Перейти до змісту

Золотая рыбка


lumax

Рекомендовані повідомлення

Друзья "отличились" и подарили ко Дню Рождения золотую рыбку...без ничего. Пока поселил её в 3-литровую банку и кормлю по утрам купленной в зоомагазине какой-то фигней по 2 грн. за пакетик. Фигня похожа на разноцветные тонкие чипсы. Позвонил отцу и пообещал ему золотую рыбку в скорейшем времени. Народ, может я чего-то еще неправильно делаю и у рыбки мало шансов дожить до передачи в отцовские руки?

Воду меняю раз в 3-4 дня, перед тем отстаиваю её пол-суток, но вода из-под крана. Кормлю 1 раз в день.

Помогите советом бывалого "рыбака", а? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Друзям подякуй обов"язково. На їхній день народження подари їм хом"ячка який виростає у ведмедика.

Поки рибка маленька, 3л як перевалочна база, їй вистачить. Воду міняй кожного дня по 50% 2 рази, відстоюватии можеш пару годин, головне щоб температурний режим не змінювався дуже різко (+-2 градуси). Тобто якщо в банці немає ніяких додаткових обігрівачів і вода в ній кімнатної температури, то можеш на ніч набирати 3 л води, а зранку підмінювати, 1,5л і ввечері 1,5л. Після підміни знов набрав банку води, за ніч відстоялась, зранку поміняв половину, ввечері решту і т.д.

Корми дуже не багато. Рибка більше ніж треба не з"їсть а залишки корму зіпсують воду (почнуть рокладатися і буде виділятися дуже шкідливий для рибки аміак). Взагалі риби можуть прожити без кормління до 7-10 днів, але я би на твоєму місці не ризикував :) Можеше перейти на режим кормління через день, якщо тобі так зручніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...