Перейти до змісту

Свечные провода

chief

Рекомендовані повідомлення

Кто знает как проверить на работоспособность свечные провода?

Слышал как-то тестером меряют на сопративление... (может ошибаюсь)

- кто знает подскажите???... хочу проверить что-бы новые пока не брать (ещё впринципе не узновал скольо они могут стоить), а то проблемка тачка немного троит. Свечи новые, провереные в сервисе. В сервисе сказали что возможно эти провода...

P.S. А вообще сказали что с наконечниками разными эти провода бывают... хз

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відповів в ПЛ.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а то проблемка тачка немного троит. Свечи новые, провереные в сервисе. В сервисе сказали что возможно эти провода...

P.S. А вообще сказали что с наконечниками разными эти провода бывают... хз

Була і в мене недавно така проблема - на холостому ходу двигун працював якось нерівно... І вирішилась ця проблема заміною проводів. І проблема була в неякісній ізоляції старих проводів - пробивало "на масу". Перевірка тестером нічого не показала - опір був в межах норми, Але через погану ізоляцію висока напруга не завжди доходила до свічок. Перевірити стан ізоляції дуже просто - взявшись за провід при працюючому двигуні ви не повинні відчувати ударів струмом. Якщо все-таки вас відчутно б"є - провода треба міняти.

Я взяв провода фірми "Тесла" . (Ціну точно не пам"ятаю, здається близько 60 грн...) - і двигун запрацював, як новий - значно зросла потужність, скоротилась витрата пального.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніченькою темною відкриваєш кампота, заводиш машинко і втикаєш, а чи нема "полярного сяйва"....Якщо є - точно щось негаразд. Це - т.зв. "дідівський" метод, але досить наочний)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перевірити стан ізоляції дуже просто - взявшись за провід при працюючому двигуні ви не повинні відчувати ударів струмом. Якщо все-таки вас відчутно б"є - провода треба міняти.

Я взяв провода фірми "Тесла" . (Ціну точно не пам"ятаю, здається близько 60 грн...) - і двигун запрацював, як новий - значно зросла потужність, скоротилась витрата пального.

на счет двигуна, то впринципе симптомы не правильной работы слышно ((, + бензинчик подкушивает на литру больше :angry:, масло не пьёт.

Обороты гуляют на холодную...

Ніченькою темною відкриваєш кампота, заводиш машинко і втикаєш, а чи нема "полярного сяйва"....Якщо є - точно щось негаразд. Це - т.зв. "дідівський" метод, але досить наочний)

Я пробывал так в гаржае, выключил свет и дергал за разные провода... ничё не увидел...

Короче буду покупать новые провода - это точно!

Вчера ваще в этот снег симптом такой был - я аж прозрел... едишь все нормально... тут резко тормозишь и начинают плавать обороты + ощутимо слабее работает генератор - от чего на ~50% затухал весь свет (приборы, фары, музон). Думал Ваще заглохнет :(

Приходилось подгазовывать... + эта каша на дороге - короче в целом наломный денек :angry:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не спіши нові купляти - позич в когось якщо є в кого

Ніченькою темною відкриваєш кампота, заводиш машинко і втикаєш, а чи нема "полярного сяйва"....
Я пробывал так в гаржае, выключил свет и дергал за разные провода... ничё не увидел...

треба в повній темноті посидіти, хвилин 5 - щоб очі привикли, тоді уважно дивитися.

а яка машина ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не спіши нові купляти - позич в когось якщо є в кого
Ніченькою темною відкриваєш кампота, заводиш машинко і втикаєш, а чи нема "полярного сяйва"....

треба в повній темноті посидіти, хвилин 5 - щоб очі привикли, тоді уважно дивитися.

а яка машина ?

бмв, акула ;)

нашёл на форуме одном что провода подходят от ВАЗ 2108/09/99, надо чё-то думать ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я також знайшов на форумі що від інжекторного ВАЗа підходять (Ауді 80) , але все таки купив оригінальні, так як основна характеристика дроту - опір, а в ВАЗовських хто його знає який опір.

а проблема в мене була в бігунку(нестабільний холостий) - внутрішній обрив - міряється тестером

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...