Перейти до змісту

Продам кросовки Adidas (ClimaProof)

chief

Рекомендовані повідомлення

Название: Adidas ClimaProof

Размер: 42

Цвет: черный

Описание: Обувь для бега в экстримальных условиях. Верх из синтетических материалов, обеспечивающих защиту от влаги.

Модель: осень-зима-весна (2008/2009)

Цена: 500 Грн.

История такова:

В прошлом году моя девушка купила мне кросовки в подарок в мегаспорте... они лежали 1-2 месяца, потом она мне их подарила! :ohmy:

Я их одел - а они велики :( У меня 41, а кросовки 42 размера.

Как-то сдавать в магазин не удобно было на тот момент...и время прошло и одел их раз как-бы... ну вобщем сейчас подумываю прикупить себе другие с добавлением суммы от продажи этих кросовок!

Вот фото:

post-6449-1255473106.jpg

post-6449-1255473556.jpg

post-6449-1255473401.jpg

post-6449-1255473688.jpg

Пишите в приват!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Описание: Обувь для бега в экстримальных условиях. Верх из синтетических материалов, обеспечивающих защиту от влаги.

Цена: 500Грн.

Цена: 450 Грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Год назад покупал в Киеве точно такие же только синие в дисконт-центре - за 250 грн ;)

за два сезона товарный вид потеряли, но модель очень удобная

Готов купить за те же деньги (250 грн) :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене такі є, просто атпадні кросівки, звичайно я б не сказав що для екстримального біга оскільки сустав там не фіксується і я навіть неодноразово підвертав ногу коли бігав по грунтовим дорогам з коліями. Але матеріал дуже зверху якісний і стійкий, матеріал підошви теж супер. Раджу для тих кому і по асфальті бігати і болото мішати і на велосипеді їздити. - легко миються і кершером і в пралці, підошва така що і педаль веліка добре лягає і на носочку і посередині - дуже комфортно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Єдиний мінус - дужа низька підошва, місце склейки підошви і верхньої частини дуже делікатне... при агресивному використанні починають відклеюватись :( доречі взимку дуже навіть теплі, і добре тримабться на засніженій поверхні. Автор, думай швидше ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цена: 500Грн.

Цена: 450 Грн.

Цена: 400 Грн. - предел!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...