bidzyura Опубліковано 20 Жовтня, 2009 в 21:41 #1 Опубліковано 20 Жовтня, 2009 в 21:41 Дорз (The Doors) Год выпуска: 1991 Страна: США Жанр: Драма Продолжительность: 2h 14mn Перевод: Профессиональный (многоголосый, закадровый) Розмір:1.34Gb Режиссер: Оливер Стоун В ролях: Вэл Килмер, Кайл МакЛахлан, Мэг Райан, Кевин Диллон, Фрэнк Уэйли, Майкл Мэдсен, Кэтлин Куинлан, Майкл Уинкотт, Билли Айдол Описание: Классический фильм великого американского режиссера Оливера Стоуна о великом американском поэте, музыканте и секс-символе Джиме Моррисоне, его легендарной группе `The DOORS` и славных шестидесятых. Это были годы небывалого стремления к свободе и ошеломляющей популярности рок-н-ролла. Его идолы возводились на пьедестал, им поклонялись и подражали. `The DOORS` и их раскованная, пьянящая музыка стали символом поколения. Прекрасная режиссерская работа признанного мастера, трижды удостоенного премии `Оскар`, и звездный актерский ансамбль - Мег Райан, Кайл МакЛахлан, Майкл Мэдсен и, прежде всего, Вэл Килмер, в совершенстве перевоплотившийся в Джима Моррисона, - воссоздают на экране непередаваемую атмосферу той бурной эпохи... Качество: DVDrip Формат:AVI Видео кодек:XviD Аудио кодек: MP3 Видео: 656x288, 1 299 Kbps,25.000 fps Аудио:128 Kbps,2 ch,44.1 KHz Скріншоти Фільм біографічний,щоправда таємниця смерті великого музиканта ще й досі лишається таємницею... LINK
Zheny@ Опубліковано 21 Жовтня, 2009 в 07:08 #2 Опубліковано 21 Жовтня, 2009 в 07:08 В цьому фільмі Вел Кілмер сам себе перевершив..
eNyk Опубліковано 21 Жовтня, 2009 в 07:27 #3 Опубліковано 21 Жовтня, 2009 в 07:27 The Doors - найкраще, що було в рок-музиці Погоджуюсь з Zheny@ на рах Кілмера. фільм чудовий! Раджу всім переглянути пс: 2 bidzyura - справжні шанувальники вже по пару раз передивлювались цей фільм, і ще пару десятків раз переслуховували кожну пісню The Doors Але думаю, що після перегляду стрічки шанувальників має побільшати
bidzyura Опубліковано 21 Жовтня, 2009 в 10:08 Автор #4 Опубліковано 21 Жовтня, 2009 в 10:08 справжні шанувальники вже по пару раз передивлювались цей фільм, і ще пару десятків раз переслуховували кожну пісню The Doors Особисто знаю багатьох поціновувачів Моррісона(більшість з них -це вже старші люди,що не мають доступу до інтернету),які в силу тих чи інших обставин не бачили цієї стрічки.Що власне й навело на думку про оформлення цієї теми! Але думаю, що після перегляду стрічки шанувальників має побільшати Теж сподіваюсь,що прихильників Зе Дверей побільшає,хоча малоймовірно... Фільм залито. Посилання у першому пості.
bidzyura Опубліковано 21 Жовтня, 2009 в 12:06 Автор #5 Опубліковано 21 Жовтня, 2009 в 12:06 Да вот только эти ценители, не имеющие доступ у Инету, так и не узнают об этой теме Я вже записав їм диски,а про тему...дехто з них зможуть переглянути її у мене чи де інде,головне проінформувати про це
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.