Перейти до змісту

Parliament

President

Що ви курите  

37 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не розумію, чому всі торчать від сигарет "Парлямент"? Вони дорогі, а смаку ніякого. Той же Честерфілд, або Вінстон у 2 раза дешевше, і не набагато гірше.

Опубліковано

Я теж так думаю. Ну ладно, Мальборо - в купі старих фільмів було, да і взагалі канонічний бренд. А то якесь молдаванське гавно і 11 грн. Брєд

Опубліковано

як казав померлий брат Гадюкін від раку горла, - курити немає сенсу, ніякого кайфу, один врєд.

Опубліковано

я курю парламен ...... пробував іншу смак зовсім не той а в цих просто помягче ..... + діло привички до одних привикаєш інші тоді вже гафоно

Опубліковано
Не розумію, чому всі торчать від сигарет "Парлямент"? Вони дорогі, а смаку ніякого. Той же Честерфілд, або Вінстон у 2 раза дешевше, і не набагато гірше.

це маркетинг :D

100%-ний

president_lights.jpg

Опубліковано

О, мої фірменні!

Як я бачу, на данний момент рАсклад такий

10 чол - спорцмени, язвеннікі, або просто кинули це гібле діло

10 чол - люблять посмалити сигаретку

1 - взагалі найрозумніший - жує тютюн. це дуже непогано, коли наприклад на робочому місці заборонено курити. але пахне напевно що жах

1 - нарік

Непогано.

Опубліковано

Через годину, кількість людей, які не споживають тютюнових виробів переважає кількість людей, які споживають. Респект вам.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...