Перейти до змісту

Повышение акциза, как борьба с пьянством

yurgen

Повышение акциза  

39 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пару дней назад поднялась цена на алкоголь. С первого декабря опять хотят поднять акциз на пиво и водку. Вопрос - поможет ли? Надо ли? Или бюджет латают за наш счёт?

Опубліковано
Пару дней назад поднялась цена на алкоголь. С первого декабря опять хотят поднять акциз на пиво и водку. Вопрос - поможет ли? Надо ли? Или бюджет латают за наш счёт?

ніфіга не поможе, ті хто тримає цей ринок (депутати наші "кохані"), зароблять на цьому ше більше грошей, от і вся логіка і істина, всі закони які приймаються в ВРУ, вони всі приймають під себе і під свої гроші, от і все!!!

Опубліковано

Не знаю для чи пити стануть меньше, але в когось на рахунках в банках грошей точно стане більше.

Опубліковано

комуняки фседа перегибали палку(реализовывали через жопу), даже если идея была нормальной

а с массовым "выпивоном" нужно боротся, ой как нужно

что бы там не говорили продавцы алкоголя.....

Опубліковано

та ніхто з вами не бореться, пийте наздоров"я. на це і розраховують, що питимуть не набагато менше. ціни ж не піднімаються до небес. бюджет наповняють. акцизи в бюджет і дуть, а не в кармани

Опубліковано

Зараз же більшість промисловості стоїть, а де брати гроші для наповнення бюджету? От і підвищили акциз.

Ніхто про наше здорв'я там і близько не думав.

Опубліковано
Зараз же більшість промисловості стоїть, а де брати гроші для наповнення бюджету? От і підвищили акциз.

Ніхто про наше здорв'я там і близько не думав.

а з чого ти взяв, що про твоє здоров"я має хтось дбати, крім тебе?тим більше в плані алкоголю?

Опубліковано

Підвищення цін тільки спричинить збільшення кількості підробок, бо оті всі кому випити кортить будуть шукати щось дешевше...

в результаті буде купа отруєнь

Опубліковано
комуняки фседа перегибали палку(реализовывали через жопу), даже если идея была нормальной

а с массовым "выпивоном" нужно боротся, ой как нужно

что бы там не говорили продавцы алкоголя.....

Здесь уже не раз в разных топиках поднимались темы насчёт борьбы с малолетним пьянством и пьяннством в целом. Одно я могу сказать точно бороться надо, но уж ни как не подниманием цены. Ну и чего эти козлы добьются? Да, станут богаче!! А народ (рабзнорабочие,грузчики и.т.п) перейдёт на более дешёвые сурогаты аптечные настои, самогон, одеколон, спирт. Если раньше чекушка "Полиськой" стоила приблизительно 7гр. а бутилочка тройного 5гр. то понятное дело покупали водку, а теперь если будет водка 0.25 - стоить 10 - 12 а одеколон 5 :) делайте выводы. Ну и появятся "бабушки" или "точки" по продаже самогона которые и так есть :) но станет их в 3 раза больше.

Опубліковано

Додав би ще пункт в варіантах відповіді «поживём, увидим».

Якими б гаслами не підтримували підняття цін на алкоголь, мені здається що це просто комусь вигідно «богатые богатеют, бедные беднеют».

А стосовно того, чи будуть вживати менше, згадується старий анекдот:

«Телеграмма из Сибири: "Срочно пришлите эшелон спирта. Народ протрезвел и спрашивает куда царя-батюшку дели."»

Опубліковано
Підвищення цін тільки спричинить збільшення кількості підробок, бо оті всі кому випити кортить будуть шукати щось дешевше...

в результаті буде купа отруєнь

паравильно,

это называется естественный отбор

поднимите руки кого тянет пить ацетон_ф_подезде

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Наша влада в черговий раз наступає на ті ж самі граблі, що наступали сотні разів інші країни. :(

Треба щоб державою управляли фахівці з управління з відповідною освітою та досвідом, а не хто попало. Але цього і в перспективі не передбачається. :(

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...