Перейти до змісту

Луцьк був близький до техногенної катастрофи

yvazhaemuy

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні в Луцьку приблизно з 4 години на східній частині міста чути сильний запах газу. За непідтврдженною інформацією

в селі Ліпини лопнула центральна газопровідна труба. Звідти до мого офісу понад 5 км. В офісі сильно чути газом, і це за відсутності вітру!

Чекаємо охфіційної точки зоору і новин на Аверсі! А крім мене хтось це чув?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здається я не помилдився із розміщенням новини - це саме що не є Надзвичайна подія. Тепер стало відомо, що в районі Ліпін йшли ремонтні роботи на газопроводі, але стався прорив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в "Волиньгазі" таких подій валом причому регулярно, так що ніпрояку техногенну катастрофу нейдеться. Дуже часто сварщики щоб підключити до газопроводу високого тиску (магістрального) скажімо нову вітку газопроводу (до нових будівель наприклад), просто понижають тиск в системі і варять "під газом", щоб неробити потім запуску всіх газових приладів (бо це дуже велика куча геморою) Так що БІ-БІ-СІ рулить як завжди!?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так давно не сміявся )))

Я мене з кожним разом все більше приголомшує фантазія наших людей.

VovkleV "Дуже часто сварщики щоб підключити до газопроводу високого тиску (магістрального) скажімо нову вітку газопроводу (до нових будівель наприклад), просто понижають тиск в системі і варять "під газом", щоб неробити потім запуску всіх газових приладів (бо це дуже велика куча геморою)"

Дааа.... оце видав. Навіщо писати про те, чого не розумієш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

enDer , ты лопух .

Эээ.... ну.. я все сказал.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Difoto, що словниковий запас не дозволяє сказати більше?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

enDer, а ты "розумиеш" но никому, конечно не скажешь? Знаешь анек про девочку, которая постоянно смеялась?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

difoto неправий!

Я також не можу зрозуміти як можна зварювати труби, не відключені від мережі газу??... Навіщо писати такий БРЄД??

а потемі: не чув нічього, але якшо справді так і було як на Борді люди пишуть - тоді справді могло бути НЕ смішно.. Навіть подумати страшно масштаби гіпотетичної катастрофи... "(((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Умом Россию не понять, в Россию можно только верить"

Тепер зрозумів як?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що саме тебе цікавить? Відповім на будь-які питання по цій темі.

А з прочитаного вище дійсно можна добре поржати якщо ти хоч щось розумієш в нафто-газовій промисловості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я також не можу зрозуміти як можна зварювати труби, не відключені від мережі газу??... Навіщо писати такий БРЄД??

Нормально варять під малим тиском , сам наблюдав колись , як проводили до будинку газ, ще краще виходить, видно зразу де пропусказє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вумніки блін фігови, а ви вкурсах що я в "Волиньгазі" працював на інженерній посаді , і бачив то все на власні очі - так що помовчіть краще про технологію зварювання під тиском :angry2: і за свої слова я відповідаю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Я не газовщик, але маю вуха, очі і вмію читати.

Технології проведення ремонтних робіт на газопроводах під тиском без припинення подачі газу є і застосовуються. А також врізки в такі газопроводи.

Одна цитата:

Фахівці ІЕЗ створили ефективні технології ремонту трубопроводів і приєднання до них відведень під тиском із застосуванням дугового зварювання, що дає змогу скороти ти втрати енергоресурсів, забезпечити безпе ребійну роботу трубопровідного транспорту і вберегти навколишнє середовище від забруднення за високого рівня безпечності зварювальних робіт і надійності зварних з’єднань.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і як кажуть по теліку,- НЕ НАМАГАЙТЕСЬ ПОВТОРИТИ ЦЕ ВДОМА

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мне вообще сказали, что разлили цистерну с какими-то добавками что в пропан добавляют.... я хз....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

enDer, ты понял, почему я сказал, что ты лопух?

Не хотел обидеть, просто человек, который "знает в данной отрасли всё!" почти всегда вызывает улыбку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мне вообще сказали, что разлили цистерну с какими-то добавками что в пропан добавляют.... я хз....

Може так воно й було! Ніде я нічого оХФіційного на цю тему не чув, ні від Волиньгазу ні від Комунальників.

Не чути було і від медиків про якісь страшні наслідки того смороду. Якщо нічого крім запаху не було чути, ну то й слава Богу! Все, тему закрили, а то вже тут почали Вумнічати про газозварювальні технології. Просто добавлю - під тиском зварювали, зварюють і будуть зварювати, а пану mrZED пропоную привселюдно вибачитися перед dіFoto за хамство у пості номер 9.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може так воно й було! Ніде я нічого оХФіційного на цю тему не чув, ні від Волиньгазу ні від Комунальників.

Не чути було і від медиків про якісь страшні наслідки того смороду. Якщо нічого крім запаху не було чути, ну то й слава Богу! Все, тему закрили, а то вже тут почали Вумнічати про газозварювальні технології. Просто добавлю - під тиском зварювали, зварюють і будуть зварювати, а пану mrZED пропоную привселюдно вибачитися перед dіFoto за хамство у пості номер 9.

Оба-на! Там ХАМСТВО було?! І чого я не помітила. Показали б ще в якій точно букві. Хамства терпіть не можу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори
difoto неправий!

По-перше це не "Брєд", варять і будуть варити. Варять згідно технологічних норм з усіма заходами безпеки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оба-на! Там ХАМСТВО було?! І чого я не помітила. Показали б ще в якій точно букві. Хамства терпіть не можу!

Оба-йо! Для начала табличку умножения выучите , а там, глядишь, и в третий класс примут.

ЗЫ Если сразу не понятно, это был чОткий выпад в вашу сторону, с целью показать прывселюдно, что Вы - идиотка. Это так, если Вы не поняли. Так сказать" Капитан Очевидность".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

офф...

difoto, ну ти і хамло. Перед тобою дійсно не варто сипати бісер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я то вивчу табличку і множення і ділення. Постараюсь. Хоча в третій клас не хочу. Можна і в другий.

А от деяких, напевно, вже нічого не врятує. Діагноз. Всі таблички вже давно знають тому і інших вважають нижчими за свій рівень.

Та я то що... І не сперечаюсь навіть...Так погуляти вийшла. А ХАМСТВА все одно не люблю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фуууу..

Как сильно люди не любят разъяснений. А ведь без них тысячи соревнуются в специальной олимпиаде! Соревнуйтесь.

офф...

difoto, ну ти і хамло. Перед тобою дійсно не варто сипати бісер.

PavelS, так я и не скрываю, что я хам!

Жизнь станет лучше , если я не скажу , что Luychi - дура? Или это я сейчас сглупил... не?

Ладно.

Я тебя уважаю уже за то, что ты хотя бы сказал, что я - хам. И этим ты отличаешься от 95% населения, включая депутатов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відповів і душу відвів. Молодець. Хамиш і гордишся цим. На фоні дур сам себе відчуваєш .... ну не знаю з ким порівняти. В 2 класі ще не вчать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...