Перейти до змісту

Які передвиборчі програми зараз актуальні для суспільства

IncvizitoR

Рекомендовані повідомлення

Вже думаю що ні для кого не секрет що нинішні політичні сили на кожні вибори застосовують стандартні набори гасел, що вони обіцяють зробити доброго для суспільства. При цьому ніхто й близько не збирається це втілювати. Адже ізначально передвиборчі програми наповнені пустими лозунгами, а не конкретними планами дій, щоб виборцю було зрозуміло що така-то сила зробить такі-то покращення і вони є цілком реальними.

Тому запрошую всіх очочих тут сформулювати гострі потреби, які на його думку потрібні нашій державі, які повинні були б вирішувати справжні політики.

Я спробую від себе викласти свої погляди на проблеми:

1. Викорінення взагалі такого статусу як "недоторканість", оскільки наша держава ще не стала настільки правовою та демократичною щоб цим статусом користувались задля правди та справедливості а не для уникнення відповідальності за злочини. Так це вже багато хто обіцяв, але ніхто не слова не казав як він реалізує це прийшовши у владу. Наприклад якщо це гасло поставлять в свою програму комуністи, то це голий популізм, оскільки коли вони отримають свій десяток мандатів то сидітимуть в куточку і ніц не зроблять

2. Законом запровадити якусь відповідальність політиків за брехню, яку вони сіють при передвиборчій агітації, тобто давати все таки їм випробувальний термін, і якщо за цей термін не реалізували обіцянки - прайдітє в сад. Що далі робити із звільнившимися кнопками то другорядне питання. Законодавчо ввести такі правила гри щоб не ліз у верховний законодавчий орган всякий зброд, за недоторканністю та матеріальними благами.

3. Відмінити пропорційну виборчу систему, повернутись до мажоритарної, наші партії показали що пропорційною системою вони поголовно зловживають, продаючи недоторканність покидькам, люди повинні обирати депутатів у свому округу, серед тих кого вони знають і кого вважатимуть достойним.

4. Зменшити кількість кнопкодавів та відмінити всі їхні пільги. Нахєра країні кормити туєву хучу кнопкодавів, з горою пільг, дорогущими машинами, відпустками, компенсаціями, квартирами і іншим райським життям, коли на голосуванні то всією тою сворою керує 3-4 дирижери, і решта бугають тицяють кнопки. Для таких раскладів треба порахувати загальні кількість районів, по одному представнику від району, щоб представили голос меншканців свого регіону. Построїти ним комвортабельний багатоквартирний гуртожиток (зі злою тьоткою на прохідній, щоб копала прогульщиків засідань) і всі пільги, здав мандат - попрощайся з квартиркою, яку інший заселить депутат. І все, вони слуги народу, хай працюють а не купаються в шоколаді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вже 6 чи скільки там років ВР нічого не робить, їх все влаштовує і так. Вони домовляються, граєм у гру "Давай ви щось захочите голосувати якусь там фігню, а ми будем блокувати трибуну" і все стоїть на місці.

Вони нічого робити не збираються, тоді яка різниця шо ви там собі хочете.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вже 6 чи скільки там років ВР нічого не робить, їх все влаштовує і так.

ну не скажитє, для своїх кланів вони стільки законів понаприймали, шо будтє любєзни. Ще довго журналісти будуть правдами-неправдами виужувати на поверхню законопроекти та постанови які одраху після прийняття набували статусу секретних. для себе вони роблять, навіть ВОНА для себе теж відчайдушно працює

Вони нічого робити не збираються, тоді яка різниця шо ви там собі хочете.

я не задумував тут щось вирішити, просто тут є люди з протилежними моїм політичними поглядами, мені цікаво почути їхні очікування від політиків, подискутувати на гострі соціяльні потреби, пофлудити при нагоді, в спорі рждається ж істина :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут, помниццо, один уже грозился посадить "бандитов у тюрмы"... а вместо этого ордена направо и налево раздавал:) И тем немение, много моих знакомых опять за него голосовать пойдут, ибо "Накрался уже, глядишь и работать начнет, а другие как дорвутся, то по новой красть начнут"... От такая от реалия...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

IncvizitoR, ваші пункти безумовно необхідні, але всі вони стосуються лише політичної сфери діяльності. А про економічні і соціальні проблеми жодного слова. Як на мене, це набагато важливіше. І не так важливо, будуть приймати НЕОБХІДНІ закони 450 чи 300 депутатів. Аби вони приймалися і були необхідними, ну і звичайно були в інтересах простих людей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут, помниццо, один уже грозился посадить "бандитов у тюрмы"...

так я ж і кажу шо необхідна чітка процедура відлучення брехунів усіх рівнів від влади, от тільки й сам не вірю що Рада погодиться пиляти гілляку на якій сидить...

А про економічні і соціальні проблеми жодного слова. Як на мене, це набагато важливіше.

для того я й створив тему щоб акумулювати самі різні проблеми, я лише назвав деякі які спали на думку, всі можуть висунути й свої конкретні вимоги по покращенню життя уже сьогодні

а потім я то всьо перепишу і висуну себе в президенти уже з готовою програмою (жарт)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

голосуй не голосуй, всеодно получиш (далі лайливе москальське слово).

а по темі, люди давно від влади хочуть лише одного, щоб не заважала.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дещо по темі.

1. Реальний розрахунок бюджету (як доходної, так і витратної частини).

2. Тимчасова заборона продажу державних підприємств.

3. Реальні тарифи на послуги (зокрема підвищення оплати за газ і т.д.)

4. Створення державного реєстру землі і заборона надання земельних ділянок у користування міцевими органами влади.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут, помниццо, один уже грозился посадить "бандитов у тюрмы"...

так я ж і кажу шо необхідна чітка процедура відлучення брехунів усіх рівнів від влади, от тільки й сам не вірю що Рада погодиться пиляти гілляку на якій сидить...

А я от вірю, що так саме мусить бути. Тому я виступаю не за мажоритарку, а за політичне структурування суспільства.

Кандидат-депута вчора поагітувався на передвиборчій кампанії, а взатра помер фізично, чи захворів так що з нього просто нічого не візьмеш -налізи і ті паскудні. А партія, навіть створена за бізнес інтересами, все таки намагатиметься і надалі зберігати себе як структуру(бабки то вкладені), і прориватись до влади. а якщо набрехавши і невиконавши обіцянки в один раз, іще вдруге може на тому ж самому виїхати, але далі народ такій партії/блоку не повірить і щоб вижити політично їй потрібно буде щось міняти - чи то в обіцянках, чи то в реалізації них. Але потрібен час, щоб викрастилізувались партії, відсіялось сміття (відділимо зерна від шолухи) і народ почав мислити системними категоріями, а не думати тільки про хліб насущний, типу - видамо всім вкладникам ощадбанку СРСР по 1000 грн і настане у нас щастя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...