах, якщо потрібно щось поміняти або добавити то вперед!

296 295 ,0978773359

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нове з гарантією, зі спеціальною знижкою для бордовця! :)

AMD Athlon II X2 240 (2,8MHz, 2MB, Regor 65W, AM3) box

MB ASUS M4A785-M (AMD 785G/SB710, sAM3, 5200/MT/s, 4DualDDRII_1200-800, 2xPCI, VC HD4200 , 1xPCI16x, 1xPCI1x, 6xSATAII+RAID, 1xATA133, SB8ch, 12xUSB2.0, Gb LAN)

VC Asus ATI Radeon HD3850, 1024Mb/256bit DDR2, 670MHz(core)/990GHz

2x DIMM 1024Mb DDR2 PC2-6400 Kingmax

Корпус + Бж

Ціна: 2500 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в чому полягає знижка? :)

За 2500 таке мона продавати з 2-ма Гб ОЗУ )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну взагалі там і буде 2 Гб озу! А в чому полягає суть твого офф-топу в темі, і чому його не потерли, оце питання!?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну взагалі там спочатку було вказано 1Гб ОЗП. Конструктивне зауваження мікса пішло на користь ;) Так що причин терти його повідомлення немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну ось поясніть мені (я чомусь не розумію), якщо сис плата підтримує ДДР2 1066мгц - то чому в конфіг ставите 800-ту? Різниця ж в ціні майже нульова, якщо я не помиляюся..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тому що 1066 це розігнана шина 800..

Доступно ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ыыыы.. Демпинг!!!!

З.Ы. Шура не три, пущай цены опускают! :)))

З.Ы.Ы. Кто в ноль продаст??? обьявитесь! Хуле тут вопить о цупир-пупир скидках?!!! Продавайте по закупке!!!

Если кто не понял, то я тупо стебусь. Народ пишет о каких-то скидках, когда тех самых скидок, при такой цене и быть не должно ) Когда ж поправили, то сразу нарисовался ишо один Гб памяти (а это +24у.е, которые чел без раздумия пустил врасход, лишь бы спасти "репутацию", которой нет и не будет при таком подходе к торговле). Вопшем учите матчасть, а лучше паро книжек по маркетингу и технике продаж, дабы посты потом редактировать не пришлось в угоду "скидкам". Удачи в "бизнесе" )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм... В відповідному пості написано було відразу "і буде", себто я не заперечував що спочатку був гіг опори!..

Продавати в ноль?.. І це ти будеш говорити про розумну торгівлю?.. Так "ноу матс" тільки роблять, щоб просто підвищити репутацію тут, тупо споганивши мою ціну, нічим серйозним не обгрунтувавши!.. А я людям пропоную ціну нижче будь-якого магазину, з деякою, мізерною націнкою. Продаєш без націнки?... Супер! Пропоную всім користувачам борди звертатись до мікса за компами і комплектуючими, але перед тим питати скільки такий компутер буде стояти в реалі по закупці, і беріть в нього, він в нас дуже начитаний в ринковій економіці і правилах продажу! А хто не слухає цього дитячого "випєндрьожа" вже написав мені в пм нарахунок даного пк!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

конфігурацію підібрано, прошу закрити тему

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Sp_RoNdo, ты редактировал свое сообщение после сообщения Микса - раз.

все без исключения твои продажи чего-то нового просто убивают своей анормальной ценой. это видно невооруженным взглядом - два

пойми, твои поставщики явно неадекватны. или твои хозяева не в адеквате при установке наценки.

но, прошу дальнейшие обсуждения вынести за пределы форума. ибо буду тереть и наказывать!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не написал, что продаю без наценки. Я продаю по хорошей цене с хорошим сервисом ) Это как Икеа и БМВ. У одних - самообслуживание и ппц низкие цены, а у других хороший сервис, индивидуальній подход к клиенту и соответственная цена. Если вам нравится блуждать между полками с товаром - велкам, идите в Икеа и покупайте там, ток потом не плачтесь об отсутствии гарантии и пр. Если же вы цените свое время и хотите качественного обслуживания - будте готовы платить за это. Это простейшие правила рыночной экономики и тем, кто хочет торговать, пора б уже эти правила выучить. На каждый товар свой покупатель. Но один и тот же товар мона по разному продать )

нічим серйозним не обгрунтувавши!

я ее обосновал топикстартеру в ПМ )

А я людям пропоную ціну нижче будь-якого магазину

Молодец, а потом предложи этим людям пойти нахер с гарантией, бо тебе влом будет с ней заморачиватся из-за 10$ наценки (Шура, прости мой французский, но иначе не выходит).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...