Перейти до змісту

"Время Ненавидеть, или Почему Мы Не Любим Продажников"

serega

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори

http://www.effman.ru/2009-09-03/214

Время Ненавидеть, или Почему Мы Не Любим Продажников

Они навязчивы, наглы и нечеловечески упрямы. Они появляются всегда невовремя, ходят в грязной обуви по чистому офису и отнимают ваше время. Они встречают вас заученными фразами в любом магазине. Они говорят вам любую ложь, чтобы заставить принять их ненужные предложения. Они не интересуются вашими проблемами, но хотят, чтобы их проблемы решили именно вы. При этом они считают, что их работа - пуп земли, и без нее экономика просто загнется.

Это они, продажники.

icon_plus_1.gifдальше

Миром правят те, кто перепродает. Вы еще не подумываете сменить профессию?

С уважением, Алексей Глазков.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо маються на увазі ті, що продають різні книжки від "торгового дому книги на нн-скій вулиці в Києві". То я вже починаю в них щось кидати..

Щодо завчених фраз - я навчився і з такими говорити. Було колись телефонував у МТС, зщ приводу фінансового питання. То я її дістав до того, що вона виконала те, що з її слів не мала б робити.

Продажники - готові за шмат хліба вбити. Це все, що вони вміють - тобто нічого - їх навчили тюхати. Говорити завчене. На все інше відповідають також завченим. Рідко попадаються адекватні люди. І все це заради Великої мети. Більше не бути продажником, їм обіцяють (потім) посади керівні і т.д. Це проста піраміда а вони в ній раби.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...