Перейти до змісту

Як добратись з Луцька до Сум?

Harvester

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Десь за десять днів маю їхати в відрядження в Суми. Треба там бути до обіду.

Чи хто знає, як краще туди їхати, чи вже їздить?

Поділіться досвідом :)

Опубліковано

Полазив по сайті укрзалізниці - від нас туди є тільки поїзд варшава-харків, який в луцьк не заходить (в ківерці треба буде їхать)

або різними нічними експресами до києва, а звідти в суми. якщо вночі виїдеш, то десь в 7 ранку в києві і акуратно до обіду доберешся до сум

• Адміністратори
Опубліковано

Вроде Луцк-експресс ездит, маршрут Луцк-Харьков, ток неизвестно или заежжает в Сумы.

Опубліковано
Вроде Луцк-експресс ездит, маршрут Луцк-Харьков, ток неизвестно или заежжает в Сумы.

он идет через Полтаву

Опубліковано
А на чём ехать то собрался????? Если на своём авто то расскажу :)

Якби на своєму, проблем не було б, взяв та й поїхав :)

Бажано громадський транспорт з квитками, придатними для звіту в бухгалтерію.

Опубліковано

Я їхав автолюксом до Києва, там відразу через хв 20-25 є рейс перевізника Гюнсел Київ-Суми. Виїхав з Луцька в 1 ночі, в Сумах був десь ніби 13:30 чи 14.

Опубліковано

Їзжу завжди поїздами. Ввечері виїзд з Луцька, зранку - в Києві. Там півдня щоб вирішити якісь справи і далі в дорогу. Швидкісний експрес Київ - Суми відправляється в 16.40. В Суми прибуває в 21.00.

Опубліковано
Я їхав автолюксом до Києва, там відразу через хв 20-25 є рейс перевізника Гюнсел Київ-Суми. Виїхав з Луцька в 1 ночі, в Сумах був десь ніби 13:30 чи 14.

Ого ! Вы чё в дороге 3раза ломались :) 500км ехать 12 часов это круто :)

Опубліковано

взагалі нормально. я їхав з полтави 12 годин. кілька зупинок на каву щоб трішки гепу розім"яти (десь хвилин по 20), і зупинка десь на годину (мож трішки більше) в києві в надії "ще пару пасажирів візьму"

Опубліковано

взагалі нормально. я їхав з полтави 12 годин. кілька зупинок на каву щоб трішки гепу розім"яти (десь хвилин по 20), і зупинка десь на годину (мож трішки більше) в києві в надії "ще пару пасажирів візьму"

Не!!!! ну так с Луцка до Полтавы за 12часов - это нормально (не спеша) , ну а с Киева это уже почти пешком :)

Опубліковано

Чого? В Луцьку розклав сидіння і заснув, ніч всетаки. Прокинувся вже в Києві. А а з Києва до Сум врубали два цікавих фільма, а трохи подивився у вікно, бо в тій стороні ще не був, та й час пролетів зовсім швидко. Навіть не втомився.

Опубліковано
А а з Києва до Сум врубали два цікавих фільма, а трохи подивився у вікно, бо в тій стороні ще не був, та й час пролетів зовсім швидко. Навіть не втомився.

Та в тій стороні особливо і немає чого дивитись. Так що, 2 фільми і ти на місці.

Опубліковано

Дякую всім за участь :)

Збираюсь їхати наступним чином (для мене варіант не дуже оптимальний):

Поїзд 364. Луцьк, 20.41 - Київ, 6.07;

Поїзд 350. Київ, 7.44 - Суми, 13.20.

Так що тема набуває теоретичного характеру :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...