Перейти до змісту

Куплю сис. блок (комплектуючі)

KILLER

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

бюджет 2000-2500

потрібен:

процесор (athlon)

сис. плата (asus, gigabyte, MSI, ам2, ам3)

відеокарта (asus, radeon 3850 - gеforce 8800)

озу (800-1066)

корпус + блок (якісний блок 300-400ВТ)

Жорсткий диск вже присутній (sata2)

Опубліковано

Могу продать системник AMD Sempron 3200+ 64bit, ASUS M2N-MX SE PLUS, DDR2 1gb(2x512), корпус + бж250вт, DVD-ROM, CD-RW, без винта

1350грн. + торг

Опубліковано

AMD Athlon64 5200 X2 (2,7GHz, DualCore, 1024KB cach, sAM2) box 74

MB Biostar A740G M2+ (AMD 740G / SB700, sAM2, FSB2000, 4*DualDDRII_1066-533, VC, 1*PCI16x, 2*PCI1x, 3*PCI, 1*ATA133, 6*SATAII, SB6Ch, 7*USB2.0,LAN) mATX 56

DIMM 1024Mb DDR2 PC2-6400 Patriot orig 24

DIMM 1024Mb DDR2 PC2-6400 Patriot orig 24

VC Asus ATI Radeon HD3850, 1024Mb/256bit DDR2, 670MHz(core)/990GHz, DVI, D-Sub, HDMI, HDTV, HDCP, TV-out 74

DELUX DLC-376, ATX 400W, USB, audio, Black/Silver (метал 0,5мм) 35

Це все нове з гарантією від 12 -36 місяців, ціни в доларах, якщо потрібно щось поміняти або добавити то вперед!

296 295 ,0978773359

Опубліковано

Нове з гарантією, зі спеціальною знижкою для бордовця! :)

AMD Athlon II X2 240 (2,8MHz, 2MB, Regor 65W, AM3) box

MB ASUS M4A785-M (AMD 785G/SB710, sAM3, 5200/MT/s, 4DualDDRII_1200-800, 2xPCI, VC HD4200 , 1xPCI16x, 1xPCI1x, 6xSATAII+RAID, 1xATA133, SB8ch, 12xUSB2.0, Gb LAN)

VC Asus ATI Radeon HD3850, 1024Mb/256bit DDR2, 670MHz(core)/990GHz

2x DIMM 1024Mb DDR2 PC2-6400 Kingmax

Корпус + Бж

Ціна: 2500 грн.

Опубліковано

Ну взагалі там і буде 2 Гб озу! А в чому полягає суть твого офф-топу в темі, і чому його не потерли, оце питання!?

Опубліковано

Ну взагалі там спочатку було вказано 1Гб ОЗП. Конструктивне зауваження мікса пішло на користь ;) Так що причин терти його повідомлення немає.

Опубліковано

Ну ось поясніть мені (я чомусь не розумію), якщо сис плата підтримує ДДР2 1066мгц - то чому в конфіг ставите 800-ту? Різниця ж в ціні майже нульова, якщо я не помиляюся..

Опубліковано

Ыыыы.. Демпинг!!!!

З.Ы. Шура не три, пущай цены опускают! :)))

З.Ы.Ы. Кто в ноль продаст??? обьявитесь! Хуле тут вопить о цупир-пупир скидках?!!! Продавайте по закупке!!!

Если кто не понял, то я тупо стебусь. Народ пишет о каких-то скидках, когда тех самых скидок, при такой цене и быть не должно ) Когда ж поправили, то сразу нарисовался ишо один Гб памяти (а это +24у.е, которые чел без раздумия пустил врасход, лишь бы спасти "репутацию", которой нет и не будет при таком подходе к торговле). Вопшем учите матчасть, а лучше паро книжек по маркетингу и технике продаж, дабы посты потом редактировать не пришлось в угоду "скидкам". Удачи в "бизнесе" )

Опубліковано

Хм... В відповідному пості написано було відразу "і буде", себто я не заперечував що спочатку був гіг опори!..

Продавати в ноль?.. І це ти будеш говорити про розумну торгівлю?.. Так "ноу матс" тільки роблять, щоб просто підвищити репутацію тут, тупо споганивши мою ціну, нічим серйозним не обгрунтувавши!.. А я людям пропоную ціну нижче будь-якого магазину, з деякою, мізерною націнкою. Продаєш без націнки?... Супер! Пропоную всім користувачам борди звертатись до мікса за компами і комплектуючими, але перед тим питати скільки такий компутер буде стояти в реалі по закупці, і беріть в нього, він в нас дуже начитаний в ринковій економіці і правилах продажу! А хто не слухає цього дитячого "випєндрьожа" вже написав мені в пм нарахунок даного пк!

Опубліковано

Sp_RoNdo, ты редактировал свое сообщение после сообщения Микса - раз.

все без исключения твои продажи чего-то нового просто убивают своей анормальной ценой. это видно невооруженным взглядом - два

пойми, твои поставщики явно неадекватны. или твои хозяева не в адеквате при установке наценки.

но, прошу дальнейшие обсуждения вынести за пределы форума. ибо буду тереть и наказывать!

Опубліковано

Я не написал, что продаю без наценки. Я продаю по хорошей цене с хорошим сервисом ) Это как Икеа и БМВ. У одних - самообслуживание и ппц низкие цены, а у других хороший сервис, индивидуальній подход к клиенту и соответственная цена. Если вам нравится блуждать между полками с товаром - велкам, идите в Икеа и покупайте там, ток потом не плачтесь об отсутствии гарантии и пр. Если же вы цените свое время и хотите качественного обслуживания - будте готовы платить за это. Это простейшие правила рыночной экономики и тем, кто хочет торговать, пора б уже эти правила выучить. На каждый товар свой покупатель. Но один и тот же товар мона по разному продать )

нічим серйозним не обгрунтувавши!

я ее обосновал топикстартеру в ПМ )

А я людям пропоную ціну нижче будь-якого магазину

Молодец, а потом предложи этим людям пойти нахер с гарантией, бо тебе влом будет с ней заморачиватся из-за 10$ наценки (Шура, прости мой французский, но иначе не выходит).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...