Перейти до змісту

Суррогаты / Surrogates (2009) /DVDRip

alex1973

Рекомендовані повідомлення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фільм дуже сподобався! Ніби і проста американська фантастика, але щось бере за душу. Та і віриться мені, що це все "на реальних подіях" які могли б бути в майбутньому (я про роботів-клонів) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Непогане кіно, дякую. хоча особливо не зачепило

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а по-моєму фільм повний відстій. хтось хоч одного яскравого персонажа помітив у фільмі? думаю, що ні, бо всі безликі, одноманітні і нецікаві. характери героїв навіть не намагались показати. якби не Вілліс, то і дивитись не було б на кого. а внятний сюжет де є зав"язка, розвиток подій, кульмінація, розв"язка? думаю також "ні", бо все розвивається занадто швидко і кострубато. як вже говорилося - багато можна порівнювати з "Я, Робот". все це не в плюс творцям фільму. Джонатан Мостоу знов проявив себе бездарним режисером. йому як Термінатор-3 був "не по-зубах", так і з Сурогатами він не справився. йому рекламу чи кліпи знімати, але аж ніяк не кіно. ІМХО 2/5

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гм.. як сказав би cadda : а нафіга, ви що, мені не вірите? кажу класна якість - значить класна! :lol:

....

брєд і маразм

дослівно було сказано наступне:

"на рахунок скрінів, лінків ти моє ставлення до них знаєш...

іншої інформації нема з-за того, що більше нічого не написали

З.І. Тільки що переглянув уривками: звук і картинка якісні. Заливаю"

як це "по-адмінські" обливати когось брудом, відправивши його перед тим в бан на 30 днів і знаючи, що він не зможе відповісти на образу... хоча, Женуа, це твій максимальний розумовий рівень, вище нього на жаль ти вже не піднімешся... так що слухай "О переселении душ" Висоцького і надійся, що в наступному житті ти не будеш баобабом (чи баобабою)...

ЗІ. 54 дні бану

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і знову Брюс Вуылис спасаэт мир ........... подивився двдріп десь тиждень тому. так собі я думав щось краще буде

2cadda привикай тут постійно,........... мене тож на місяць банили пережив ..... вроді все норм)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...