Перейти до змісту

Продам SE K850i

Yava

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сабж,коробка,вуха,зарядка, USB кабель. Стан 5-. Розлочений з Orange.Ціна 1300 1150 грн. 0504382650

post-370-1255687809.jpg post-370-1255687819.jpg

post-370-1255687826.jpg post-370-1255687838.jpg

Опубліковано

Дуже цікавить причина продажу. У дуже багатьох оглядах, пишуть що глючить джойстик та сенсорні клавіші. Як на цей рахунок у апарата?

Опубліковано
Дуже цікавить причина продажу. У дуже багатьох оглядах, пишуть що глючить джойстик та сенсорні клавіші. Як на цей рахунок у апарата?

Глюків не відмічено. Манібек 3 дні. Причина - заробляю пару гривень...

Опубліковано

користувався таким біля року (як тільки вони з"явились)

апарат супер, але має недоліки:

1-тонкий джойстик, при інтенсивному використанні пальці болять.

2-сенсорні кнопки під час розмови натискаються від дотику до щоки/вуха, як результат пишеться смс і відправляється по номеру

куди відсилалась остання смска.

3-з часом почав рипіти корпус.

плюси:

1-фотік там БОМБА (як для мобілки)

2-зручний в руці (така собі маленька цеглинка)

от коротко і все :)

Опубліковано

тож написали :"Розлочений з Orange"!

И разве этот топик создали для обсуждения модели, ее недостатков и глюков? ^_^

Опубліковано
тож написали :"Розлочений з Orange"!

И разве этот топик создали для обсуждения модели, ее недостатков и глюков? ^_^

Розлочка грає невелику роль. Моя Нокія (якій вже 1 рік) розлочена під T-Mobile, але в "білому" списку

Опубліковано

Может оффтоп, но все же. Телефорум и сейчас продает несертифицированные телефоны. Я думаю, они не продавали ли бы, и не давали гарантию свою, если б отключали телефоны через 3 месяца. ИМХО, то что нет ИМЕИ в базе - не показатель.

Опубліковано

А телефорум значить показатєль, да?

Продавця абсолютно пох відключать твій телефон від мережі чи нє, він жеж робочий. А то шо частотнагляд намутив - то під гарантію не попадає, або попадає як форсмажор.

Опубліковано
виходить що його можуть відключити через 2-3 місяці? і ще руский текст в ньому присутній?

Ніхто його не відключить (якщо сильно боїшся - завтра переговорю т частотнаглядом). Телефон повністю українізований.

Опубліковано

резерв до суботи!

(якщо сильно боїшся - завтра переговорю т частотнаглядом)
а на рахунок цього якщо не важко

є карта памяті?

Опубліковано

без пам'яті. Але тел підтримує два типу карт памяті: звичайні MicroSd і Stick Micro (M2)

Опубліковано
телефон еще продаеться

Так.

минимальная цена за которую готов его отдать

реально хочу купить

Дешевше не віддам. Нема змісту.Залишу собі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...