Перейти до змісту

Куплю комп та монітор за ~7500 грн

Peter

Рекомендовані повідомлення

продайте або порадьте де краще купити.

Чи може ризикнути через інтернет-магазин? Ціни в них хороші але не можна перевірити працездатнісь...

хочу щось подібне на це

Тип процессора: Intel Core 2 Duo E7400

Оперативная память: Объем, MB 4096

Стандарт PC2-6400

Жесткий диск:

Объем, GB 500

Интерфейс SATA II

Скорость вращения, об./мин 7200

Графический адаптер:

Чипсет NVidia GeForce 9600 GT

Объем памяти, MB 512

Монитор:

Samsung SM 2443bw 24'Wide

в назві повинно бути

LS24MYKABCA/EN або LS24MYKRBCA/EN

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за такі гроші можна і потужніший зібрати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм... Та можна скаласти достойну машинку, але чому саме цей монітор?..

Стукай в аську - зберем дешево і сердито :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

від монітора мені потрібно отримати 1920x1200 і бажана підставка з регулюванням висоти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стукай в аську. Буде і якісно і за нормальну ціну (якісно і дешево не буває, але якісно і збалансована ціна, то до мене)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нічого не маю проти попередніх продавців. але мій вибір впав на icity в центрі. на форумі його представник 8a8asik. мені там якісно і недорого підібрали ноут, додали оперативної памяті і взагалі приємно провів час, листаючи прайси :)

там можна і потрогати техніку і на працездатність перевірити. і ціни низькі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бери щось із цього )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кожна жаба своє болото хвалить. Нікого не хотю образити, але, як вже казав, якісно і дешево НЕ БУВАЄ. Аксіома.

Ви, або платите за якість і гарантований сервіс, або не платите і отримуєте підвальну зборку і ухиляння від гаранійних зобов"язань.

Моя пропозиція в силі. Ціни будуть нижче середньолуцьких і сервіс тут же на місці, ібо маю уже представництво декількох брендів )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бери щось із цього )

:D не вкладусь в бюджет

а монітор цікавий :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

icity +1

Хороші ціни, нижче середніх, якісний сервіс, приємні продавці!..

Співпрацюю з ними, можу підібрати будь-що із їхньої бази :rolleyes:

асько написано нижче>

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

соррі за офф.

но я теж можу підібрати будь-що з їхньої бази... тай навіть замовити :0032:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підібрати по закупочним цінам? :)

Моя пропозиція в силі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MB ASUS P5Q-E (P45, s775, FSB1600/1333/1066/800 , 4DDRII1200, ECC & nonECC, 2xPCI-E2.0x16x,2xPCI, 1x

Intel Core2 DUO E7400 2.80Ghz 3Mb_cache/FSB1066, Wolfdale, 45nm, 65Wt, S775 box

DIMM 2048Mb DDR2 PC2-8500 1066MHz CL5, 5-5-5-15, non Buff, KINGSTON HyperX *2

HDD 500 Gb Seagate-Maxtor 7200 A-V 32Mb SATAII STM3500320AS

VC Asus GeForce EN9600GT/HTDI 1024Mb DDR3, 256bit, 650MHz/1.8GHz(900MHz DDR3), PCIexp2.0, HDCP, HDMI

Case ATX Asus TA863 BLK 400W, USB 2.0, NP2.3, BZ, 80fan1, SP, C, AU, ATX-450D/120mm, 12v 2.0

Це все буде вартувати 5200 :)

Монітора нажаль зара такого немає, хоча завтра уточню, можливо і буде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підібрати по закупочним цінам? :)

Моя пропозиція в силі!

Не можу зрозуміти такі повідомлення. Це прояв того, щоб показати що ти можеш заказати по загальнодоступних в Луцьку прайсах?

Людина просить конфігурацію, і перепитувати його напено не варто, а кидати конкретні пропозиції.

Топікстартеру

LS24MYKABCA/EN Монітор 24'' SAMSUNG 2443BW Wide Black. В приват написав здається ціну 325уе, та можу зробити і за 320.

Якщо ціна влаштовує, пропоную написати в приват, завтра повідомлю про термін доставки девайса.

CPU C2D E7400 2,8 Ghz/3Mb/1066Box LGA775 собі поставив. Хароший проц за розумні гроші. 126уе.

Інші комплектуючі абсолютно не проблема, якщо надаєш перевагу також якимось конкретним моделям, пиши, відпишу ціни, або можу скинути цілий прайс доступних позицій, підбереш собі сам, скинеш замовлення, привезу товар.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сор, за офф, останній раз: Взагалі-то, для особливих, ціни та пропозиції топікастеру вже давним-давно скинуто в приват, собстно як і положено, а тут іде розяснення на коментарі які мене в даному випадку торкаються, як і даний твій пост, на який я даю відповідь!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Sp_RoNdo, а мона для всіх озвучити конфігурацію і її ціну? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зря раніше нічого через форум не купував:)

стільки пропозицій що аж очі розбігаються:ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нечасто люди витрачають такі гроші на комп...бач як представники фірмочок тобі всі хочуть допомогти..один другому конкурент..

яка цікаво мета таких скажених витрат на комп... невже іграшки..став 3 адаптера NVIDIA з CUDA та вперед на Folding Home ^_^ ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

яка цікаво мета таких скажених витрат на комп... невже іграшки..став 3 адаптера NVIDIA з CUDA та вперед на Folding Home ^_^ ....

невгадав:)

ігри я раз в рік граю.

для роботи треба. щоб на екрані можна було розмістити багато текстової інформації, і щоб база даних швидко працювала

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

став 3 адаптера NVIDIA з CUDA та вперед на Folding Home ^_^ ....

three-way SLI?

а не зажирно буде? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

невгадав:)

ігри я раз в рік граю.

для роботи треба. щоб на екрані можна було розмістити багато текстової інформації, і щоб база даних швидко працювала

Для баз данных видео ваще не актуально.

Если хочешиспользовать много окон, прикольно юзать на два монитора, но удобнее адптеры от ATI, на них можно работать в полноэкранном режиме на одном мониторе, и в обычном на другом(hd2600XT), у nVidia такого нет (на 8800ГТ не получилось).

Для баз важна память, брать нужно хорошую. Возьми относительно дешевое видео, а на разницу добавь к памяти. Вин желательно брать из новых самсунгов серии F3 там пластины 500ГБ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

комп замовив.

дякую всім за поради.

на рахунок розрекламованого icity. Їх представник пропонував Samsung SM 2443bw 24'Wide за 400$, а мені продадуть за 320$!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...