Jump to content

продам потужний комп і MAC на борту

Recommended Posts

Posted

процесор - Intel® Pentium® D 9000 3ггц

мамка - P5WD2E-Premium

оперативка - 3 гіга (3 слота по гігу)

кулер - Scythe Ninja

корпус - Raidmax Sirius

вінт - seagate 500 gb

двдром -асус з лайтскрайб

карти pci-e :вайфай belkin

додаткові 4 юсб

відеокарта - nVidia Geforce 9600 MSI 512 GDDR3

звукова інтегрована в мамку

монітор - asus VW193D (19" вайлд)

клавіатури: епл

ложітех медіа кейборд

мишка - ложітех LX3

колонки ложітех X-140

інстальований мак леопард 10.5.7

та весь необхідний для мака софт(ася офіс айлайф та інше)

хочу 850 ує (можливий регламентований торг)

причина продажу покупка аймака )))

тел для довідок - 80634487766

Posted

дерибан буде якщо назбираємо на все клієнтів

а так мені потрібна загальна сума ))))

Posted

ну ціна просто космічна!за шо такі гроші?при дерибані забрав би nVidia Geforce 9600 MSI 512 GDDR3 за гривень 500!а є якась гарантія на комплектуючі?

Posted

500 )) я за неї місяць назад дав майже 100 ує (вона нова на гарантії)

а чому космічна думаю нормальна )))

я не спішу продавати і віддати його за 300 ує теж нехочу )))

і ціна від того що все залізо зібране під мак )))

Posted

я це розумію але підібрати і поставити мак теж не легко ))) і треба попрацювати над цим (і працює доречі не набагато гірше справжнього мака)

зі. ну ок, а яка на вашу думка реальна сума такої мішини?

Posted

Потрібні колонки! Здається до мака відношення не мають і купити окремо від системи можна? :)

Posted

немає сенсу продавати окремо ((

або назбираємо клієнтів на все або все разом

Posted
я це розумію але підібрати і поставити мак теж не легко ))) і треба попрацювати над цим (і працює доречі не набагато гірше справжнього мака)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: так до чого тут ціна твого компа і мак ? впевнений на всі 98% що той хто купить цей комп першим ділом приб'є нахрен твій мак )))) і поставить собі вінду )))

З.І. І відколи це мак став настільки важко наточуватись щоб за нього ціну на комп збільшувати почали?

P.S. в мене вот наприклад стоїть собі мак на іншому вінті і наточувався буквально 3 години (80% часу витрачалось на пошук софта) із перекурами та кавою )))

Posted

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: так до чого тут ціна твого компа і мак ? впевнений на всі 98% що той хто купить цей комп першим ділом приб'є нахрен твій мак )))) і поставить собі вінду )))

З.І. І відколи це мак став настільки важко наточуватись щоб за нього ціну на комп збільшувати почали?

P.S. в мене вот наприклад стоїть собі мак на іншому вінті і наточувався буквально 3 години (80% часу витрачалось на пошук софта) із перекурами та кавою )))

класно тобі )))

а я так оцінюю на даному етапі

• 2 weeks later...
Posted

ціна впала

купуємо хорошу машину

і якщо чесно мало вірю що все запустилось )))

але це суб'єктивна думка )))

• 4 weeks later...
  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...