Jump to content

Parliament

President

Що ви курите  

37 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Не розумію, чому всі торчать від сигарет "Парлямент"? Вони дорогі, а смаку ніякого. Той же Честерфілд, або Вінстон у 2 раза дешевше, і не набагато гірше.

Posted

Я теж так думаю. Ну ладно, Мальборо - в купі старих фільмів було, да і взагалі канонічний бренд. А то якесь молдаванське гавно і 11 грн. Брєд

Posted

як казав померлий брат Гадюкін від раку горла, - курити немає сенсу, ніякого кайфу, один врєд.

Posted

я курю парламен ...... пробував іншу смак зовсім не той а в цих просто помягче ..... + діло привички до одних привикаєш інші тоді вже гафоно

Posted
Не розумію, чому всі торчать від сигарет "Парлямент"? Вони дорогі, а смаку ніякого. Той же Честерфілд, або Вінстон у 2 раза дешевше, і не набагато гірше.

це маркетинг :D

100%-ний

president_lights.jpg

Posted

О, мої фірменні!

Як я бачу, на данний момент рАсклад такий

10 чол - спорцмени, язвеннікі, або просто кинули це гібле діло

10 чол - люблять посмалити сигаретку

1 - взагалі найрозумніший - жує тютюн. це дуже непогано, коли наприклад на робочому місці заборонено курити. але пахне напевно що жах

1 - нарік

Непогано.

Posted

Через годину, кількість людей, які не споживають тютюнових виробів переважає кількість людей, які споживають. Респект вам.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...