Перейти до змісту

Nokia Remote Device Access


Рекомендовані повідомлення

Як виявилось, у Nokia є чумовий сервіс -- Remote Device Access (RDA). За допомогою цього сервісу можна отримати віддалений доступ для тестування абсолютно реальних телефонів. Це не емулятори, а звичайні телефони (більшість з СІМ-картами), в яких можна покрутити меню, подивитись роботу браузера, встановити-потестувати сторонні програми чи теми, на ці телефони можна навіть подзвонити або відправити повідомлення. Можна навіть запустити "Карти" і з адопомогою A-GPS побачити, де саме знаходиться центр з телефонами.

Більшість апаратів майже завжди вільні для роботи, а от такі новинки як N900 (новий смарт на операційній системі Maemo 5, побудованій на ядрі Linux) потрібно резервувати на зручний час (ця модель представлена трьома апаратами, але черга зазвичай розтягнута більш як на 100 годин).

112247277.jpg

На початку тестування на комп'ютер завантажується java-оболонка, на яку передається зображення з апарату, а також в ній є віртуальна клавіатура, заремаплена на реальні клавіші апарату. В зв'язку з тим, що в ріалтаймі передається зображення, стиснене відео-кодеками, то для повноцінної роботи бажаний досить швидкий інтернет (якість зображення налаштовується). Там же можна робити скріншоти і і багато іншого.

Доступ до сервісу відкривається ТУТ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...