V0V Опубліковано 29 Вересня, 2009 в 12:05 #1 Опубліковано 29 Вересня, 2009 в 12:05 Hello All! Кум приніс привод HDD Samsung HD252KJ SATA-інтерфейс. Заводиться, але ВІОС не визначає і не бачить взагалі. Через 5 секунд після ввімкнення проходить тест головок з великим стукотінням яке постійно продовжується. Попереднє опитування власника показало - хард один раз упав з табурета на підлогу у відключеному стані. Привод використовували як "кишеньковий" і підключали за допомогою USB2.0 To IDE&STA Cable. Місяця 3-4 тому назад у цей же привод неправильно підключили живлення, перевернувши роз'єм догори ногами (точніше неправильно підключили живлення через перехідник SATA->IDE), після чого у Рівному якимись спецами був замінений контроллер. Далі до падіння з табурета вінт працював нормально. Питання. Чи можливо відновити інфу (jpg-файли десь до 60гб) з такого вінта і скільки це коштуватиме ? А то "гнусмаси" відправили до контори epos.ua , а там закатали ціну від 1300 грн. Інфа - домашній архів дитячих фоток за 7 місяців з дня народження. Копії фоток не збереглися
Quiet Опубліковано 29 Вересня, 2009 в 13:44 #2 Опубліковано 29 Вересня, 2009 в 13:44 Я думаю що професійніше ніж в ЕПОСі в Луцьку не зроблять. В мене перша думка теж була ЕПОС, але потім прочитав що ціна не підходить. Але все ж таки раджу передивитись своє ставлення до ціни, 1300 грн. за УНІКАЛЬНУ інформацію, тим більше про власну дитину я думаю того варті. Деколи більші гроші тратяться на менш потрібні речі.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.